Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınav giriş yerleri belli oldu!

benimki daha açıklanmamış.yazdırma ve görüntüleme başlamadı diyor.

Bu belgeyi bi ben göremedim sanırım aday işlemlerinden giriş yaptım ve sınav giriş belgesi görüntüleme ve yazdırma işlemi henüz başlamadı diyor anlamadım bunu ben..? Ne yapmam gerekir?

arkadaşlar bir yanlışlık mı var ben sisteme giriyorum (saat:11:31) sınav yeri görüntüleme ve yazdırma işlemi başlamamıştır diyor

revulationer;

kardeş benim de başlamadı yazıyor..
istanbul dayım sen

izmir herhalde bu akşama kadar açıklanır.bizim gibi olan birçok kişi var.Açıklanmazsa OSYM nin yaptığı iş bu kadar olur der bir küfr daha sallarız.

samsundan giriş yaptım .cıkmadı neden

nava Giriş Belgesi görüntüleme ve yazdırma işlemleri henüz başlamamıştır.

sizinkiler türkiyede değilmi

bende gir dim ama açıklanmamış yer neden olabilir

Saat 10 da baktım açılmış Çemberlitaş.. Sınava giriş belgenizin çıktısını ve kimliklerinizi almayı unutmayın arkadaşlar hayırlı olsun hepimize...

bende de henüz sınav giriş yeri belli değil bugün yarın sonuçlanır herhalde.

Sistemsel bir sorun var heralde.Ben bir saat önce çıktı aldım. Yazılanları görünce tekrar denedim girmeyi
Sınava Giriş Belgesi görüntüleme ve yazdırma işlemleri henüz başlamamıştır
görünüyor.

ben akşama evden bakacam avcılarda bi okuldur.

belki bölge böle acıklanıyordur.

bende gir dim ama açıklanmamış yer neden olabilir istanbul

ben dün akşam görmüştüm, şimdi de başlamadı diyor :). hazır durdurmuşlarken okulları değiştirseler keşke. bizim mahallemizde en az 10 tane lise varken, ve hatta üniversite bile yakınken, 1 saat uzaklıktaki bi okul yazıyordu dün, üstelik ilköğretim okulu.

yoğunluk var galiba ya da sistem çöktü..açamıyorum..görüntülenemiyor sayfa :)

Sınava Giriş Belgesi görüntüleme ve yazdırma işlemleri henüz başlamamıştır. diyor. ne yapalım.b ilgis olan varsa cevap verebilirmi

Ya arkadas ösym'nin sitesi gerçekten yetersiz her sınav esnasında böyle çöküyor :)

samsun büyük ihttimal 19 mayıs lisesi olur.herkesin bildiği yer........

yaw bu nasıl iş arkadaş. niye açılmıyor. herkes çıktısını almış.

slm arkd.ya heycandan mı şaşkınlıktan mı nerde gircemi göremiyorum ösym başvurumdan yardım lütfen

ahmetin(forumcu) dediği gibi uyarı veriyor bu nasıl iş yaa

biraz önce girdim açıklanmamış daha.

hala Sınava Giriş Belgesi görüntüleme ve yazdırma işlemleri henüz başlamamıştır diyor ya.

rabbim herkezin yar ve yardımcısı olsun....

Sınava Giriş Belgesi görüntüleme ve yazdırma işlemleri henüz başlamamıştır diyor.... aynen

Ben de hala göremiyorum.Birden korktum başvurum mu kabul edilmedi acaba diye.Neyse ki sadece ben değilmişim göremeyen:)
Daha sonra tekrar deneriz artık.

Sınava Giriş Belgesi görüntüleme ve yazdırma işlemleri henüz başlamamıştır. Yazıyor arkadaşlar osym sitsinde nasıl baktınız?

Ben baktım sabah aıktı Samsun Kazım Orbay İ.Ö.O

Üst Alt