Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile MEB'e atandım. Kurum hala başvurumu almıyor..?

Konular
49
Reaksiyonlar
0
ÖMSS ile M.E.B 'e Atandım Kurum hala Başvurumu almıyor...İstenilen evrakları sitesinde yayınlamıyor ...15 günlük Başvuru süresi hızla bitiyor ... Yaşadığı il dışına atanan engelli arkadaşlar var.... Yaşadığıl il dışına Atanacak Arkadaşlar 1/ 2 gününü yolda geçirecek... Evrakların Tamalanma süresi de var... Atama olalı onca Gün geçti neler oluyor ... Neden Atama süreci başlatılmıyor ... ÖMSS yönetmeliği hiç bir teblika gerek olmadan Atanan kişiler atandığı kuruma baş vuracak diyor ... Bugün kuruma gittim üstün körü savıldım kurumda doğru düzgün muattap yok ...

MEKTUBLA. yada Tlf LA Bilgilendirme olacağını söylüyor .... Ben ÖMSS de kayıtlı adresimde yaşamıyorum tlf num da aynı değil...:confused::confused::confused: yinede Bin şükür atandım..

hayırlı olsun. bende sivas mem e atandım. bugün ankaraya sordum çarşamba veya en geç perşembeye isimlerinizi gönderecegiz dediler.

arkadaşlar evrak teslim süresi istenen evraklar açıklandıktan sonra başlıyor.15 gün içinde evrakı teslim edip atama tebliğini imzaladığınız anda il dışına 15 gün il içi aynı gün atamanızın yapıldığı kuruma gideceksiniz.

andycan;
işallh yollar lar ...atama süreci biiti şimdide böle gerildik .. özelden tlf nunu yaz

andycan;

SLM andycan ben de bursada yaşıorum ve bursaya meb hizmetli atandım ataman hayırlı olsun bu arada evrakları verdıkten sonra ankaraya falan gitmemiz lazımmı? bu konular hakkında pek bilgim yok yardımcı olursan çok teşşekkur ederim....hayırlı geceler.....

meb i sabah aradıgımızda listelerin dün 5ten sonra kendilerine ulaştıgını ve cuma günü illere gönderilecegini söylediler.cuma kazandıgımız ile gidelim mi dedigimizde pazartesiden önce boşuna gitmememiz gerektigini o günden önce işlem yapılamayacagını belirtiler.15 günlük müracaat süresini kaçırmayız degilmi dedigimizde ise kazananlara tebliğ tarihinden itibaren 15 günlük sürenin başladıgını ömss deki 15 günlük başvuru süresinin hatalı oldugu bilgisini verdiler.

Doğrudur atamalar kişilere tebliğ edildikten sonra 15 gün süre içinde göreve başlanması gerekir prosedür budur, işlemlerin uzaması konusuna gelir isek burası Türkiye şaşmadım :)

Kalender ŞAH ben de kütahya MEB atandım bakanlıgın 147 nolu tel aradım bilmiyoruz diyorlar il müdürlügüne arayıp duracan diyorlar

atanan arkadaşlara hayırlı olsun

şimdi bakanlığı aradım. listeler gelmiş. imzadaymış. perşembe ögleden sonra veya cuma günü ilinizdeki meb personel müd. arayın dediler.

andycan;

ilinizdeki derken atandığımız il iççin kast etin heralde kardeşim

acele etmeyin ama kağıt gelecek diyede asla beklemeyin... yakmayın atamanızı takip edin arkadaşlar sonra üzülürüz kimseye bişey tebliğ edilmez tebligat gelene kadar başlarız biz :)

evet atandığımız ilin meb müd. arayacağız

ha birde evrağı gönderdik derler kendileri gönderdiklerini ıspatlamazlar almadığını ıspatla derler :) memleket bi garip ama güncel bilgi ankarayı aradım ilgili belgeler gelmiş üzerinde çalışma yapılıyormuş yarın öbürgün sanıyorum ilgili illerin müdürlüklerine atılır yarın atılsada geç olabilir ama öbürgün kesin... ancak pazartesi teslim edebilicez gerekli evrakları abzürt bişey istemezlerse yani...

andycan listeler gelmiş derken ne demek istediniz? Listeler DPB den mi Bakanlığa gelmiş ?

ee abzürt bişi isterse 15 saatlik yoldan geri gelip sonra o evrak için günler bekleyip sonra süre dolursa ne olacak il için evrak teslimi 15 gün olayı onların yarın yda ondan sonraki gün eline geçecek kağıda göre olaca değil mi?

Valla gecmistekilerden ole zor bisey istememisler yarin aciklasalar hemen atlar giderim nigdeye

Bende Konya meb atandım.KALENDER ŞAH hayırlı olsun sana ve herkese.Hizmetli atandık bakalım ne iş yaptıracaklar merak ediyorum Ya cuma ya pazartesi açıklarlar artık ben numaramı verdım arayacaklar ev falab tutacaz su an ankaradayım Yenı bır yasam baslıyor hayırlısıya

Kalender ŞAH;
kardeşim telaşlanacak bir şey yok ben ilk alımlarda atandım işe başlama sürecimiz iki ayı buldu merak etme başvuru evraklarını açıklasınlar gider başvurunu yaparsın yani telaşa kapılma bende çok panik yaptım ama sonunda yerleştik çok şükür

mesafe hizmetli olarak ne yaptıracaklar sırtımızda taş taşıtmayacaklarya ...meb'de iki yıl içinde kurum içinde yüksele biliyorsun ...iki yıl sonrada memur oluruz ...
yorgun telaşlanmıyorum da yoruldum ... bir an önce ne olacaksa olsun diyorum

yorgunn ne kadar maaş alıyon ve ne istemişlerdi şimdi hizmetli memur değil mi yani ?

yaw cumaya evraklari teslim edebiliriz insallah.[SIZE=6][/SIZE].evraklari teslim ettikten sonra, belirli bi surec varmi ise basliyacagimiza dair ; yok sa meb'in nezaman cani isterse mi ???

mesajları silmişler benim bildiğim il dışı 15 il içi 1 gün sonra tebliğat eline ulaştıktan sonra

ömss de birgün daha geçti yine ses yok bugün ömss açıklanalı 1 hafta oldu..

istenilen evraklar çok basitmiş ben görüştüm telaşa mahal yok sürekli olan raporlarda herhangi bi değişim yenileme istemeyeceklerini sölediler... süreli olanlar yeniden rapor alacak sadece.... yarın öğleden sonra en geç 3 gibi bütün listeler il milli eğitim müdürlüklerine gidecekmiş.... hatta evrak listesinde evimizde olmayan hiç bişey yok sabıka kaydı haricinde...

harbi sabıka kaydı lazım mı erdal kardeş adliyeye gitmek lazım 3 ay boyunca geçerli aynı gün almamız gerekmez önceden gidip alalım .)

özkan meraba bende bursadan kütahyaya atandım işallah güzel yere yerleştirirler

hayırlı günler herkezwe ben de bursaya artandım bu gün il mebi aradığımda cumaya evraklar gelebilir gibi konuştu kesin biişi sölemiolar inşallah hepimiz için hayırlı olur....

elimdeki listede isteniyor sabıka kaydı ama açıklıcaklar artık

Üst Alt