Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınav giriş yerleri belli oldu!

Arkadaşlar biz gece girdik baktık açıklanmıştı, fakat şuan site hata veriyor.Karşınıza şu yazı çıkıyor; Sınava Giriş Belgesi görüntüleme ve yazdırma işlemleri henüz başlamamıştır.

ben istanbuldayım ama daha çıkmamış ş neden olabilir

arkadaşlar sistem çöktü heralde yada YGS sonuçları açıklanacak ya onları yükledikleri içinde hata veriyor olabilir

arkadaşlar şifre verilen kağıttamı varmı? yoksa şifremi yapmak gerekiyor bu konuda bilgisi olan varmı?

zeynep71;

bu sorunun cevabını bende bekliyorum.

Şifre verilen kağıtta var, ilk girişte siz şifreyi değiştiriyorsunuz.
Bu arada az önce baktım daha belli değil sınav yerleri..

Ben yerime bakamadım

ÖSYME'den BAKTIM SINAV GİRİŞ YERİME AMA HENÜZ YAYINLANMADI YAZIYOR.

Arkadaşlar ben şifremi bilmiyordum..
geçici şifre aldım ve karşılığına 3 tl ödedim ..ama şu an onuda kabul etmöiyor?
bu osınava gireceğim yeri şifresm olmadan öğrenemiyormuyum?yada başka nasıl öğrenebilirim?
bu şifreyi tekrar almam gerekiyormuş..yada bunu nasıl nereden düzeltebilirim

arkadaşlar ben mi yanlış bakıyorum aday blgilerinde sitede aday işlemlerine girip 2012 Ömss yi seçip sınav giriş bilgilerine bakmıyor muyuz orda görüntüleme başlamadı yazıyor aaba benim başvurumda mı bir sorun var?

bu işte bi yanlışlık yaptılar bence ve onu düzeltmeye çalışıyorlardır. tekrardan dağıtıyorlardır okulları çünkü bende ilköğretim okulu yazıyordu, eve olan 1 saat uzaklığını üstelik bunun 10 dakikasının yürüyerek olmasını falan geçtim de, 26 yaşındaki insan ilkokul sıralarında mı girer sınava. bunun gibi bi dolu yanlış yapmışlardır ve şu an onu düzeltmeye uğraşıyorlardır.

arkadaşlar bu şifre olayı nedir.Bende böyle bişey yok nerden alıcaz,İkincisi bize sınav giriş belgesi gönderecekler mi

Kuraya gireceğim arkadaşlar sınavı en az sizler kadar bende merak ediyorum inşallah tum basvurular kabul olmuştur kura yada sınava katılacak olan tanıdığım ve tanımadığım tum arkadaşlarıma başarılar dılıyorum

rabbim zihin açıklığı versin

Sınav (ÖMSS) giriş yerleri belliydi

Sınav yerleri belirlenmişti ama yeniden geri çekmişler. Şimdi beklemeye devam.

Şimdi girerseniz giriş belgesi vermiyor.

yeni başlık açtım."Sınav yerleri belliydi ama şimdi değil" diye

malesef

Hopee

Sistem deli gibi yoğun ulaşmak pek mumkun olmayabilir

En iyisi gece yarısı herkes uyurken girmek :))))) yada sabahın erken saatlerinde ibibikler ötmeden :))))

neroşum biz gece yarısı baktık 1 gibi açıklandı biz 2 de baktık yerimizi gördük :) ama şimdi yoğunluktan açılmıyor hata veriyor bende çıktı alamıyorum :)

Ay ben aksama evden bakacam ins gelir o zaman kadar kıymetim cnmcm bu aksam musait olursan arayacam seni telimi evde unutmuşum :(((

arkadaş heyecana gerek yok' no panık. sabah bellı ıdı sımdı sıte hata verıyor sızlık bırşey yok.

yoğunluktan olsa sayfa hiç açılmaz ki, bence yanlış bir şeyler yaptılar, onu düzeltiyorlar şu an.

tekerlekli sandalyede ankarada giren ve sınav yeri belli olan var mı?

inşallah canım şu sitede ki sorunu hallederler de sıkıntı kalkar bizde çıktılarımızı alırız.önemli değil şekercim :)

Bu sınav iyice gerdi beni hos calışasımda yok yargı kiptabını almısdım ama söylenenlere bakılırsa yargı kitapları doğru bilgiler icermiyo hata cok var diyolar bende sogudum calışmaktan

şimdi baktım gene belli değil yazıyor

ya önce bır sınava gırın sonuçları görun atanamazsanız umıtsız olup uzulun karamsarlıkla bır yere varılmaz. herkese allah yardımcı olsun başarılar

arkadaşlar sınava giriş yeri görüntüleme ve yazdırma sistemi daha açılmamıştır cevabı çıkıyor.

Üst Alt