Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de çok çok kritik bir not düşmüş olayım: Aman diim, aman! Sınava girebilmek için üzerinde TC kimlik numarasının yer aldığı bir nüfus cüzdanı ya da Pasaport bulunmalı yanınızda. Bunlardan biri olmazsa, asla sınava alınmazsınız.
Kalem vs. her şeyi sınav yerinde hazır bulacaksınız. Yanınızda ayrıca bir şey getirmenize gerek yok (ki zaten getirseniz de içeri sokmazlar. Özellikle cep telefonu, anahtar vb. şeyleri yanınıza almayın sakın)
allah yardımcımız olsun inşallah herkes için hayırlı olur,ama şu bi gerçek her ilden mesela 90 ve üstü puan alanlar yerleşir bu kadar az alım onu gösteriyor..
sonbahar.44;
ben 20 bin alım olucakken dayıları falan geçmiştim dedim 15 bin sağlam kalır ilk 10 bine girersem tamamdır dedim ama bu 3512 zaten bellidir cok cok 500 falan katakulleden hariçtir.
okul allahtan kolay yerde ilkögretim okulu garajlara yakın bi okulda yapılıyor iner 5 dk yürür hemen okul rabbim inşallah okulu zor yerde olanlara yardım etsin kolay degil..engelli bi arkadaşımız için
Benim ki Denizli/Merkez Pamukkale Üniversitesi İktisadi idari bilimler Fakültesi C blok 2. kat şimdi heyecanlandım yaw hadi bakalım herkes için hayırlısı olsun
herkese hayırlı ugurlu olsun umarım herkesın dıledı olur dıyecem ama alım az ondan bısey dıyemıyorum allah hak edene verır ınsalah dıyebılecegım tek sey bu..benım 10 km uzakta belkı daha fazla yemekhanedeymıs sınavım
Su son 3512 kısı alınacak olayı canımızı sıktı, calısma performansımızı etkıledı mutlaka, ama her seye ragmen kazanmak ıcın gırecegımız bır sınav var. herkese hayırlı ugurlu olsun!
sınava 10 gün kala bırakın artık 3512 kişiymiş ,yok dayısı olanmış,yok full doğru olanlar acıkda kalcak ;karamsarlıklarını.
Milleti dersinden çalışmasından soğutmayın.Umut verici konuşun yada [SIZE=4]susun.[/SIZE]