Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yanlız değilsin kardeşim bende de Sınava Giriş Belgesi
görüntüleme ve yazdırma işlemleri henüz başlamamıştır. diyor. aday bilgilerimde 2012-ÖMSS BAŞVURU KAYIT BİLGİLERİ aynen doğru kaydım alınmış gözüküyor
bu sınavda bir şerlik var ama hadi hayırlısı ne biçim sistem anlamadım ki bir çıktıya muhtaç hale geldik başka sınavlarda bu kadar eziyet çekilmemiştir eminim...
Sınav sırasında cep telefonu veya kullanmak zorunda olduğunuz cihazlar dışında elektronik cihaz taşıdığı tespit edilen adayın sınavı iptal edilecektir.
ilginç) telefon yasak değilmi benmi yanlış anladım?
sonunda ben de giriş yapabildim öğlen açılmamıştı
sınava gireceğim yer belli
muğla ilinde...
yani 1,5 saatlik yol çekecem sınav sabahı
hayırlısı olsun ne diyelim...
eziyet çektim yeterince bu sınav için
eğer sonuçta bu emeğimin karşılığını alamazsam artık başka yerlerde iş arıcam 2 yıl atanmak için bekleyemem valla artık...
Arkadaşlar .. benim sınav giriş yerim de Sınav için başvurunuz bulunmamaktadır.
bu ne anlama geliyor?
ÖSYM den herhangi bir belge evlere gelecek mi? yoksa.. bu şekilde yer aramaya devammı edeceğiz? eğer sınava giriş yerimizi ÖSYM den bulamazsak nereye başvurmazı gerek yada ne yapmamzı gerekir?
Başvurunuz yapıp çıktısını almıştınız demi ? Başvuru yaptıktan sonrada ÖSYM girip başvurunuzu kontrol ettiniz ve sorun varmıydı? "Sınav için başvurunuz bulunmamaktadır." diyorsa farkında olmadan başka bir sınavı seçmiş olabilirsiniz kontrol ederek tekrer bakın. Evlere hiç bir belge gelmeyecek hepsini Ösym nin sitesinden çıktısını alacağız.
Dsarica,
bence sen bu şartlarda sınava giremezsin hiç vakit kaybetmeden sınav için başvurduğunun okula yada ösym başvuru merkezine giderek bu sorunu çözmen lazım, eğer burada da sorun çözülmezse ösym ile irtibata girmen lazım
Ösym Aday İşlemleri Sisteminde bir hata oluştu. Lütfen işleminizi bir süre sonra tekrar deneyiniz:
Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.