Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınav giriş yerleri belli oldu!

arkadaşlar ben emeklilik dilekçesi vereceğim için sınava girmeyeceğim raporum onaylanmaz diye başvuru yapmıştım Allaha şükür onaylandı herkese nasip etsin sınava girmeyeceğimi bildirmeme gerek varmı , sınava girecek arkadaşlarada başarılar dilerim şimdiden.

70 km yol tekirdağ 1 satlik yol var gideceğiz mecburr

arkadaşlar sınava kalem silgi gibi şeyler gitmiycek orda olacakmış,götürsek bi türlü götürmesek bi türlü,ygs ye gireceklere kalem silgi orda hazır varmış herkesin masasında mevcutmuş suda varmış heralde dimi:confused:

2012 ömss giriş belgesi

Giriş blgesini renkli cıktısını almamız gerekiyormu ve öysm den veya baska bi yerden onaylatmamız gereklimi ??

altında açıklamaları oku arkadaşım orda yazıyor siyah beyaz veya renkli farketmez...

19 nisanda sınav giriş belgemde sınava sokulamayacak eşyalar tek tek yazıyordu bugun tekrar sınav giriş belgesi aldım yenisinde sadece cep tel. veya kullanmak zorunda olduğu cihaz dışında elektronik cihaz taşıdğı tespit edilen adaylar sınavı ipta edilecektir. diyor. ilkinde anahtar yuzuk falan yasaktı. arabanın anahtarıyla sınava girsek sıkıntı olurmu sınav yeri çok uzak.

Arkadaşlar bir türlü giriş yerimi ögrenemedim.Ösym den bakmaya çalışıyorum ama şifremi bilmiyorum.Bana verilen formda şifrenin olundugunu söylendi şöyle yazıyor "var olan şifrenizi kullanınız" .Ama ben şifremi bilmiyorum .Şifremi unuttum kısmından öğrenmeye çalıştım ama olmadı.Bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Şehir dışına çıkmak istemeyenler olacak eğer bunlar yüksek puan alanlardan olursa yinede şans var demektir. Tabi bende şehir dışına çıkmak istemeyenlerden biriyim :D

Buzdan istersen ösym merkezini ara bir sor sıkıntı yaşatmasınlar sonra...3

Ösym Telefon:90(312) 298 80 50

Arkadaşlar kaç kişi alınacağı sıkmasın canınızı kendinize güvenin sınava girin ve ilk 5000 kişi için savaşın ondan sonra atanmazsan bu onların ayıbı ama sen 45000 ci kişi olursan yok ben atanamadım dayım yoktu demeyin.... :cool:

ösymede kayıt işlemi bitince bir kağıt veriyor onun üstünde şifreniz yazması gerekiyor kontrol edin

Ona da baktım şöyle yazmaktadır. ADAY İNTERNET ŞİFRESİ:"VAR OLAN ŞİFRENİZİ KULLANINIZ".

demek ki daha önceden ösymnin sınavlarından birisine başvurmuşsun. şu durumda ösym bürosuna gidip kimliğini göstererek yeni şifre istemen gerekiyor.

slm ben giriş belgemi çıkartamıyorum benden şifre istiyor şifre nedir onu anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

ösym şifrenizdir. başvuru yaptığın okul tarfından verilir eğer daha önce şifren varsa ve hatırlamıyorsan ösym merkezli herhangi bir liseden 2 tl karşılığında temin edebilirsin...

Şifrenizde bir uyumsuzluk söz konusu ise hemen bir ösym bürosuna gidip yeni bir şifre alınız. Sisteme yeni şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

çok heyecanlıyım,çalışıyorum inşllah başarılı olurum ve atanırım,Allah hepimiz yardımcısı olsun.:eek:

DR.NUREDDİN ERK-PERİHAN ERK TEK. VE END.MES.LİSESİ

burada sınava girecek arkadaş var mı? iett'ye telefon ettim, haftaiçi ve cumartesi günleri 8M ve 16M buradan geçiyor ama Pazar günleri bu otobüsler çalışmıyormuş. E-5'ten bu okula nasıl gideriz otobüs, dolmuş vs. bilen var mı?

[h=6]Ösym tarafından yayınlanan klavuzu tekrar inceledimde sınav evrakının paketlenmesini isteyen adaylar sınav sonunda izleyebilecekler yazıyor. siz kalıp paketlemeyi izleyecek misiniz[/h]BU NE DEMEK

Üst Alt