Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS kadroları açıklandı

Kura için tercih yapılır büyük ihtimal yeniden

sahrud_45;
Yeniden tercihte bulunacagin Arkadaslar bu tercih klavuzu degil sadce DPB nin Osym ye gonderdigi kadro ve nitelik alanlaridir.OSYM bir kac gune ter cih klavuzunu yayinlayacak

kura ile yerleştirme

Kura ile yerleştirmelerde tercihler ÖSYM den yapılacak ama ben 2013 ile alakalı link göremedim konu ile bilgisi olanlar bilgi verirse sevinirim.TŞK

yaa arkadaş yine ortaöğretim hepsi hizmetli gelmiş düz memur yok birde hep ya cezaevleri yada ücra şehirleri seçicez anlaşılan... en dip meslekler özürlülere bırakılmış eminolun

diyanet diyanet diyanet ne bu böyle yaa, bu kadar da kıyakçılık olmaz ki.....

besalti20;
CElal ne mezunusun lise mezunuysan 2001 lisenin kodu 6225 de bilgisayar sertifikası

ya bu ortaogretim alan dal listesinden hiçbir şey anlamadım.

1103 2001 7225

2001 sadece bunu bulabildim diğerleri yaptıkları listede yok nedendir yada bulamadım?

Ösym açıklasın orda hepsinin ne olduğu yazar. 2001 lise , 1103 bayanlar sadece yazabilir , 7225 sabıka olmıcak..

ösym nin kendi sitesi 7225 güvenlik bilmem nesi olumlu sonuçlanması

2001 mezun olmak

1103 cinsiyeti kadın olmak bulabildiklerim bunlar benim :)

ELEKTRONİK dalında hiç bişi göremedim acaba yanlış mı görüyorum ?

ömss 2013 önlisans kadrosunda tercih yapacak olanlar

arkadaşlar önlisans kadrosunda nitelik kodları yok düzgün bir kadro taplosu bulan varsa paylaşırsanız sevinirim...

ÖMSS Sonucu atanan biri tekrar tercih yapamaz...

ÖMSS Tercih kılavuzunda yazanlar..

2. BAŞVURU GENEL VE ÖZEL ŞARTLARI

2.1 Adayların Dikkatine!

"Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında

Yönetmelik" hükümleri çerçevesinde yapılan merkezi yerleştirme sonucu herhangi bir kadroya

yerleştirilen adaylar (yerleştirilen, yerleştirildiği halde ilgili kuruma başvurmayan, yerleştirilen ancak

yerleştirildiği kadronun niteliğini taşımadığı tespit edilen ya da yerleştirilerek ataması yapılan), daha

sonraki merkezi yerleştirme işlemlerinde yerleştirmelerine esas alınan puanla başvuruda

bulunamayacak; kura ile yerleştirilenler ise bir sonraki kura ile yerleştirmeye başvuramayacaklardır.

Tercihte bulunacak adayların mağdur olmamaları açısından bu hususa dikkat etmeleri gerekmektedir.

Kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yerleştirilmek için yapılacak başvurularda uyulması

gereken genel ve özel koşullar aşağıdadır. Tercihler yapılmadan önce aşağıdaki koşulların dikkatle

okunması son derece önemlidir.

NOT:ALINTIDIR

arkadaşlar ben ömss ye başvurmuştum ilk tercihlerimi yapmadım kuram iptal olmuştu şimdi ise tercih yapabilirmiyim..?

ömss ilgili

selam arkadaşlar ben kura ile başvuru yapmıştım ve ismim cıkmadı şimdi ikinci tercih nasıl yapılacak nerde yapılacak ösym de cıkmadı tercih yapma konusu orda görünmedi yardımcı olursanız sevinirim

sahrud_45;

ÖSYM daha açıklamadı.
ÖSYM'nin sitesini takip ediniz.

--erhan--;

bu tercihlerde yenden şansını deneyebilirsn sanırsam ..

kuraya girenler için terci yapılacakmı

kardeşler kura tercihleri hangi siteden yapılmasktadır link atarmısınız tekrar tercih yapacazmı 2012 de ben girmiştim ama çıkmadı 2013 için tercih yapacazmı ?
05306959919 yücel karaduman lütfen bilgilendirin acil

arkadaşlar daha önce oluşturmuş olduğum bi başlık altında sizlere tercihler ve kodlar konusunda yardımcı olmuştum.
http://www.engelliler.biz/forum/ozu...z-gereken-yerler-ve-tercih-nasil-yapilir.html
yine yardımcı olurum sizin aradığınız kodlar bu başlıkta mevcut olmayanlarda sorsunlar bana ben yardımcı olayım.

7225 - Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması
Tercih yapan adayın yerleşmesi durumunda, adayın kuruma teslim ettiği atama evrakları doğrultusunda güvenlik birimleri tarafından güvenlik soruşturması ( güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması) yapılarak ilgili kuruma gönderilmektedir. Bu kod için adayların ne tercih ne de atama döneminde yapmaları gereken bir husus ve almaları gereken herhangi bir belge, rapor vb. yoktur. Halk dilinde Sabıka Kaydı bulunmamak.

GİH: Genel İdare Hizmetleri Sınıfı
TH: Teknik Hizmetler (Teknik Meslek Lisesi)
SH: Sağlık Hizmetleri (Sağlık Meslek Lisesi)
AH: Avukatlık Hizmetleri
DH: Din Hizmetleri (İmam Hatip Lisesi)
YH: Yardımcı Hizmetler

1101 YAZAN YERLERE SADECE ERKEKLER BAŞVURABİLİR.
1103 YAZAN YERLERE SADECE KADINLAR BAŞVURABİLİR.BU İKİSİ DE YAZMIYORSA İKİ GRUPTA BAŞVURABİLİR ANLAMINA GELMEKTEDİR.

yücel kardeş sabret biraz. daha ösym kadroları açıklayacak. ondan sonra osymnin sitesinden tercih yapacaksın....

arkadaşlar başbakanlık,4 başbakan yardımcılığı ve 21 bakanlık olmasına rağmen sadece birkaç bakanlık ve kurumda atama yapılıyor niye diğerlerinde boş kadro yok mu yine diyanete yüklemişler

Arkadaşlar Kara Kuvvetleri komutanlığında 1 tane açık olması lazım ben kazandım atamamı gerçekleştirmediler. O açığı 15 gün içinde dpb bildirmekle yükümlü olan kkk bence hatalı....1 boş kontenjanı olması gerekli idi benim yerime kim atandı hala anlamış değilim neden bu boşluğu bu klavuza yansıtmadılar hakkınız yeniyor ???

Bu 7225 sanki yerleşen leri atamamak için belirlenmiş bir kod.zaten genel şartlarda belirli hükümler vardı bunun için. Burada arşivden de bahsediliyor bu karakola dustugumuzdeki evrak veya mahkemelerin verdiği para cezaları bile olabilir.sıkıntılı bir kod net açıklık getirilmesi gerekir.sabıka kaydı olsa kuruma ileteceğimiz evrakların içinde olur oysa burda herhangi bir belge alınmasına gerek yok yazıyor.

:D baştan sona rezalet geçmiş olsun herkes için hayırlısı olsun Rabbim engeller koyanlarıda bildiği gibi yapsın elden bişey gelmiyor insanların gözüne baka baka yalan söylüyorlar bu kadrolar hani düz memurluğa çevrilecekti hala müezzin imam bari düz memur olarak alın diyanete .....

önlisans mezunlarının suçu ney anlamadım.

önlisans mezunlarının suçu ne be kardeşim. Ne düzgün bir kadro var nede düzgün yayınlanan nitelik. Zaten kadro sayısıda çok komik. Olan kadrolarda yine diyanet. Bu nasıl iş. Nerde hak hukuk.

gerçekten son derece baştan sağma göstermelik hazırlanmış bir kadro ve sayısı. benim umutlarım yine sonu görünmeyen başka baharlara kaldı. atanmak istediğim ilde bana uygun kadro dahi yok.

bence o kadar da ümitsiz olmayın biras inceleme yaptım baya alım var arkadaslar. Sizler istiyorsunuz ki 60 puan alan bile atansın. Öyle olması imkansız bir durum böyle böyle özürlü açığı kapanacak. Diyanet hariç gerisi güzel yerler. allah herkese iş nasip etsin. ama bu kadar da isyan etmeye hiç gerek yok. Önceden hiç olmuyordu şans. Ben hatırlıyorum kurumlar kendi acıyordu 1 tane kadro onun için 1000 kişi sınava giriyordu. Yine bu sistemi getirenlerden Allah razı olsun..

Ösym nin açıklamasını beklemeliyiz şuan bu klavuz sadece kurumların istediği memur sayıları hangi kurum hangi şartta memur istiyor bunu ösym karar verecek.. onlarda sanırım yayınlarlar bu ara klavuzu..

Tamam yapılan işler güzelde. Hep aynı hataların yapılması hoş değil. Diyaneti bu kadar abartmaya gerek yok. Yok işte böyle mezun. Yazı gerçekten.

Yazık çok y<zık.

3001 ile düzgün bir atama görünmüyor. Gerçi niteliklerde belli değil ya. Oda ayrı bir sorun.

ümitliyiz

Üst Alt