Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınav giriş yerleri belli oldu!

okulları değiştirmiş olmalarını umuyorum. saat görünümlü çağrı cihazları cep telefonları falan var şimdi, o yüzden. her sınıfta bir duvar saati veriyorlar zaten.

bu duyuruda yalan oldu iyimi:DDDD

okulları değiştirmiş olmalarını umuyorum. saat görünümlü çağrı cihazları cep telefonları falan var şimdi, o yüzden. her sınıfta bir duvar saati veriyorlar zaten.

oho iyide benim saatim henüz o teknolojiye ulaşmadıkı:D

Keşke önce sistemi hazır edip sonra duyuru yapsalar idi yerinde olurdu :D

tüh bee, değiştirmemişler okuulları, evden 45 dk tramvay + 15 dk yürüme mesafesindeki ilkokulda girecem. lanet olsun ya, dibimde 2 tane üniversite 7 tane lise var beee.

şu an açıklandı tek farkı eskisiyle özür grubunu gösteren ibare

yok kestainn arkadasım sistem acılmıs hadi gözümüz aydın:)))

yuhhhhhhhhhhh güngörene yollamıslar beni çüşşşşşşşşş diyorum artık hem sınav merkezlerini yazdırıyolar bize hemde te yolladıkları okula bak yowwwwwwwwww

güngörene yolcu varmı yolcu:D

güngören anadoluv lısesi hay masallah 3. kat hemde:DDDDDD

sen gene lisede gireceksin neri, ben ilkokulda, küçük sıralarda, üstelik 15 dakika yürüyecem sınavdan önce, bi de ortopedik engelli olduğumuzu bile bile, yüzsüzlükte sınır yok anlaşılan ösym görevlileri için.

aynı okul bi değişiklik yok lakin
Özel Araçları:
--

Özür Gurubu:Genel(Kronik) Engelli
bu ibare eklenmiş :) eee ben kronik engelli değilim ki :) Raporum Nöroşirurjik (beyin cerrahisi) di.sınav başvurusunda diğer kutucuğunu işaretlemiştim :) İyice saçmalamışlar artık neyse mühim değil.

okuyucu veya işaretleyici kullanımı hakkında bilgi yazıyor mu kimsede?

ben işaretleyici talep ettim ama herhangi bir açıklama yazmamışlar.

Böyle bir komedi yok sınava gireceğim yer 20 kilometre onda bir engelim yok çok şükür basar giderim ancak rahatsızlığmda kronik engel genel özürlü yazılmış ama zemin kat verilmiş bari üst katlara verseydinizde tekerlekli sandalye protez gibi yardımcı araçlar kullanan kardeşlerime zemin kat verseydiniz maşallah ince elenip sık dokumuşlar ne kadar düşünürlermiş benim kardeşlerimi ....

höh ne alaka kucuk sıra yow ben bildim bileli ilk okul ve lıselerde sıra boyutları bir :D bana sıranı versene bende küçük sıra istiyom nolcek:D hem sen 15 yürüyon ya ben napım avcılar nere güngören nere:D

Arabam olmasa sanırım 7 de evden çıkmam lazım bukadarınada pes doğrusu onca yakın semnt varken Ankara,nın bi ucundan diğer ucuna yazmışlar yapacağınız sınavıda alacağınız adamıda...

bio, hakkatten ne kadar düşünceliler yaav. düşünmeseler bi de heralde başka şehirlerde girecektik sınava, iyi ki düşünmüşler.
neri bi de 45 dakika tramvay var yürümeden önce.

Böyle bir komedi yok sınava gireceğim yer 20 kilometre onda bir engelim yok çok şükür basar giderim ancak rahatsızlığmda kronik engel genel özürlü yazılmış ama zemin kat verilmiş bari üst katlara verseydinizde tekerlekli sandalye protez gibi yardımcı araçlar kullanan kardeşlerime zemin kat verseydiniz maşallah ince elenip sık dokumuşlar ne kadar düşünürlermiş benim kardeşlerimi ....

Bu nasıl tertip düzen hacı başındna beri bi alakasızlık süre geliyor bakalım sonumuz hayırlı olur inş. Banada 3'cü katı vermişler çok büyük sıkıntı olmaz çıkarım ama inş hekeze bögle dikkatsiz tertip edilmemiştir sınav salonları.

Merkez : ÇORUM/MERKEZ
Bina : CUMHURİYET LİSESİ
ULUKAVAK MH. SAKARYA 2. CD.
ULUKAVAK
Salon : B BLOK 3.KAT 14 NOLU SALON

Akkadaşlar yerleştirme açıklanmış tekrar
banada :)

yıldırım beyazıt anadolu lisesi
babür cd.no:15 telsizler altındağ
burası çıktıtelsizler

Arkadaşlar gülmekten öldüm. Giriş belgesinde Önemli Uyarılarda 9. madde de (sınav sırasında cep telefonu ve ya kullanmak zorunda olduğu cihaz dışında elektronik cihaz taşıdığı tesbit edilenlerin sınavı iptal lur diyor.) Yani cep telefonu serbest.

sevgidostu;

Bir yanlıslık olması lazım cep telefonu serbest olmaz.

benimde 2 saati var belki daha da fazla:D

artı yürüme mesafeside kım bilir ne kadardır.

ANTALYA/MERKEZ
Bina : ADEM TOLUNAY ANADOLU LİSESİ
MELTEM MAH. 3808S.
MELTEM

şimdiden herkeze başarılar...yakın ve birinci kat süper valla....çok şükür sisteme de düştü...

Şimdi ben merdiven çıkamıyorum ve yardımsız yürüyemiyorum ama 3.kata vermişler.Bu nasıl olacak peki.

Teb Ataşehir Anadolu Lisesi :eek:[SIZE=2][FONT=times new roman][/FONT][/SIZE]

Arkadaşlar gülmekten öldüm. Giriş belgesinde Önemli Uyarılarda 9. madde de (sınav sırasında cep telefonu ve ya kullanmak zorunda olduğu cihaz dışında elektronik cihaz taşıdığı tesbit edilenlerin sınavı iptal lur diyor.) Yani cep telefonu serbest.

serbest demiyor dikkattli okumanı tavsiye ederim kullanmak zorunda oldupunuz cihaz dısında diyo

Arkadaşlar Daha önce çıktısını alanlar bi daha alsınlar şimdi. çünkü değişiklik yapılmış ben de mesela öyle oldu.

Burayı iyi okumanızı tavsiye ederim; cep telefonu yasak:

Adaylar
sınava, özürleri nedeniyle yanlarında bulundurmaları gereken
araç-gereç, ilaç, yiyecek ve içecek getirebileceklerdir. Sınava cep
telefonu, çanta, cüzdan, saat, elektronik büyüteç, kablosuz iletişim
sağlayan bluetooth vb. cihazlar ile kolye, küpe, yüzük (alyans hariç),
bilezik, broş, metal para gibi metal içerikli eşyalar ve
elektronik/mekanik cihazla, çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi vb.
araçlarla, cep bilgisayarı, sözlük işlevi olan elektronik aygıt, hesap
makinesi vb. her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlarla, silah ve
benzeri teçhizatla, kalem, silgi, kalemtıraş, müsvedde kâğıdı, defter,
kitap, sözlük, pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlarla giremezler.
Adaylara; kalem, silgi, kalemtıraş ÖSYM tarafından sağlanacaktır. Her
salonda en az bir duvar saati bulunacaktır.

Ayrıca giriş belgesinde denilen şey de aynı; cep telefonu yasak, nasıl böyle bir kanıya vardın çok merak ettim.

"(sınav sırasında cep telefonu ve ya kullanmak zorunda olduğu cihaz dışında elektronik cihaz taşıdığı tesbit edilenlerin sınavı iptal olur diyor.)"

cep telefonu veya kullanmak zorunda olduğu cihazdan başka bir cihazla diyor; yani hem cep telefonu, hem de başka cihaz yakalarsam dışarı atarım diyor.

Sana tavsiyem paragraf sorularına daha fazla çalış.

Dr.Nureddin Erk-Perihan Erk Tek. ve End.Mes.Lisesi
Yenisahra - Ataşehir

Üst Alt