Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kadroları açıklandı

Bio kardeşim.. ben kendi alanımdan bahsediyorum. liseymiş önlisanmış,bunlardan değil.. zaten yeterince pişman oldum okuduğuma bu sınav yüzünden. ünv.mezunu olmak asıl bu sınavla lazım olacakken, bilakis bu sınavla iyice çürüğe çıkartılmışız. olur tabii olur da 500 mü olur be arkadaş..

İşte aynı dili farklı anlatıyoruz aslında sistem baştan aşağı kokuşmuş Temelde insana değer yok olmadığından dolayıda üniversiteside liseside hepsi aynı sen siteminde sinirlenmende elbette baştan sona haklısın sürecin içersinde baştan bu yanabulunan bi arkadaşınız olarak bir çok durumu bazı kişilere imkanlar çerçevesinde hem sözlü yüz yüze hemde telefonda aktardım ancak engellilerin vurdum duymazlığı bananeciliği amancılığı yüzünden bu tip sıkıntıların düzeleceğinide sanmıyorum kimse kusura bakmasın eşşek olduktan sonra semer vuran çok olur normal şartlarda yasal olarak hak olan iş durumu ve hepsinin doldurulması gerekirken işi siyasi şova ranta oy avcılığına dökenler açık ve net ortada birde buna şakşakcılık yapan içimizdeki irlandalılar olunca malesef düzelmez ancak böyle sitem etmeye devam edip yerimizde sayarız...

aynen öyle. aynı dili konuşuyoruz evet ama bizimle yönetimin aynı dili konuşması önemli. sen beni anladın, ben seni.. ee?? ne olacak şimdi. değilmi..of yaaaa ne olurdu atansaydım. Allah bildiği gibi yapsın bu haksızlığı yapanları..:(

bir engelli arkadaşımın kardeşimin şiirindeki siteme bakın birde ordaki insanların amacına ve şovuna bakın söylenenlere bakın birde atamadaki durumları iyi analiz edin...

Bu nedir bilmiyorum ben anlamadım 543 mü kuş bu kuş bizleri okuyamazlar diye ötelemek bu başka bir şey değil sinirim bozuluyor

serdar arkadaşım. bunun adı engelliyle dalga geçmek. küçük, hakir görmek, alay etmek,üzerlerindeki yük muamelesi yapmak.. sende kimsin demek..
hala oy verirler bu kokuşmuş beyinli showmenlere. biz akıllanmayız...................!!!

arkadaşlar kadroların arttırılması konusunda bimere yazmıştım bimer çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına aktarmış gönderdiğim yazıyı gelen cevabı paylaşcam sizinle umarım güzel haber verilir.

Canyıldız ordan gelen yanıtlar gayet klasiktir arkadaşım umut bağlama boşa benden söylemesi o yazılara kalıplaşmış cevabı zaten memurlar veriyor sen bakanların açıklaması ve çalışmalarına bak Umarım hayırlısı olur.

Mesaj kısmındaki özel msjları temizledim yine msjım gitmiyor neden var mı bilen hazır bu yorumda mevcut arkadaşlar varken sorayım ayrı başlık açmıyayım...

Bio sanırım karşı tarafın mesaj kutusu dolmuş olabilir o yüzden mesaj gitmiyor sanırım..

Emel teşekkürler arkadaşım...

ortaögretim 2000 kişisi fiyaskooooo müezzim kayyım imam hatip kuran kursu ögreticisi alıyor toplam 2000 kişi ediyor bunlara engelli nerden bulacak anlamıyorum

canyildiz0620;
:) bende atmıştım kendi ilindeki işkura kadar gider o mesaj.Sonra seni ordan çağırırlar anlatırlar bi netice almadan evine dönersin

renkly;
hizmetli seçme o zaman dostum sorun çıkarabilir senin açından sadece ruhsallar seçer bence

her şey saçma sapan ne nedir doğru bilgi yok baktım hizmetli daha çok demek ki engellileri hizmetçi olarak görüyorlar yazıklar olsun

ömss tercihlerini nerden yapılıo bilen link atarmı

arkadaşlar ben bu exel dosyalarını indiriyorum hep iç içe geçmiş olarak açılıyor yada hiç açılmıyor bilgisi olan yardım etsin lütfen
harf karekter falan hep nasıl açacam pdf leride açamadım

İlköğretim Kadroları
Bahçıvan 1
Hİzmetli 191
Memur 1
TOPLAM 193

Ortaöğretim(Lise) Kadroları
Anbar Memuru 5
Ayniyat Memuru 5
Bilgisayar İşletmeni 9
... Dağıtıcı 2
Hademe 4
Hizmetli 1432
İmam-Hatip 954
Kaloriferci 9
Kuran Kursu Öğreticisi 250
Memur 599
Mutemet 3
Müezzin-Kayyım 520
Santral Memuru 27
Sekreter 1
Tahsildar 10
Teknisyen 8
Teknisyen Yardımcısı 59
Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni 56
Veznedar 1
TOPLAM 3954

ÖnLisans Kadroları
Aşçı 3
Bilgisayar İşletmeni 135
Dağıtıcı 1
Daktilo 10
Grafiker 1
Hastabakıcı 2
Hesap Sorumlusu 1
Hizmetli 1
İmam-Hatip 100
Kuran Kursu Öğreticisi 50
Memur 178
Müezzin-Kayyım 50
Programcı 1
Sağlık Teknikeri 42
Santral Memuru 3
Sekreter 12
Tahsildar 8
Tekniker 56
Teknisyen Yardımcısı 1
Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni 37
Veteriner Sağlık Teknikeri 24
Veznedar 2
Zabıt Katibi 3
TOPLAM 722

Lisans Kadroları
Anbar Memuru 1
Arşiv Memuru 4
Avukat 5
Ayniyat Memuru 1
Bilgisayar İşletmeni 22
Daktilograf 1
Diyetisyen 1
Ebe 1
Grafiker 2
Hemşire 5
İmam-Hatip 20
İstatistikçi 1
Kuran Kursu Öğreticisi 50
Kütüphaneci 2
Memur 77
Mimar 3
Muhasebeci 6
Mutemet 1
Mühendis 145
Mütercim 1
Öğretmen 31
Programcı 10
Psikolog 6
Santral Memuru 4
Satınalma Memuru 2
Sosyal Çalışmacı 5
Sosyolog 15
Şehir Plancısı 2
Tahsildar 2
Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni 127
Veznedar 1
TOPLAM 554

TÜM KADROLARIN TOPLAMI 5423

Önlisans Mezunuyum ve 722 kişilik kadro ve 200'ü diyanet.... Kamu yönetimi 3. sınıfım... boşunamı okuyoruz ne :(

lisans öğretmen ve mühendislik mezunu olup öğretmenlik mühendislik kadrolarını seçecek 76-90 arası puan alıp tercih yapacak kimler var?

Öpte başına koy kardeşim. En az 16yıl okuyan lisans ve lisansüstü için 400 kadro vermişler:mad: 400 diyorum çünkü yine boşluklar olacak. Bizede ilköğretim gözüyle bakıyorlar.

Olayı üniversite lise ilköğretime haksızlık yapılıyor diye ayırmak çok saçma sapan bir durum ortaya koyar sakın bu hataya düşmeyin bu şekilde kadro açıp insanları bir birine savaşır hale getirip normal yapılan haksızlığı örtme teşebbüsüdür uyanık olun 5423 değil hakkınız ne üniversitesi ne lisesi ne ilköğretimi bugün birşey paylaştım tedy genel başkanın açıklaması 2008 yılında çıkan yasa ile kamuda engelli memur çalıştırma zorunluluğu yüzde 4 dür arkadaşlar ancak hala yüzde 3 olarak hesaplıyorlar bakın basındaki bakanların açıklamasına hep yüzde 3 4 diyen yok birde şu konu var çalışan normal memurun yüzde 4 olarak hesaplayıp açık kadroların hepsini doldurmak ile zorunludur başımızdakiler bazıları saçma sapan yorumlar yazıyor kendinizi düşünüyorsunuz bugün hepsi atanırsa diğerleri ne olacak diyerek normaldede zaten bu kadroların her yıl fullenmesi gerekmetedir bu bir yasal zorunluluktur o yüzden bırakın lise az oldu üni az oldu demeyide farklı çıkar yollar aramak en mantıklısıdır kısaca her zaman slogan haline getirdik ama kimsede tık yok kadrolar açıklandı herkes döküldü yorumlara :D buda çok farklı bir durum herkes için hayırlısı olsun umarım rabbim gönlünüzdekini size en güzel olanlarını verir DUA ve muhabbetle canlar...

Uzun zamandır internete girmiyordum iyi ki bu siteyi takip ediyorum yoksa kadroların açıklandığından haberim olmayacaktı.
Maşallah 5bin küsür kadrodan önlisansa ayrılan sadece 722!!! Keza lisansa da az kadro açılmış. Zaten önemli olan sayı değil, işin niteliği. Keşke düz memur kadroları daha fazla olsaydı. Görünüşte en fazla lise düzeyine kadro ayrılmasına rağmen ya hizmetli ya diyanet. Kısaca neresinden tutsak elimizde kalıyor, ne desek boş! Sanırım tablolardaki nitelik kodları için de kılavuzu beklememiz gerekecek, anladığım kadarıyla... Rabbim inşallah herkes için hayırlısını versin. Saygılar...

bu tercih sayısı nasıl artar alan yerler hep 1 kişi alıyor memurlukta ösym işallah tercih sayısını yükseltir yoksa yine kalırız bu 84 puanla tercih sayısı bari 30 olsa

TTedTT;

EVET olayı sakın lisans,ön lisans,lise olayına dökmeyin liselilerde çıkar biz 47.000 kişiyiz siz 3.000 kişisiniz der ortalık bayram yerine döner ;) kadrolara iyi bakarsanız liseliye de 2.000 kadro verilmiş diyanet kadrosuna ilk alımda 800 kişi alamadılar şimdi 1.800 kişi almayı planlıyorlar nasıl olacak bilmiyorum.Birşey yapmak istiyorsanız diyanet kadrolarının memurluk olması için uğraşmalısınız yoksa bir birinize düşersiniz herkez farklı yöne çeker olayı sonrada tercihler çıkar herkez kaderine mahkum olur bölünmek yerine birleşerek diyanet kadroları için uğraşmanız herkezin faydasına olur.

kapss sınavında bınlerce on lısans lısans aldılar ama lıse dengınden 700 kusur kısı aldılar bunuda unutmayalaım

diyannette düzenleme yapılmıs şoyleki 1. tercıhde diyanetin vhki kadrosu yoktu bu sefer var başkada birşey olmaz bu aşamadan sonra yinede üğraşmakda fayda vardır

Geçen alımda diyanet kadrosu çoğu boş kalmıştı yine de en fazla ona açmışlar bu nasıl bısey arkadaş yaa

lanet olsun ya geçen sınavda en çok boş kalan kadrolara yine en çok sayıyı vermişler. boş kalsın diye uğraşıyorlar yenim ederim adamın aklına başka bişey gelmiyor.

Arkadaşlar şimdi bu ösym de yayınlanan sayısal bilgiler olarak mı tercih klavuzu çıktı, yoksa tekrar düzeltilip yayınlanacak mı?

Üst Alt