Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kadroları açıklandı

Arkadaşlar hangi alana kaç kişi alınacağı bellimi ben göremedim bilgisi olan varsa sevinirim.

Örneğin Lise kaç kişi alınacak
Önlisans kaç kişi alınacak
Lisans kaç kişi alınacak

Önlisans 724 diye okumuştum memurlar.nette

Bende yazdım facebooktan :) ama nerde görsünler de dikkate alsınlar da uygulamaya geçsinler...

arkadaşlar ben ortaokul mezunuyum tercihim ortaöğretim mi? yoksa ilköğretim mi olacak tşk şu an açık lise okuyorum yeni başladım

Aşağıda ki yazımı yazdım Bakanın facebook hesabına;
Sayın Bakanım,TRT 'de katıldığınız bir programda sunucu size engelli İmamlık yapabilirmi sorusuna, siz tabi ki hayır o şekilde alacağız ama farklı işlerde çalışacaklar demiştiniz.Peki öyleyse neden çalışmayacağı iş için yeterlilik belgesi isteniyor.Bu yeterlilik belgesinden dolayı imamhatip mezunu engelliler bile o kadrolara başvuru yapamıyorlar.Bedensel engellilerin çoğu açık lise mezunu iken mesleki nitelik aranması sizce doğrumudur? bizler zor şartlarda eğitimlerimizi tamamladık.Hem sağlığımızla uğraştık hem eğitimimizi aldık ama bu açıklanan kadrolarla yine hüsrana uğradık. Bizlere acınmasını istemiyoruz.Devlet bize baksın mantığı gütmüyoruz.Bizler çalışıp evimize bakmak aile geçindirmek istiyoruz.Bunun içinde eğitimlerimiz göz önünde tutularak bizlere kadro açılmasını istiyoruz.

meminx;
ilköğretim olarak tercih yapacaksınız. Ortaöğretim lise anlamına geliyor

Maral çok güzel yazmışsın, bende şimdi twitterdan da yazdım bir şeyler, geçen tercihlerde diyanet kadroları boş kalmıştı, şimdi yine diyanet kadrolarına ağırlık vermişsiniz,amacınız nedir? dedim ne yapayım kızdım :)

arkadaşlar bu ceza evleri için 1101 dior ne demek acaba bilen warmı...?

1101 - Sadece Erkekler Başvuru Yapabilir.

1103 - Sadece Bayanlar Başvuru Yapabilir.

arkadaşlar şu nitelik ve alan kodlarının dogru dürüs hallerini paylaşabilirmi bir arkadaş..tabi varsa :)

değişen hiç bir şey yok . yalan yalan yine yalan.bizleri yine kandırdılar

arkadaşlar merhaba herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah taban puanı bilen var mı acaba ???

Niteliklere nasıl bakacam diyorsunuz ki hata var ne gibi hata??

2001 ve 7225 ne demek arkadaslar,aranan nıtelıkte dıyor...bu kodlar ne demek.

7225 Güvenlik tahkikatı kodudur.
Sabıka vb. araştırma soruşturma yapılır.

besalti20;
Koşullu nedir?Bu psikolojide bir konu vardı tümden gelim tüme varım diye o geldi aklıma nedense??

ben çok güvenmiştim bu bakana tamam belki siyaset geregi biraz yalan dolan olur ama bu kadar olmaz ki imam hatipleri düz memurluğa çevirecez dedi bütün kadroları dolduracaz yok öyle olcak yok böyle olacak... faruk çelik sayıyı açıkladıktan sonra gıkı çıkmıyor agzımla dilimle degilde taa yürekten taktir ediyorum

ömss tercihi

Selam arkadaşlar ben kura ile katılmışdım ilk tercih yaptım ama olmadı ve şuan adalet diyanet ve ceza evlerinde kadro var ben ilk terciciğim hastane yapmıştım tamamen şimdi yine tercih yapılacak mı yoksa ilk tercih e göre mi atanacak bunu bilen varsa yazarmısınız bilgi veriseniz sevinirim ayrıntısı ile

neden önlisans kadrolarının nitelikleri yok.

diğerlerine problem yok.

arkadaşlar benım bilgisayar sertifikam var.kodu 2001 oluyor..ben şimdi hangılerını tercıh edebilecegım,biri lutfen cevap verebılırmı.?

Selam arkadaşlar ben kura ile başvuru yapmıştım ilk tercihim hastane idi şimdi bakıyorum kadroda hastane yok peki yine tercihyapılacakmı yoksa ilk tercih mi gecerli mi olacak bunu bana yazarsanız sevinirim ayrıntısı ile görüşürüz

Üst Alt