Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS ile MEB'e atandım. Kurum hala başvurumu almıyor..?

mehaba kardeşim cahit aydoğan
amin kardeşim inş.

yok mu başka bi gelişme :D bizim iş hep tersine gidiyo Allahın hükmü bu yönde demek ki :p:cool::eek::rolleyes:;):eek::)

arkadaşlar merhaba bende bursa meb atandım pazartesi ögrendim atandıgı mı allah şükürler olsun oldu sonunda pazartesi dahil her gün aradım dün son konuşmamdan sonra pazartesi gelebilir evraklarınız dendi cuma gün gelmeyebilir dedin bana pazartesi inşallah evraklarımı vericem kuruma herkesin hakkından hayırlısı olsun ..

EVRAKLAR GÖNDERİLDİ GELDİ MİLLİ EĞİTİMLERE AMA NİĞDE OYALIYOR..... amaçları ne anlamadım...

yırtına yırtına son edinilen bilgiye göre listeler gelmiş meb niğdeye önümüzdeki hafta arayıp evrakları gideceğimiz adresi günüsaati söyleyeceklermiş o gün orda kurul toplanacakmış mülakat olacakmış.. o gün orda işimiz bitecek geri dönecekmişiz ve tekrardan bizi arayacaklarmış görev yeri ve başlayacağımız tarih için.... mülakat gol

evraklar şu şekilde 4 adet fotograf

raporun aslı veyahut onaylısı

diplomanın orjinali .. evraklar bunlar sadece ...

bana bunları tamamlamı söylediler sadece ...

Atandığınız ilin atama bölümünü arayın Atama kararnamenizin gelip gelmediğini sorun geldiyse gidin kararname gelmeden kim sizi neye göre göreve başlatacak.
Çok sıkıntı yapmayın kimsenin hakkı gitmez.

kardeş başvuran varsa ne istemişler menkıbe anlatmadan delille yazın delil yoksa suyu bulandırmayın

kararnameyi bizi görüp mülakat yapıldıktan sonra onaylayıp daha sonra evimize gönderip sonrasında başlayacağımız tarihi söliceklermiş ama mülakat var

ben bugun basvurumu tamamladim.
kocaeli mebe.
sureklilik ibaresi olan saglik raporu
askerlik muaf raporu
3adet fotograf(bazi mem.ler daha fazlasini isteyebilir)
diploma
osym sonuc belgesi
gittigin kurumda geri kalanini doldurtuyorlar.
ben hepsinin aslini goturdum..onlar fotokopisini cekip asli gibidir die.kendileri onayladilar tum evraklari..bana orjinalleri geri verdiler.
herhangi bi sorun olmadi.
insallah en kisa surede baslariz..dua ile kalin dostlar.

he bide sabika kaydi oni verdim...bukadaaa

slm nazi 666 bende bursa mebi kazandım evrakları falan beraber yaparız istersen bırbırımıze yardımcı oluruz özelden istersen gönder numaranı birde bu mülakat falan ne imiş çok mrk ettim hayırlı günler hayırlı olsun tekrardan....

askerlik muaf raporu nereden ve nasıl aldın ben hiç gidip tecil bile ettirmedim akhi..

arkadaşlar meb ankarayı aradım belgelerin gönderildiğini engeç pazartesi ile salı günü bizlere bilgi verileceğini söylediler. telfon yada posta yoluyla ,ama siz onu beklemeden kazandığınız yerin meb ini arayıp sorun çünkü tlfon ve adres bilgileriniz yanlış aktarılmış olabilir.sonra size ulaşamayabilirler. herkese hayırlı olsun

Siz teslim etmissiniz bizde bi cacik yok hala ariycaz biz haftaya diyolar cok sacma herkesi ayni gun cagiricaklarmis 11 kisi mulakat yapip evraklari teslim etceklermis saka gibi..... Sonra geri doncekmisiz. Gorev yerini bildirmek icin aricaklarmis komik yaw... Sinav bitti mulakat cikti.. Yalniz nigdeye ozel..

Sivas Meb'le Görüştüm evraklar ellerine ulaşmış , herkesin adresine yolla yollayacaklar mış ....

Konya meb bekliyoruz evraklar açıklanmadı henüz son başvuru 5 nisan gibi bir tarihbu hafta belli olur artık

milliği eğitim müdürlüklerine atama listeleri ulaşmış pazartesi günü ya kuruma gidin ya da atandığınız kurumun ilin meb müdürlüğüne tlf açın...

kütahya meb aradım yazın daha gelmemiş diyorlar anlamadım bu işe

kazandım ama evrakları teslim edemedim aslında evraklarımı teslim etmek istiyorum zaten göreve hemen başlayamayacagımı biliyorum

hala tık yok arıycaklar sözde biz arayıncada çemkiriyolar... evrak götürücez ardı arası biliyoz hemen işe başlatmayacaklarını ama yokuş yapıyolar ankaradan liste gelmiş onuda sölüyolar ama onlar arayıp hepimizi aynı gün çağırıcaklarmış 1 gün tahammül edebiliyolar snaırım bize..

çok şükür aradılar önümüzdeki pazartesi 10 30 la 11 00 arası gelin dediler iyimi :D evraklarda bilindik şeyler.... kimlik rapor diploma sabıka kaydı kimlik 3 resim... ve hepsinin fotokopileri...

hadi gözün aydın bizde hala ses yok ölüm uykusu yada kuzuların sessizliği :)

DjKarakurt;
MErhaba beni de Konya Meb den aradılar sabıka kaydı istemediler senden istedilermi?Bide askerlik belgesi de istemedi.4 kalem evrak istedi 3 fotograf 4 kimlik fotokopisi diploma rapor

askerlik istemedi ama ben yinede götürücem elimde mevcut zaten oraya giderim getirmedinmi der kahreder beni :)

bende gittim aldım bugün askerlik belgesi muayene olmadım 2013ün sonunda kaçak oluyomuşum ne olacak şimdi ? memur olup da asker olana para yaıyo mu ? askerlik de nerden çıktı iş aldık başımıza

adanada açıkladı :p:cool:

Üst Alt