Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS için birlik olalım artık!

BİO;

yok yok o kadar da sert değil..azda olsa sinirlenme payımız olsun demi :)

Ben, işitme engelliler adına kurulmuş aktivist grubu olarak destekleyeceğim.

Eyvallah ismail aynen olsun değilmi azcıkda olsa sinirimiz Olanı yazdım daha pis yazardımda geri teper:D:D

Bio;

Yumuşak bile yazmış hacı. Eline sağlık. Gerekli heryere yollanmıştır. Durmak yok yollamaya devam.

golden_heart;

bu programda 10:00 - 10:30 saatleri arasında türkiye konuşuyor diye bir bölüm var..talepte bulunalım 1 günde ömss hakknda konuşulsun isteyen arkadaşlar telefonda sorunlarımızı anlatır...

Özürlü sınavı konusunda medyaya en çok demeç veren Bakan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'di. Şahin bir çok defa özürlü sınavıyla 20 bin engellinin işe kavuşacağını belirtti. Ancak bu vaat 4 Nisan 2012 tarihi itibariyle doğru çıkmadı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 4 Nisan 2012 tarihli Meclis Genel Kurulundayaptığı açıklamada, ÖMSS ile alınacak engelli memur sayısını 3 bin 512 olarak belirtti.
Sık sık, "şu kadar özürlü kadrosu boş, atama yapılacak" diye basına açıklama yapılıyordu. :(

Bakan Fatma Şahin İstifa etmeli!!!

Bakan Fatma Şahin 60 bin kişinin bedduası hatta anne babaların bedduasını fazla almadan özür dilemeli bununlada yetinmesin istifasını sunsun.Er ya da geç burnunuzdan fitil fitil getirmesini biliriz yoksa !!

Ya arkadaşım neyin istifasını sunacak , Adamların kadroları hemen doldurulamayacağını herkes biliyordu ,Kolay mı istihdam yaratmak . Kpss de bile 50 bin adam alacaz derler 2 sene boyunca alırlar.. 20 bin dediler 3 binden başladılar işte.. bir kere alım olmayacak ki , her dönem de alacaklar

Siz oturun dersinize bakın

bende mail attım herkese haber kanalları dahil yaa masallar çocukken uyuyana kadar büyüyüncede uyanana kadarmış nasıl aldatılar nasıl uyuttular lelal olsun

Ağzımı bozmak istemezdim ama artık sizlerde bu kafayla giderseniz farklı bir üslüp kullanmaya başlayacağım.20 bin için iddaalı konuşan bir bakan hemde tek seferde alım olacak diyen bir bakan.Bizimle dalga mı geçiyorlar.Ne demek bir kerede alım olmayacak bakanın ağzından bu sözler çıktı sen nerenden uyduruyosun bu lafları.Mazlumun duasıda bedduasıda tutar.Fatma Şahin onuru ve gururu için istifa etmelidir yoksa bu dünyasıda öbür dünyasıda karanlık olacaktır.Bizlerde hakkımızı arayalım susmayalım rızkı verecek bunlar değil Allah'tır.

birtan sen şuanda rahatsın bende aynı şekilde iş konusunda bizim derdimiz ne görevde yükselmek. sınava çalışmak için motivasyon gerek..burda sınav çalışın demek senin için kolay bi kelime işi olmayan için bu söylem çok garip ve acımasız...insanların bu kadar zamandır umutlarına 20bin kadroyu aşılayıp sonra sayıyı komik rakamlara çekmek hangi mantıklı çerçeve otututaracaksın.İnsanların gardını kırdıktan sonra sınavın bi anlamı kalmaz....

ben rahat felan değilim arkadaşlar , Hatta 3512 kişi alınacakmış dediklerinde msj yazanlardan biriside benim. 20 bin kişiyi alacaklardır kademeli olarak merak etmeyin , ama bi anda alınmak içinde beklemeyin lütfen

Bu arada ders çalışmak felan zor olduğunu buradaki 45000 kişi içinde ne demek olduğu ben de bilirim merak etmeyin.

saat 14.50 itibariyle İstanbul milletvekili gürsoy erol ile yaptığım görüşme aynen şöyledir. Sayın vekilim biliyorsunuzki 29 nisan 2012 kamuda istihdam için engelli kadrolarına sınav sonucu alımlar yapılacaktır.Sayın bakanımız Fatma şahin ile Faruk çelik 3 ekimden sonra yaklaşık 20 bin kadronun olduğunu ve haziran ayına kadarda bu kadroların hepsinin doldurulacağını basın yayın organlarında beyan etmişlerdir. Ancak 4 nisan da yapılan genel kurul görüşmelerinde Sayın bakanımız Faruk çelik bu sayının 3512 olarak telaffuz edip dile getirmiştir. Konuyla alakalı bütün engelli kardeşlerim arkadaşlarım üzüntü duymuşlar umutları kırılmış ders çalışma şevkleri kırılmıştır konun üzerine düşerek yüreklermizi rahatlatmanızı istiyoruz dedim. Önce engel durumumu oranımı sordu. bende önce sitenin reklamını yaparak :D cevap verdim konuyla ilgili olarak 26 bin engelli kadrosunun boş olduğunu yalnız ilk etapda kaç kadroya memur alacaklarını bilmediğini bakanlıkla görüştükten sonra bana tekrar döneceğini söylemiştir. Bende konun üzerine düşmelerini rica ettim durumun ciddi olduğunu söyledim umarım iyi olur bakalım hayırlısı tavsiyem sizde mutlaka bu vekile ulaşın mutlaka defalarca aynı konu ile aranırsa sonuç alınır en azından ilk etapda 3512 olan rakam hangi aylarda tekrar alım olacağı konusunda net açıklama yapılır herkes rahatlar.Not:Şafak pavey e ulaşmak biraz zor gibi malesef aynı özeni göstermediler danışmanları ....

Oktay vural (İzmir Mhp Milletvekili) ve Gürsel Tekin (Chp mv) bu iki vekile ulaşabilirsek iyi muhalefet yapıyorlar.En azından Oktay bey mecliste kargaşa çıkartır bakanı yerin dibine geçirir memur alımlarında ki çelişki yüzünden.

[FONT=Verdana]Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in 20 bin engelliye memur olma yolu açılacağı yönündeki açıklamaları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından yalanladı.[/FONT][FONT=Verdana]Çelik'in Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı son açıklamaya göre[URL="http://www.internethaber.com/"],[/URL] ÖMSS ile kadro açılacak engelli memur sayısının 3 bin 512 olduğu ortaya çıktı.[/FONT][FONT=Verdana]KAMU KURUMLARI İSTEMEDEN OLMUYOR[/FONT][FONT=Verdana]Özürlü kadrolarının doldurulması[URL="http://www.internethaber.com/"],[/URL] bir bakanın istediğine bağlı olarak hayata geçirilmiyor. Tüm kamu kurumlarının, bunu istemesi gerekiyordu. Bakan Faruk Çelik'in açıklamasının ardından kamu kurumlarının Bakan Şahin'den farklı düşündüğü ortaya çıktı. .[/FONT]​

[email]haber@ntv.com.tr
[/EMAIL]
info@cnnturk.com.tr
anahaber@atv.com.tr
anahaber@kanald.com.tr
editor@kanald.com.tr
info@showtv.net
webmaster@startv.com.tr
starhaber@startv.com.tr
webadmin@stv.com.tr
haber@stv.com.tr
webmaster@trt.net.tr
haber@tgrthaber.com.tr
webmaster@tgrthaber.com.tr
editor@aksam.com.tr
vakit@vakit.com.tr
info@birgun.net
haber@bugun.com.tr
postakutusu@cumhuriyet.com.tr
dunya@dunyagazetesi.com.tr
okur@htgazete.com.tr
bpamir@htgazete.com.tr
arif.simsek@tercuman.com.tr
katkaya@hurriyet.com.tr
ybayer@hurriyet.com.tr
okur@milliyet.com.tr
aguclu@milliyet.com.tr
can.dundar@e-kolay.net
t.akyol@milliyet.com.tr
vatan@oncevatan.com.tr
posta@simge.com.tr
mabirand@e-kolay.net
hcelik@posta.com.tr
myetkin@radikal.com.tr
editor@sabah.com.tr
starextra@stargazete.com
mkaraalioglu@stargazete.com
iletisim@taraf.com.tr
habertaraf@gmail.com
elif.cakir@yahoo.com
okuyucu@ihlas.net.tr
lutfi.koksal@tg.com.tr
mehmet.soysal@tg.com.tr
catakli@gazetevatan.com
halklailiskiler@yenisafak.com.tr
mseker@yenisafak.com.tr
rozdenoren@yenisafak.com.tr
internet@zaman.com.tr
e.duman@zaman.com.tr
s.isiklar@zaman.com.tr
uluch@sabah.com.tr
emre.akoz@sabah.com.tr
saitgursoy@final.com.tr

E
N İYİ GÜÇ GAZETEDİR...BU KONUYU HABER YAPMALARI YETERLİDİR...

twilight ;

arkadaşım senin gibi bizlerinde sinir var..ancaK burda aklı selim bir şekilde,sabırla bir amaç uğruna toplanmaya çalışıyoruz..senden ricam sinirli cümlelerini buraya yazmaman..zaten konunun başında tartışma türü cümleler olmamalı dedim çünkü böle yapınca giden zamana acıyorum..en iyisi katkıda bulunan arkadaşların,hazırladığı yazılardan,verdiğimiz medya ve üst makamlara o yazılardan gönder ki,"biz az değiliz" manasına sende ortak ol..yapacağın katkıdan dolayı teşekkürler şimdiden..

designer__07;

sende iyi derleme yapmışsın saolasın katkından dolayı..

Bio;
tebrikler .. bakanlara,vekillere ulaşmak zor gibidir...ama zor diye birşey yoktur..isteyince kafaya koyunca onlarada ulaşılır..bencede ulaşabilecek olan varsa ulaşmayı denesin bio gibi.. (bunun üstüne bizi kim takar,adam yerine koyan olmaz gibi cümleler yazmayalım buraya lütfen..bunu YİNE belirtiyim )

MAİL ATAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER..LÜTFEN BUNU SINAV GÜNÜNE KADAR OLSUN,ALIŞKANLIK EDELİM..HER GÜN GÜNDE 2 KEZ OLSUN baştan aşağı hepsine GÖNDERELİM..

İsmail arkadaşımm tebrik ederim gerçektenn bu konuya öncülük ederek birlikten kuvvet doğar sözünü uygulamamıza olanak verdin. . BEnde maillerimi attım umarım ulaşır gerekli yerlere yada daha dogrusu dikakate alırlar.

Bütün milletvekillerine danışmanları aracılığı telefon yoluyla ulaşabilirsiniz,bu verdiğim linkte bütün vekillerin listesi var..seçip tıkladığınızda hepsinin de numarası mevcut;
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

sanemm;

teşekkürler arkadaşım..hergün yollamaya devam..vekillerin numaralarını yayınladım..danışmanları çıkar ama geri dönecek hassasiyete sahip vekiller var..burayıda ara istersen..bi arkadaş aradığını ve bir vekilin dönüş yaptığını söyledi..

golden_heart;

İsmail üslup çok önemli Akp,Chp,Mhp içerisinden görüşebileceğim bir kaç vekille Grupbaşkanvekilleri mevcut eğer görüşme yapabilirsem onlarıda paylaşırım...

bende hemşehrim olan bir vekile mail attım
Devlet bahçeliye ve kemel kılıçdaroğluna dahi gönderdim :)

bu olayı açıklığa kavuşturana dek bu kampanyayı bırakmayalım arkadaşlar sesimizi duyurana dek pes etmek yok aylardır ders çalışıp bu sınava hazırlanıyoruz umarım emeklerimiz boşa gitmez ama devletimiz bu sınava gereken ilgiyi göstermiyo zira sınava 1 ay kaldı ama sınavın içeriği konusunda bi açıklama da yapılmadı neye çalışacağımızı bilmeden çalışıyoruz..bu kadar ilgisizlik gerçekten bizleri üzüyo...bende mail attım ve bu kampanyaya destek veren arkadaşlara tşk ediyorum...

Gönderdim hakkımızda hayırlısı inşaallah...

arkadaşlar ben de birçok adrese meil attım ve telefon açtım. hayırlısı olur inşallah. ben bu açıklamayı biraz gecikmeli 1 nisan şakası olarak düşüneceğim.

Arkadaşlar Kafamızda bir çok soru işareti dolanıp duruyor
Belki ilk atmalarda 3512 kişi alacak bir sonraki sınava kadar yerleştirecekler
Sadece devlet memurlarında bizler haksızlığa uğratılmadık daha binlerce kişi var
Benim şahsi fikrim sınav yapıldıktan sonra ses seda çıkmıyor ise sadece 3512 kişiyi atayacaklar sa Birlik olalım Protesto etmek hakkımızdır
Fatma şahin 20 000 dedi ama Faruk Çelik 3512 diyor Bu bakanların fikirleri ortak değil Faruk çelik 29 bin boş kadromuz var dedi. ve şimdi 3512 aldı başını gidiyor.. Kafamızda soru işareti olmak bizim ders çalışmamızı etkiliyor 3512 kişi alacak olsa bile umudu kesmeyen ve içinde kazanacağım diye haykıran kişiler muvaffak olacaktır.
Ayrıca şunu belirtmek istiyorum bu sınav bizler için erken yapıldı en azından konu dağılımları ocak ayında çıkmış olsaydı ve kitapçık çıkmış olsaydı Bizlere biraz avantaj sağalayablirdi. Matematik bir çok insan için problemdir. 0 net yapan bir kişi matematik 1 ay da çalışarak 20 net yapabiliyor .. olmadı kpss gireceğim Herkeze başarılar

muneza;
Benim şahsi fikrim sınav yapıldıktan sonra ses seda çıkmıyor ise sadece 3512 kişiyi atayacaklar sa Birlik olalım Protesto etmek hakkımızdır

gökhan kardeş.biz burda protesto yapmıyoruz..birde 3512 kişi dediler diye kalkışmadık özellikle..biz adam gibi tek bir yetkili neden çıkıpta sınavla ilgili her detayı anlatmıyor,sınava 3512 kişi alınacaksa bile bunun devamı gelecekmi ? bu gibi soruların yanıtını almak için yazı yolluyoruz..birde şu var 60 bin kişi başvurmuşken böyle bir topluluğa güzel bir açıklama yapmamak doğru değil..amacımız bu muallak durumu aydınlatacak yetkili açıklamayı duymak..sende yolla mailleri..bunun zararı yok yararı var..birlikten kuvvet doğar..

ömss kimlik kartları hakkında bilgisi ölan varmı .nasıl ,nerede girilecek?bize bilgi verilmedi.....

Üst Alt