Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınav giriş yerleri belli oldu!

arkadaşlar panik yok, çıktıyı sınava girmeden önce evden çıkmadan alsanız da olur. tabii ben böyle dedim diye son güne bırakmayın da unutursunuz heyecandan falan.

neri;

Bu sınav iyice gerdi beni hos calışasımda yok yargı kiptabını almısdım ama söylenenlere bakılırsa yargı kitapları doğru bilgiler icermiyo hata cok var diyolar bende sogudum calışmaktan

hakkatenmi...valla bende 3 tane kitap aldım yargı'dan..tühhh...boşunamı çalışıyom..gerçi bi gariplik olduğunu anlamıştım,yoruma dayalı soruları ,misal yukarı 2 satır yazı vermiş aşağıda onla bağıntılı olanı bulman gerekiyor..ama ne hikmetse yukardaki verdiği yazıda geçmeyen manaları bulmamı istiyor benden..

evet yargı sorunlu bende çok saçma buldum soruları doğru soruyu yapma şekli belli sonuç belli ama cevap anahtarı başka seçenek faln flan

arkadaşlar ben ösym nin sayfasına bakıyorum ama bulamadım giriş belgemi. nerden bakacağız?

akşam biz görmüştük..son görüşünüz olsun diyenmi oldu noldu bize :D bak bizde göremiyoz artık..ama düzelir belki yüklenme oldu bişey oldu düzeltiliyordur..

herkese Allah yardımcısı olsun başarlılar herkese

sistemi tekrar düzenliyorlarmış o yüzden kapatmışlar bende giremedim

saat 17:50 itibariyle hala kırmızı yazı herhalde almayacaklar beni sınava :)

yalnız değilsin sınav giriş yeri konusunda :))))bekliyoruz...

arkadaşlar ben sabah baktım vardı şimdi heralde yoğunluktan olsagerek açılmıyo acele etmeyin daha 10 gün var :)

:) orası kesin tabi...abidik gubidik işler açılır başımıza..napalım en azından tebessüm edecek bişeyimiz olur ..

bende yer belliydi tlfdan girdim şimdi pc den girdim bomboş :) ne oldu acep bilen varmı

golden_heart;

[SIZE=2]Yaşadığı İl bana her yer paris :) Dersen sınava gircen yeri çorum yaparlar hacı :D gel bekleriz götürürüz sabit çok rahatlıkla bulacan yerde meslek yüksek okulumuz. Ama sen sınav giriş yerini çorummu yazmıştın ?

Tekrar aktiff olur bu gece yada yarın sabah. Herkeze hayırlı uğurlu olsun hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
[/SIZE]

beşikt(AŞK);

Onlarla ilgisi yok kardeşim, şuan için kimse göremiyor ÖSYM bir sorun yaşandı büyük ihtimal, onun için ulaşamıyomuz. Tekrar aktiff etikleirnde görürüz.

arkadaşlar siteye girdim ben ama nedense sınav giriş belgesi görüntüleme ve yazdırma işlemleri henüz başlamamıştır yazıyor nedenki ?

Dostlar dün saat gece 12-01 arası girdik..BAKTIK SINAV YERLERİMİZE.çünkü geceydi ve siteye yüklenme azdı..haliyle bu bekleyiş bir bizde yok..60 bin kişi bekleyişte..
Bunların çoğunluğu siteye yüklenmişse,normaldir..zaten ösym'nin sitesi çok narin :) önceleri kpss,öss kayıtları için gittiğimizde,"sistem çöktü,sonra gelin" derlerdi hep..bu olağan bişey..bence boşuna "neden" türü sorular sormayın bekleyin..

arkadaşlar benim gireceğim yer açıklanmamış... ne yapmalıyım?

niye panik yapıyorsunuz bu kadar, sanki hemen yarın sınav varmış da bi siz çıktı alamamışsınız gibi?

ben sabah sıtede sınava gırecegım yerı gormustum sımdı sıteye dahı gırıs yapamıyorum.

[FONT=Times New Roman]Sınava Giriş Belgesi görüntüleme ve yazdırma işlemleri henüz başlamamıştır. allah allah bı aksılık var dımı bu işte[/FONT]

Üst Alt