Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS için birlik olalım artık!

golden_heart

Aktif Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar gördüğümüz üzere ÖMSS sınavı hakkında bir çok soru işareti var..sınava gereken özen gösterilmemektedir..devlet üstleri bizzat bize hitaben sınav 'şöle olacak,sonunda şu şekil alım olacak,şu kadar alım olacak,az alım olsada bu 2 seneye yayılacak vs' türü açıklama yapılmadı..gördüğüm kadarıyla dernek başkanlarından çıkıp 'sınav zor olacak iyi çalışmalarını öneririm ' diyenleri duydum sadece..baştan aşağı muallaklık dolu bu sınav arifesinde bu sınavla ilgili EN ÜST MAKAMDA BİZZAT BİZLERE HİTABEN BİR AÇIKLAMA YAPTIRMALIYIZ..

Hiç kimse;
-bizi kimse dikkate almaz
-onlar kendi bildiğini yapar
-bu hükümetin yapacağı buydu
-bakanlar sürekli çelişki,onların bile birbirinden haberi yok zaten vs

türü muhabbetler edene kadar,günlük nasıl ilaç kullanıyorsak sabah,öğle akşam, aynen o şekil aşağıdaki yerleri ya arayarak yada mail atarak "biz burdayız açıklama bekliyoruz" işaretivermeliyiz..herkes kendi dili döndüğünce bu muallak durumu ya telefonda anlatarak yada mail yoluyla vereceğim yerlere yollasın/sölesin..bıkmadan usanmadan her gün yapalım bunu..düşünün 60 bin kişiden 20 bin kişiye bunu yaptrabilirsek sonucunu siz düşünün..elbette bizi dikkate alıp adam gibi şekillendirirler..LÜTFEN ARKADAŞLARIM ARTIK BİRLİKTE HEREKET EDELİM..SIRF BENLE OLMAZ DEYİP ÇEKLMEYİN..HERKES AYNI ŞEYİ DERSE KİMSE BİRLİK OLMAZ..BAKIN YALVARIYORUM SİZE..DAHA NE OLSUN..

***************GÖNDERMEK İÇİN ÖRNEK YAZI********************

Sayın Yetkili;

Bildiğiniz gibi 29 Nisan 2012 de ÖMSS sınavı olacak. Bu sınav ilk defa olacağı için, sıkıntıların olacağı malum, bu sıkıntıların en aza indirgenmesi açısından ve Devletimizin engellilerimize verdiği önemi göstermesi açısından sizlerden, bazı konulara açıklık getirmenizi rica ediyorum.

04 Nisan 2012 de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’ mız Sayın Faruk ÇELİK, TBMM de yaptığı bir konuşma sırasında; “ÖMSS Sınavının 29Nisan 2012 de yapılacağını ve 3.512 alımın olacağını” söylemiştir. Ama daha önceden Faruk ÇELİK, Fatma ŞAHİN ve Aylin ÇİFTÇİ bu alımların, kaç kişi olacağı hakkında bazı açıklamalar yapmış ve biz engelliler işe girebilmek için çok umutlanmış ve Devletimizin bizi önemsediğini görerek çok sevinmiştik.

İşte bu açıklamalarda Sayın Yetkililer; ilk başlarda sırasıyla 49.000, 28.000, 23.000 ve en son olarak 20.000 alımın olacağı konusunda beyanatlarda bulundular ve bu alımların tek seferde yapılacağını,Haziran ayında 20.000 kişinin işe alımının sonlandırılacağını defaatle tekrar etmişlerdir.

Ancak gelinen şu son nokta, bizim için çok büyük hayal kırıklığı yaratmıştır. Son açıklamaya göre 3.512 kişi alınacak denmiş ve bu alımların tek seferde mi, yoksa zamana yayılarak mı yapılacağı belirtilmemiştir.

Ayrıca, Sayın Bakanımız; sadece iki cümleyle bu açıklamayı yapmış ve kafalarda bir sürü soru işaretinin oluşmasına neden olmuştur. Sırf bu yüzden arkadaşlarımızın umudu ve şevki kırılmış ve çalışma isteklerini yitirmişlerdir, bazı arkadaşlarımız ise sınava girmekten bile vazgeçmişlerdir.

Biz engelliler olarak Devletimizin bize gerekli önemi verdiğini ve bizim için bir şeyler yapmaya çalıştığını, Bakanlarımızın verdiği sözlerin boş çıkmamasını görmek istiyoruz. Sizlerden ricamız, 2012 ÖMSS Sınavı sonucunda toplamda, 20.000-25.000 alımın yapılarak, bizlere verilen sözlerin tutulduğunu görmek istiyoruz.

Unutmayın ki; hiç kimse isteyerek engelli olmuyor ve engellilere pozitif ayrımcılık ilkeniz doğrultusunda en kısa zamanda üst düzeyde bir yetkilinin çıkarak konuyu aydınlatmasını rica ediyoruz.
ÖZİDA;
Tel: 0 (312) 229 55 11Faks: 0 (312) 229 55 85E-Posta:
bilgiedinme@ozida.gov.tr

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI

Telefon :0 312 296 60 00
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı
Tel: (312) 422 55 00
Fax: (312) 422 55 44 pbx
Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği:
Fax: (312) 424 01 79

Fatma Şahin TBMM mail adresi ve telefon numarası (danışmanı olabilir) ;
[SIZE=3]fatma.sahin@tbmm.gov.tr

[FONT=Arial](312) 422 55 00
[/FONT]

Fatma Şahin twitter; [/SIZE]@FatmaSahin_ASPB [SIZE=3]
[/SIZE]
BAKIN BURDA aile ve sosyal politikalar bakanlığı teşkilat numaraları listesi var ;
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığ Resmi İnternet Sitesi |

BİMER;
http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx

CUMHURBAŞKANLIĞI;

T.C. Cumhurbaşkanlığı : Başvuru

Bütün milletvekillerine danışmanları aracılığı telefon yoluyla ulaşabilirsiniz,bu verdiğim linkte bütün vekillerin listesi var..seçip tıkladığınızda hepsinin de numarası mevcut;

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/milletvekillerimiz_sd.liste

FOX TV Fatih Portakal ile Çalar Saat programına yazı göndermek ;

http://www.turkiyesesver.com/ sitesini kullanın..orda bizzat kendisi konu açıp yorum da alıyor sanırım..

fatihportakal@turkiyesesver.com buda programın e-mail adresi...

Gazete ve TV kanalları iletişim e-mail'leri;
haber@ntv.com.tr
info@cnnturk.com.tr
anahaber@atv.com.tr
anahaber@kanald.com.tr
editor@kanald.com.tr
info@showtv.net
webmaster@startv.com.tr
starhaber@startv.com.tr
webadmin@stv.com.tr
haber@stv.com.tr
webmaster@trt.net.tr
haber@tgrthaber.com.tr
webmaster@tgrthaber.com.tr
editor@aksam.com.tr
vakit@vakit.com.tr
info@birgun.net
haber@bugun.com.tr
postakutusu@cumhuriyet.com.tr
dunya@dunyagazetesi.com.tr
okur@htgazete.com.tr
bpamir@htgazete.com.tr
arif.simsek@tercuman.com.tr
katkaya@hurriyet.com.tr
ybayer@hurriyet.com.tr
okur@milliyet.com.tr
aguclu@milliyet.com.tr
can.dundar@e-kolay.net
t.akyol@milliyet.com.tr
vatan@oncevatan.com.tr
posta@simge.com.tr
mabirand@e-kolay.net
hcelik@posta.com.tr
myetkin@radikal.com.tr
editor@sabah.com.tr
starextra@stargazete.com
mkaraalioglu@stargazete.com
iletisim@taraf.com.tr
habertaraf@gmail.com
elif.cakir@yahoo.com
okuyucu@ihlas.net.tr
lutfi.koksal@tg.com.tr
mehmet.soysal@tg.com.tr
catakli@gazetevatan.com
halklailiskiler@yenisafak.com.tr
mseker@yenisafak.com.tr
rozdenoren@yenisafak.com.tr
internet@zaman.com.tr
e.duman@zaman.com.tr
s.isiklar@zaman.com.tr
uluch@sabah.com.tr
emre.akoz@sabah.com.tr

BURALARI MÜMKÜN OLDUĞUNCA ÇOK MEŞGUL EDELİM..YAZI YOLLAYIN ARAYIN TELEFONLA..BU İŞ BÖLE OLUR..HADİ DOSTLAR SADECE BU KONUDA BİLE NE KADAR ÇOK KİŞİ OLDUĞUMUZU GÖSTERELİM..yazı yollayan arayanlar;

ben aradım/ben yazı yolladım diye yorum yazsın..TARTIŞMA KESİNLİKLE YAPMAYALIM BU KONUDA..YAPANLARIDA UYARALIM....ve herkesi yönlendirin çevrenizdekileri..

guzel bır fıkır bende soyle dıyorum hanı bır yazı taslagı hazırlansın herkes o yazıyı yolasın yanı kafadan seyler yazıp farklı farklı seyler yazılmasın

evet cumali bunu özkancey diye birisi var..ona sormayı düşünüyorum bu işlerle ilgileniyor genelde..onlar hallolur kardeş yeterki herkes bir olsun..yeter artık..

evet yazı taslağı aynı olsun ne demek istediğimiz net bi şekilde anlaşılsın herkez farklı yazarsa konu dağlır gider:eek:

ha arkadaşlar şimdi burada hiç bir zaman tartışma ortamı yaratmamaya çalışalım olurmu..bizler değil yani bizlerden başkaları gelirde yaprsa uyaralım bunu yap arkadaşım deyip yönlendirelim..ben yazı işini ayarlıycam..ama hazır yazı olanlar varsa bana atsın yada burda yayınlasın..

kaç kişi 3500 alımı kabullenmeyip sözde hazirana kadar dolcak 20bin alımı desteklicek görelim...

aman xxman arkadaşım tartışma yaratacak cümlelerden uzak duralım nolursun..böle birlik olunmaz..buna hassasiyet gösterelim..lütfen..yapan olursa da uyar olurmu..ben özkancey adlı üyeye mesaj attım yazı hazırkayabilirmisin diye..cevap bekliyorum...

sız yazıyı yazın gerısı kolay cok sacma gelıyor bana artık bu olaylar 1 yıldır ınsanı oyalamaktan baska bısey yok konusup tartısmanın bır bırımıze ustunluk saglamanın zamanıda degıl bırlık ve beraberlıkle cozulur ınsalah kı umudum yok genede denemekten zarar gelmez

cumali benimde umudum yok fakat bizim elimizden gelen bu elimizden geleni yapalım şöyle yapsaydık 20bin kişi alınırmıydı demeyelim...yazıyı hazırlıcak arkadaşta en geç yarına hazırlasın ne kadar erken başlarsak yollamaya o kadar iyi...

xxman;
sen yine kendince yaz bişeyler yolla..farketmez..yazı hazır oluncada onu yollarız..kaybedecek bir dakikamız olmamalı.. !!!

xxman:

ben elımden gelenın en ıyısını yaparım telefon dıyosanuz telefon acarım meıl atarım hatta sayısız elıme yapısmaz topu topu 5 dakamı almaz ama umudum olmayarak atıyorum..genede atalım belkı degısır artık bıseyler bu sesız cıglıga elbet bırı cıkar acıklama yapar ama onemlı olan 30 bın küsürlük sıtede kac kısı destek verecek bakalım

deepfreeze;

tamam kardeş saolasın..buda güzel...zaten millet zamanla yazılar ekler zamanla en iyisini seçer seçer atarız..maksat şikayetimiz doğruca anlaşılsın yazımızda..bu önemli..

benden yana sorun yok elıne yuregıne saglık

DEPFREZE benden yanada sıkıntı yok eline sağlık ilerleyen zamanda daha metin hazırlayan olursa onlarıda göndeririz...BİSMİLLAH deyip bundan başlayalım hayırlara vesile olsun:eek:

Sadece bilgilenmek için soruyorum

bir programda fatma şahine sunucu ne kadar alım yapılacağını soruyor o da açığımız 20 bin diyor yani alım yapacağız demiyor
başka bir yerde 20 bin veya daha fazla alım yapılacağıyla ilgili bir şey söylendi mi ?

bunlar hiç bir şey olmamış gibi çıkıp biz size 20 bin alım yapacağız demedik diyebilecek insanlar

Fatma Şahin:ÖMSS'ye başvuru sayısı 50 bine ulaştı - YouTube

murat-t;
bak kardeş koskoca memurlar.net bile bize destek veriyor..ordan anladığımız kadarıyla kurumlar arası uyuşmazlık var..sen yazı yollamaya devam et..eminim açıklama olur yakında..

deepfrezee;
emin ol tepkiler çoğalır ..memurlar.net in üyesi çok..

Bence en güzel yapılacak şey basın yayın organını kullanmak, biliyorsunuzki medyanın yapmayacağı şey yok, bence medyadan bir kol bulmamız gerek.

bak onu unutmuşum ibrahim iyiki söyledin..saolasın..basın-yayın organlarınında adreskerini toparlayıp koyalım buraya..sende varsa öle topluca koyuver..olmasa yarın ayarlayalım..

Bu saaten sonra ne yapsalar içime oturmaz onada bir kılıf bulurlar .

bak onu unutmuşum ibrahim iyiki söyledin..saolasın..basın-yayın organlarınında adreskerini toparlayıp koyalım buraya..sende varsa öle topluca koyuver..olmasa yarın ayarlayalım..

[FONT=verdana]FLASH TV [/FONT][/COLOR]
[FONT=verdana]E-Mail........: [/FONT][EMAIL="flashtvhaber@operamail.com"]flashtvhaber@operamail.com[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]KANAL 7 [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail........: [/FONT][EMAIL="yenidunya@kanal7com.tr"]yenidunya@kanal7com.tr[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]ATV [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="anahaber@atv.com.tr"]anahaber@atv.com.tr[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]CINE5 [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="cine5@cine5.com.tr"]cine5@cine5.com.tr[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]CNBC-E [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="izleyici@cnbce.com"]izleyici@cnbce.com[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]CNNTÜRK [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="info@cnnturk.com.tr"]info@cnnturk.com.tr[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]FLASH TV [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="flashtv-w@flashtv.com.tr"]flashtv-w@flashtv.com.tr[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]HABERTURK [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="editor@haberturk.com"]editor@haberturk.com[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]ISTANBUL TV [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="haber@istanbultv.com"]haber@istanbultv.com[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]KANAL 7 [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="kanal7@kanal7.com"]kanal7@kanal7.com[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]KANAL A [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="haber@kanala.com.tr"]haber@kanala.com.tr[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]KANAL D [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="info@kanald.com.tr"]info@kanald.com.tr[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]KON TV [/FONT]
[FONT=verdana]Web: [/FONT][EMAIL="kontv@kontv.com.tr"]kontv@kontv.com.tr[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]KRAL TV [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="kraltv@kraltv.com.tr"]kraltv@kraltv.com.tr[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]MELTEM [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="wm@meltemtv.com.tr"]wm@meltemtv.com.tr[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]NTV [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="ntv@ntvcom.tr"]ntv@ntvcom.tr[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]SHOW TV [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="info@showtv.net"]info@showtv.net[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]STAR [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="webmaster@startv.com.tr"]webmaster@startv.com.tr[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]STV [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT]

[FONT=verdana]SKYTÜRK [/FONT]

[FONT=verdana]TGRT [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="tgrt@tgrt.com.tr"]tgrt@tgrt.com.tr[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]TRT [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="haber@trt.net.tr"]haber@trt.net.tr[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]TV8 [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="tv8@tv8.com.tr"]tv8@tv8.com.tr[/EMAIL][FONT=verdana] [/FONT]

[FONT=verdana]ULUSALKANAL [/FONT]
[FONT=verdana]E-Mail: [/FONT][EMAIL="ulusal@ulusalkanal.com.tr"]ulusal@ulusalkanal.com.tr[/EMAIL]]Televizyon(TV) VE Gazatelerin rtibat Adresleri, Telefonlar, e-mail, mail adresleri

ntv@ntv.com.tr

Kanal7 kanal7@kanal7.com k7u@hotmail.com yenidunya@kanal7.com.tr

Kanaltürk tuncayozkan@kanalturk.com.tr izleyicitemsilcisi@kanalturk.com.tr

Meltem TV meltemtv@meltemtv.com.tr webmaster@meltemtv.com.tr

NtV haber-20@nyv.com.tr
Olay TV webmaster@olaytv.com.tr haber@olaytv.com.tr

STV webadmin@stv.com.tr haber@stv.com.tr

Star TV
webadmin@star.com.tr webmaster@star.com.tr
webmaster@startv.com.tr bizeyazin@startv.com.tr

TGRT tgrt@tgrt.com.tr

TRT webmaster@trt.net.tr trt@trt.gov.tr

TV 8 tv8@tv8.com.tr

Ulusal kanal ulusal@ulusalkanal.com.tr

ATV anahaber@atv.com.tr

Kanal d anahaber@kanald.com.tr

Show info@showtw.net

BRT info@brt.com.tr haber@brt.com.tr

Kanal1 kanal1@kanal1.com.tr

TV 8 tv8@tv8.com.tr

Falshaber flashhaber@flashtv.com.tr

TV 5 haber@tv5.com.tr

Hilal TV bilgi@hilaltv.net

Lokal Medya TV ankara@eytv.com.tr turgayturker@pmd.org.tr

CINE 5 izleyicitemsilcisi@cine5.com.tr

Expochannel haber@expochanneltv.com

FlashTV bursa@flashtv.com.tr yılmaztunca@flashtv.com.tr

Kanal18 mavikent@hotmail.com

EgeTV egetv@egetv.com.tr

Balıkesir Karesi TV haber@karesitv.com

TurkishsoccerTV editor@turkishsoccer.tv

Number1 TV remix@levi.com.tr

LeviTV remix@levi.com.tr

CTV info@sistemdokuz.com.tr

Euroshov euroshow@medyatext.com

ATV ATV anahaber@atv.com.tr
Kraltv kraltv@medyatext.com
kanal6 kanal6@medyatext.com
kanale kanale@medyatext.com
GençTV genchaber@yahoo.com.tr
TTA TV info@tta-tv.com
KıbrısGenç TV info@kibrisgenctv.com
HBB Ankara da Gundem, Orhan.Uguroglu@wec-net.com
Aypa TV AYPA@AYPA.net
UmutTV info@umut.tv
41 TV info@tv41.com.tr
tatlıses TV administrator@tatlises.com.tr
MehtapTV bilgi@mehtap.tv
KöroğluTV koroglutv@bolukoroglu.com
SKY TV skytv@skytv.com.tr
Alternatif TV alternativ@azeronline.com
Ans TV ans@ans-dx.com
Kapaz TV Kapaz@azeronline.com
Mingachevir TV mtv@bakinter.net
Kutub TV gutb-tv@azeronline.com
Simruq TV simurq@azrabita.com
Lider TV mail@media-az.com
İçtimai TV nfo@itv.az
TGRT EU adortkasli@plusmedientv.de
ERT haber@etv.com.tr
Kanal VIP kanalvip@kanalvip.com.tr
kocaelitv cihan@kocaelitv.com.tr

ntv@ntv.com.tr

Kanal7 kanal7@kanal7.com k7u@hotmail.com yenidunya@kanal7.com.tr

Kanaltürk tuncayozkan@kanalturk.com.tr izleyicitemsilcisi@kanalturk.com.tr

Meltem TV meltemtv@meltemtv.com.tr webmaster@meltemtv.com.tr

NtV haber-20@nyv.com.tr
Olay TV webmaster@olaytv.com.tr haber@olaytv.com.tr

STV webadmin@stv.com.tr haber@stv.com.tr

Star TV
webadmin@star.com.tr webmaster@star.com.tr
webmaster@startv.com.tr bizeyazin@startv.com.tr

TGRT tgrt@tgrt.com.tr

TRT webmaster@trt.net.tr trt@trt.gov.tr

TV 8 tv8@tv8.com.tr

Ulusal kanal ulusal@ulusalkanal.com.tr

ATV anahaber@atv.com.tr

Kanal d anahaber@kanald.com.tr

Show info@showtw.net

BRT info@brt.com.tr haber@brt.com.tr

Kanal1 kanal1@kanal1.com.tr

TV 8 tv8@tv8.com.tr

Falshaber flashhaber@flashtv.com.tr

TV 5 haber@tv5.com.tr

Hilal TV bilgi@hilaltv.net

Lokal Medya TV ankara@eytv.com.tr turgayturker@pmd.org.tr

CINE 5 izleyicitemsilcisi@cine5.com.tr

Expochannel haber@expochanneltv.com

FlashTV bursa@flashtv.com.tr yılmaztunca@flashtv.com.tr

Kanal18 mavikent@hotmail.com

EgeTV egetv@egetv.com.tr

Balıkesir Karesi TV haber@karesitv.com

TurkishsoccerTV editor@turkishsoccer.tv

Number1 TV remix@levi.com.tr

LeviTV remix@levi.com.tr

CTV info@sistemdokuz.com.tr

Euroshov euroshow@medyatext.com

ATV ATV anahaber@atv.com.tr
Kraltv kraltv@medyatext.com
kanal6 kanal6@medyatext.com
kanale kanale@medyatext.com
GençTV genchaber@yahoo.com.tr
TTA TV info@tta-tv.com
KıbrısGenç TV info@kibrisgenctv.com
HBB Ankara da Gundem, Orhan.Uguroglu@wec-net.com
Aypa TV AYPA@AYPA.net
UmutTV info@umut.tv
41 TV info@tv41.com.tr
tatlıses TV administrator@tatlises.com.tr
MehtapTV bilgi@mehtap.tv
KöroğluTV koroglutv@bolukoroglu.com
SKY TV skytv@skytv.com.tr
Alternatif TV alternativ@azeronline.com
Ans TV ans@ans-dx.com
Kapaz TV Kapaz@azeronline.com
Mingachevir TV mtv@bakinter.net
Kutub TV gutb-tv@azeronline.com
Simruq TV simurq@azrabita.com
Lider TV mail@media-az.com
İçtimai TV nfo@itv.az
TGRT EU adortkasli@plusmedientv.de
ERT haber@etv.com.tr
Kanal VIP kanalvip@kanalvip.com.tr
kocaelitv cihan@kocaelitv.com.tr

arkadaşlar sabah ilk işim yazılan yazıyı mail çekmek oldu bu kanalara inşallah çabamız ın karşılığını alırız.

bende gönderdim yazıyı ama bu kanallara da mı aynı yazıyı yollıcaz??

Cumhurbaşkanlığı sitesinden yazı yollayarak ilettim maruzatımı.

ben bu işi haber çıktıktan sonra hallettim ama bidaha yollim buda sizin için olsun :)

Merhaba Arkadaşlar;

örnek yazı bütün mail adrese gönderilmiştir.
bunun yanında bence aynı tarihte (bir gün beliryeyip) bütün şehirler de aynı yerde - aynı saatte PROTESTO yapalım.. İstanbul - BEYAZIT / Ankara - KIZILAY MEYDANI v.s gibi yerler..

merhaba..ben dün mail atmıştım ama tekrar yollayacağım.

ibrahimöztürk88;

saolasın kardeşim..Allah razı olsun..iyi bir derleme olmuş.. :) nerdeyse hepsini sunmuşun medya organlarının..iyi olmuş..

meister78;
her gün yolla,her gün ...bıkmadan usanmadan..

gsli;
Tv kanallarına öyle resmi şekilde yazmana gerek yok..madur olduğumuzu,belirsizlik içinde olduğumuzu belirten düz bir yazı yazsan yeter..

celik;
saolasın sende..topalanma işinide yaparız ileriki günlerde..şimdi ilk amaç birlik olduğumuzu hissetmek..

fox tv çalar saat programı fatih portakal sunuyor sabahları..ona yorum yollamak için ;

http://www.turkiyesesver.com/ sitesini kullanın..orda bizzat kendisi konu açıp yorum da alıyor..
[FONT=Verdana]
fatihportakal@turkiyesesver.com buda programın e-mail adresi...[/FONT]

mükemmelsiniz dostlar..facebooktaki sayfalar aracılığı ile de bunu yaymaya çalışıyorum..sosyal sanal ortamları da deneyin (facebook,twitter vs.) ..daha çok olmalıyız..

aslında sakatlar haftasıda da irdelenebilir dicektim ama geç kalıyo sanırım :)

İlgili makama

Artık bize engel olmayın!
2010 yılında devlet kurumlarındaki boş engelli kadrosu 38 bin ve yapılan meb ve sağılk bakanlığı sınavından sonra tam net bir atama sayısında rakam verilmemesi daha sonra sadece 29 bin kadronun kaldığı süreç devam ederken 26 bin daha sonra 23 en son sınav tarihi belli olduğunda 20 bin engelli kadrosu açığı olduğu Aile ve sosyal politikalar bakanımız sayın FATMA ŞAHİN ve Çalışma ve sosyal bakanımız sayın FARUK ÇELİK haziran ayının sonuna kadar kadroların hepsinin doldurulacağı vaadinde bulunup birçok basın yayın organında bizzat dile getirmişlerdir. 3 ekim 2011 de tekrar net engelli kadroları bütün kurumlardan talep edilmiştir. Hem 2 yıl boyunca kurumların açtığı sınavlar yapılmamış ve 38 bin kadro her ne hikmetse biranda 20 bin olarak belirlenmiş olması hususu çok şaşırtıcı gelmiştir.4 nisan 2012 meclis genel kurulunda ise bütün bu açıklamalara rağmen soru cevap bölümünde sayın bakanımız FARUK ÇELİK 29 nisan 2012 pazar günü yapılacak engellilerin kamuda istihdamı sınavından sonra 3512 gibi bir rakam teleffuz etmesi sınava girecek ben ve bütün engelli kardeşlerim arkadaşlarım ve dostlarımın hem umutlarını kırmıştır hem ders çalışma şevklerini yitirmelerine sebep olmuştur.Bu sayının düzeltilerek gerekli açıklamayı basın yoluyla tüm kamuoyuna duyurmanızı ve yürekleri rahatlatmanızı tarafınızdan ARZ ederim.

Ben çok yumuşak yazamam kusura bakmayın :D biraz sert gelebilir ancak olanı yazdım :)

Üst Alt