Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınav giriş yerleri belli oldu!

Arkadaşlar bişey sorcam orda şifre ve tc kimlik ile girin diyor şifreyi nerden alicaz yazarsaniz sevirim...

arkadaşlar bi bakarmısınız herkez ögrenmiş galiba bi ben kaldim yardim lütfen...

erhans;

sınav belgesindeki yazıyı gösterirsen almazlar zaten, sınav belgesinde alınmayacak diyor.

arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ben bulamadım şifrem ile girdim ee sonra :S

Arkadasllar ben girıyorum,önce giris yeri cıktı.sımdı Yayınlamamııs dıyo ne oluyor bole....

yanlız değilsin kardeşim bende de Sınava Giriş Belgesi
görüntüleme ve yazdırma işlemleri henüz başlamamıştır.
diyor. aday bilgilerimde 2012-ÖMSS BAŞVURU KAYIT BİLGİLERİ aynen doğru kaydım alınmış gözüküyor

aynen bendede öyle diyor.
Sınava Giriş Belgesi görüntüleme ve yazdırma işlemleri henüz başlamamıştır diyor.bakalım ne olucak bekliyecez salıyı.​

Merhabalar bende gecen gün ilk acıklandıgında girdim baktım sınav yerım acıklanmıs 5 adet cıktı aldım nolur nolmaz dıye :) sımdı gırıyorum sınav yerı bellı degıldır dıyo. Garip.

yanlız olmamak sevindirici bri ben miiyim dedim açıklanmayan bu saate ösmy i arıyordum :D şimdi rahat bir nefes aldım

bu sınavda bir şerlik var ama hadi hayırlısı:D ne biçim sistem anlamadım ki bir çıktıya muhtaç hale geldik başka sınavlarda bu kadar eziyet çekilmemiştir eminim...

allahtan ben hemen cıktı aldım yarın oburgun problem cıkartırlarsa anında yapıstırırım gozlerıne :D

Allahtan okul yerini öğrendik az birazımız önemli olan bilmemiz değil kağıt parçası...

Dr.Nureddin Erk-Perihan Erk Tek. ve End.Mes.Lisesi
Yenisahra - Ataşehir

Sınav sırasında cep telefonu veya kullanmak zorunda olduğunuz cihazlar dışında elektronik cihaz taşıdığı tespit edilen adayın sınavı iptal edilecektir.

ilginç:)) telefon yasak değilmi benmi yanlış anladım?

müjde sayfa açıldı kapanırsa kaddafi gibi lince başlamayın bana:d

sonunda ben de giriş yapabildim öğlen açılmamıştı
sınava gireceğim yer belli
muğla ilinde...
yani 1,5 saatlik yol çekecem sınav sabahı
hayırlısı olsun ne diyelim...
eziyet çektim yeterince bu sınav için
eğer sonuçta bu emeğimin karşılığını alamazsam artık başka yerlerde iş arıcam 2 yıl atanmak için bekleyemem valla artık...

arkadaşlar ne olur ne olmaz kaydedin çıktıyı tekrar kapanabilir belki...

Pendikteyim-kadikoy cktı hemde ilkogretım İnşallah sorun yaşamayız ilkokullar bıraz sorun oluyo sıralarının kucuk olmasından dolayı..

ömms sınav giriş yerleri

Arkadaşlar .. benim sınav giriş yerim de
Sınav için başvurunuz bulunmamaktadır.

bu ne anlama geliyor?

ÖSYM den herhangi bir belge evlere gelecek mi? yoksa.. bu şekilde yer aramaya devammı edeceğiz? eğer sınava giriş yerimizi ÖSYM den bulamazsak nereye başvurmazı gerek yada ne yapmamzı gerekir?

şimdiden herkese tşkler

yerler belli oldu sayfada açılıyor kağıdı siz alacaksınız çıktı olarak...

Başvurunuz yapıp çıktısını almıştınız demi ? Başvuru yaptıktan sonrada ÖSYM girip başvurunuzu kontrol ettiniz ve sorun varmıydı?
"Sınav için başvurunuz bulunmamaktadır." diyorsa farkında olmadan başka bir sınavı seçmiş olabilirsiniz kontrol ederek tekrer bakın. Evlere hiç bir belge gelmeyecek hepsini Ösym nin sitesinden çıktısını alacağız.

Dsarica,
bence sen bu şartlarda sınava giremezsin hiç vakit kaybetmeden sınav için başvurduğunun okula yada ösym başvuru merkezine giderek bu sorunu çözmen lazım, eğer burada da sorun çözülmezse ösym ile irtibata girmen lazım

Arkadaşlar sınav giriş belgesinde eğitim seviyesi yazmıyor.Acaba sınav kitapçıkları için bir sorun olur mu.

teknoloji çağıymış pehh

Ösym Aday İşlemleri Sisteminde bir hata oluştu. Lütfen işleminizi bir süre sonra tekrar deneyiniz:
Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.

Üst Alt