Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile MEB'e atandım. Kurum hala başvurumu almıyor..?

müdürlük verecek değildiler ya ... hayırlısı kıdem alırsın :)

ilk maaşı almak nasip oldumu bugün

dün görüştüm meb personel bölüm ile bana dedikleri daha evrakları kaymaklığa göndermemişler bu hafta içi belli olur dediler kalendar şah maaşını işe başvuru yaptıgını gibi alıyorsun işe başlamadan maaşını yatıyor ben daha işten ayrılmadım onun için beklemedeyim hala bakalım memur olan arkadaşımla devamlı olarak irtibat kuruyorum kendisi bana hala güvenlik soruşturmasından geciyorsun dedi daha önceden memur olan arkadaşlarla konuştum 4 ile 6 ay arasında başlayanda var daha belli degil hayırlısı bakalım bekliyorum

merhaba arkadaşlar ben sosyal bil röğt son sınıf öğrencisiyim . işitme engelliyim ama gayet iyi konuşabiliyorum geçen sene kulaklarım epeyce ağırlaştı 90 db lere çıktı . benim sormak istediğim ömms ile atananlar işinden memnun mu ben son sınıf öğrencisiyim o yüzden öğretmenlikte atanma korkum var yani eğer bu olmazsa ömms ye başvurmayı düşünüyorum tabi bunun hakkında pek bilgim yok ki burda sizlerin tecrubelerenize ihtiyacım var ne yapmam gerekiyor yani teğmenlik de olur polislik de olur önemli olan devlet kadrosunda olmam:(:( bana nasıl bir yol tasviye edersiniz yardımcı olursanız çok sevinirim sağlıcakla kalın:):):):)

Sivas Meb'e Atanan arkadaşlar Sivas'ta da atma süreci bitmek üzere 5 kişilik komisyonun onayladığı ömss atamaları Sivas valiliğine onaya gitmiş...Akşam sabah çalışma yerlerimiz belli olur

Hadi bakalım kalender abi; darısı Bursalılarında başına....:):):)

işallah mayısın 3 ne kadar atanmayan yerleştirmesi yapılmayan kimse kalmayacak zannedersem Sivasın yerleştirmeler de 25 nisanı bulacak ...

eywllah kalander abi ya vlla büyük bi heyecanla beklioruz başlayalımda hayırlısıyla işimiz olsun...:D

Maaşını alan varmı .Benim 1612 yattı.Bundan farklı alan varmı????

mesafe evlimisin bekar mı

ve ilçedemisin merkezdemi
Maaşı evli olup olmamak ... ilçede veya merzezde olmak ...çocuğunun olup olmamsı ve masai bile etkiliyor ..

herkeze slmlar olsun bir şey sormak istiorum mesela ayın nisan 25de işe başladık diğer ayın 15inde maaş neye göre yatırılıor 1 maaş peşin+20günlük çalışma parasımı yoksa 25de de başlasan da 15inde 1 maaşmı cvp veren olursa çok sevinirim sağlıcakla kalınn....

Sivas vali yardımcısnın onunde gecen carsambadan beri onay bekliyor. Neden beklettigini anlamadım. Belediye, ic isleri, ozel idare hepsi bir hafta once basladı.

meb te işe başlayan Arkadaşlar takım elbisemimi giyiyorsunuz... yoksa sivilmi

meb e gittim sordum. Kimse bisey bilmiyor. Sadece yerler belli.beni ulas a vermisler. Senin yerin neresi kalendersah. Ben sana ozelden tel no yazmıstım. Mutlaka goruselim.

benim yeri söylemediler ben seni yarın ararım

bak şimdi moralim bozuldu ulaş merkeze yakın ama yinede sıkıntı ..

Sabah valilige gittim. Ben ordayken mem muduru aradı. Sistemde sorun varmıs. Bugun gidereceklerini soylediler. İnsallah ogleden sonra ararlar.

merhaba arkadaşlar dün bursa meb ten telefon geldi evraklarımız tamamlanmış pazartesi 13:00 ten sonra gelip evraklarınız alın dediler memur olan arkadaşa sordum tamam dedi ataman gercekleşti hala bekliyorum ve işimden ayrılmadım evrakları bi görelim biraz garantici oluyorum galiba hayırlısı bekliyoruz bakalım .....

slm. ne kadarerken baslarsanız maasınız o kadar erken baslar arkadaslar. mesela 2 sinde basladınız
ayın 15inde maasınıza 13 gun daha eklenır
10 unda baslarsanız 5 gun daha fazla maas alırsınız

Kalender sagol kardesim. Hersey icin tesekkurler. Bugun yine aradım. Bisey.yok yine.sabır edelim biraz daha.

adycan abi sen gine vaktin olursa uğra abi hem yine sohbet eder hemde birer bardak çay içeriz .....

arkadaşlar kılık kıyafet nasıl olacak işe başlayanlardan biri yazsın

arkadaslar hayırlısıyla yarın iş başı yapacagın kütahya gediz meb ama gedizin köyündeki okula verdiler kumaş pantolon gömlek giravat takacagım diger hizmetli arkadas giravattakmıyordu ben takacagım darısı sizin basınıza

tamam bilgilendirim kalendarşah

sizlerinde ALLAH cc yolunu açık etsin

sevgili arkadaşlar mersin mebe yerleşen varmı bu hafta sizce nereye yerleştiğimiz belli olurmu

Anlaşılan Muğladan hızlısı yok biz başladık ve 1ci haftayı devirdik. İnşallah hepiniz biran önce başlarsınız.

Bu gün işe başladım takım elbise giydim bakalım ne olacak görev olarak temizlik görevi verdiler ben böle bişey beklemiyordum açıkçası engelli olan bir memura normal memur muamelesi yakışmadı açıkcası bütün günüm boş geçti suanlık alışma durumu deniyor müdür ile konuştum bakıcaz ayarlıcaz diyor ama hala bi sıkıntı var bakakım neler olacak görecez allah herkesin yar ve yardımcısı olsun hayırlısı ne ise o olsun ..

Arkadaşlar Ben Dün başvurularımı bitirdim. Bugün işe başladım ALLAH BU DEVLETE Millete ZEVAL VERMESİN ... işyerinde ki Arkadaşlarım gerçekten iyi insanlar.Sadece iş yerim evimden 100 km uzakta İlçe servisi . yolculuğu yaptım ,ben kurumdayım evrak yoğun bugün başladım ... masa başı memurluk verdiler milliği eğitim müdürün kalemin deyim tlf lara bakıyorum evrak kayıta da bakıyorum işlemleri bilgisayara aktarıyorum . sivasın güzel bir ilçesindeyim bu ilçenin insanı genel olarak herkes yardım severdir ... ..

Arkadaşlar Ben Dün başvurularımı bitirdim. Bugün işe başladım ALLAH BU DEVLETE Millete ZEVAL VERMESİN ... işyerinde ki Arkadaşlarım gerçekten iyi insanlar.Sadece iş yerim evimden 100 km uzakta İlçe servisi . yolculuğu yaptım ,ben kurumdayım evrak yoğun bugün başladım ... masa başı memurluk verdiler milliği eğitim müdürün kalemin deyim tlf lara bakıyorum evrak kayıta da bakıyorum işlemleri bilgisayara aktarıyorum . sivasın güzel bir ilçesindeyim bu ilçenin insanı genel olarak herkes yardım severdir ... ..
fakat yinede yardımcı hizmetledeyiz ...temizlik vb işleride yapabileceğimiz söyleniyor..

Birde normal mesai saatleri dışında da çalışacağımız söyleniyor ,

Merhaba kalendarşah ilk önce hayırlısı olsun diyeyim şimdi yardımcı hîzmetli kadrosu demek temizlik işlerinden sorumlu demek degil yardımcı hizmetli demek memur olan kişinin alt kademesi demek yani evrak götüre bakmaktır yarın müdürle tekrar konuşacam eger ki devam et derse bakıcaz artık alllah şükür atandık ama böle olmamalı idi diye düşünüyordum ilk günden sendikalı arkadaşlarında gelip gel sendikalı yapalım demesi de ayrı bir olay daha asaleti onaylanmamış bir memuru nasıl sendikalı yapacaksın daha görevinin ne oldugunu bilmeyen kişi sendikanın s ni nerden bilsen hayırlısı olsun bakalım yarın olsun görecez anyayı konyayı :)) saygılar herkese bu arada işe başlayan diger arkadaşlarda umarım yazı yazarlar ..

Üst Alt