Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile MEB'e atandım. Kurum hala başvurumu almıyor..?

3. bir atama olur mu acaba arkadaşlar?ben önlisans 66 puan almıştım. :((

dün aksam beni de kütahya meb den aradılar diploma rapor sabıka kaydı foto askerlik muaf belgesi askerlik şubesine gittim raporun yeter dediler

soner kardeş ek atama olcak diye duyumlar var yine boş kalan kontejanlar var ön lisansta daha fazlaymış takip et haberlere internete

çok tşk ederim özkan yüreğime su serptin:( takipteyim.

arkadaşlar ömss ile kütahyaya atanan arkadaşlar varmı yani şehirdışından atananlar varsa görüşelim ben bursadan kütahyayı kazandım orda destek oluruz birbirimize

Konya Meb .Biz evrakları teslim ederken küçük bir mülakat yaptılar 1 aya kadar sizi aryacağız hemen başlamanız gerekiyor dediler dedim ki bende 15 günlük süre ne olacak ben Ankara da yaşıyorum ev tşımak için 15 gun sure var kullandıramıyoruz dedı ne olacak bilmem

arkadaşlar merhaba işe başlayan var mı aranızda acaba evrakları teslim ettim 1 hafta oldu aramadılar hala biz sizi arıcaz dediler herhangi bir gelişme var mı acaba ??

arkadaşım bende bursadan kütahyaya atandım bizimki nisanın beşinde süreç başlar dedi ayın beşinden sonra takip edeceğiz

Resmi süreç nisan 5 gibi başlıyor ... Nedeni ömss ile atananların RESMİ başvuru süresi doluyor.. Resmi olmayan aldığım bilgiye göre bakanlık mayısın 3 yada 5 ne kadar tüm ömss yerleştirmelerinin tamamlanması için il müdürlüklerine talimata bulunmuş ... il müdürlüğünden aldığım bilgiye göre inşallah bu ayın 15 'ine kadar iş başı yaptıracağız diyor

Ev bulana değin Bende Öğretmenevinde kalmayı düşünüyorum ama sizce ne zaman başlatırlar Meb e atananları.İşimden de 12 sinde ayrılacağım Sizce 12 si iyi bir tarih midir.Ne zaman arayacaklarını bilemediğimden 12 si dedim müdüre benden tarih isteyince.En geç 12 sinden sonraki hafta içi ararlar gibi.Zaten bu cuma başvuru süresi bitiyor.

Atama işleminin tamamlanma süreci mayısın 3 .'ü son süreç bu tarihe kadar inşallah kesin tamamlanmış olacak ...

Atanan tüm arkadaşlara hayırlı olsun çok sevindim inş atanmayı bekleyenlerede allah hayırlı kapılar açsın.. Bu sevinci onlarada yaşatsın...

ben kendi atandığım il müdürlüğüyle görüştüm... başvurdığınız günden sonra 2 gün evrak bizde bekliyor sonrasında valiliğe onaya gidiyor valilik 2 veya 9 günde onaylıyor dedi o zaman 15 gün falan sürer dedim aam yok 1 hafta içinde başlayacaksınız dedi....

Arkadaşlar ben bir de esnafım dükkanı tahliye ediyorum valla öyle zor ki... İnsan Duygulanıyor Acı zulüm yıllar geçti...Yinede atandığım için çok mutluyum Allah'ıma Binlerce şükür olsun ki atanmamızı nasip etti... Sadece sıkıntım galiba bizleri Sivasın ilçelerine vereceklermiş ; işalah öyle olmaz Sivas'ta onlarca okul var sığarız elbet bir yere ....

Kalender ŞAH;

evet kardeşim aynen doğru. milli eğitim müdürünün kesin talimatı varmış. 3 kişi görme özürlü olduğu için onlar sivas merkezde kalacak. diğerleri ilçelere gönderilecek.

Kalender ŞAH; Seni şahsen tanımıyorum. Forumu gezerken mesajlarını okuyordum. Atandığına en az kendiminki kadar sevindim. Hayırlı uğurlu olsun.

tşk ler kajmeran sen de atandın mı ..... ANDAYCAN NE acı bir durum engellerimiz hala kalkmadı .....

Arkadaş ben sivas merkezde ikamet ediyorum ailemle beraber yaşıyorum, ben ilçede ne yapıyım sivasın ilçelerinde yaşam kolay değil kış şartları Allah muhafaza...Ama İçimden bir ses merkezde kalacağımı ve eski mahallemde bir okula atanacağımı söylüyor ...maneviyatım güçlüdür hadi hayırlısı .. ......... ilçe de ikamet etmek de zor hadi merkeze yakın bir ilçeye atandım her gün otobüslerde mi geçecek ömrüm;););););););) çile bül bülüm çile ....;):p

merhaba tekrardan arkadaşlar var mı aranızda işe başlayan acaba ???

Bolu MEM'e atanan arkadaşlar yardımcı olabileceğimiz bir husus olduğu takdirde ulaşırsa yardımcı olmaya çalışırım

merhaba kalender kaç puan ile atandın öğrenim durumun nedir ben ünv son sınıf sosyal bil öğrt öğrencisiyim işitme engelim var ben de ömms ye başvurmayı düşünüyorum da :)

tekrar merhaba arkadaşlar aranızda işe başlayan arkadaş var mı acaba ??

arkadaşlar meb rapor konusunda sıkıntı çıkardı mı? evraklarını teslim eden arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim....

Bir sıkıntı olmadı ben Konyaya pazartesi başlıyorum Bu cuma da işimden ayrılıyorum hayırlısı.Meb Çok güzel bir hızla işe başlattı ben memnunum bana hemen başla dedıler ama ben daha ısfıta edemedım pzartesı basıyım dedım tamam dedıler ıhbar sureesı zırvalıgı

anladım teşekkür ederim. bende mebin öğretmen atamalarını bekliyorum. uygulamaları nasıl onu merak ettim...

başka işe başlayan var mı arkadaşlar gecen hafta perşembe günü mülakata gittim oradan biz size cuma veya pazartesi haber vericez dediler herhangi bir ses cıkmadı başka işe başlayan var mı aranızda ...

ben persembe aksamı kastamonu mebden evraklarımı alıp cuma gundue ılce mebe verdım.işlerim hemen yapıldı ve baslamam söylendı dun öglen ıtıbari iel işime basladım.şimdilik pek bişey yaptıgım yok görev lıstelerı verdıelr gunluk yapmam gereken işler dıye toplam okulda benle birlikte 5kişi var sımdılık rahat bi ortam

arkadaşlar ben işitme engelliyim cihaz ile duyabiliyorum sosyal bilgiler öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim bana atanmamda bir ayrıcalık tanırlar mı bunun için ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz
:):)

Bizim Sivas ta ses seda yok

Bana öyle geliyor ki pazartesi günü gibi gibi bir gelişme olur...belki salı çarşanbada iş başı yaparız...

Sivastaki atamalar ilçelere yapılacak deniyor o da ayrı bir sıkıntı...

Üst Alt