Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavına giren meslek lisesi elektrik-elektronik bölümü mezunu kaç kişiyiz?

mgold

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Meslek Lisesi elektrik yada elektronik bölümü mezunu kaç kişiyiz.

Sınavdan aldığınız puanı ve yaşadığınız ili paylaşırmısınız.Tercihlerde faydası olacağını düşünüyorum.

Kendimden başlayayım ben elektronik bölümü mezunuyum 72 puan aldım Bursa da yaşıyorum...

tercihlerde kaç kişi alınacak baktınızmı

80 küsür elektronik
hatay mebde yih kadrosundayım sadece th sınıfı için tercih yapabilrim.

aksaray 82.6 puan aldım elektronik mezunuyum ama seçim yapamıyorum elektronik olmuyo sanırım

ben teknik lise elektronik mezunuyum puan 92 kod 1511 ama tercih yapamıyorum okul kodu tutmuyor

meslek lisesi elektrik 77.91 puanım bursa izmir çanakkale manisa aydın denizli tercih ettiğim iller inşallah olur :(

samsun 77 küsür elektrik bölümü

hakanım diğer arkadaşlar elektronik bölümünde tercih yapamadıklarını söylüyorlar . senin bölümünün kodu nedir . th kadrosunun açılımında bölüm kodun varmı ?

Ankara Elektrik 76.5 biz 2215 ve 2225 kodlarına yapacağız tercihleri değil mi ?

evet 2215 2225 kodları bize uyuyor

evet 2225 ve 2215 biize uyuyor elektrik , elektrik-elektronik , pano bilmem ne bölümü birde elektrik tessiastçilik gibi bi alan var bu 4 bölümde elektrikle alakali olduğu tercih yapabiliyoruz bu arada mgold ve uzm55 burda konusu açilmiş özellerden rahatsiz ettim sizi kusura bakmayin ya tercihlerimi tam yapmadim tamamen bitirince sırasi ile paylaşaağim hepimiz paylaşalim.

Konu güncel zaman daralıyor puanını yazmayan arkadaşlar dan puanlarını yazmalarını rica ediyorum.Nokta atışı yapmak için haberdar olmak lazım.

mgold 72 Bursa
Sakin_Reis ? Kastamonu (Puanını yazarmısın)
ertugrul01 ? Adana (Puanını yazarmısın)
hakanım 80 Hatay
ertan1 82 Aksaray
hakkaniyet 92 Ankara
sterious 78 Bursa
sabri57 75 Sinop
uzm55 77 Samsun

6257 M.E.B.'Dan Onaylı Elektrikçilik Sertifikası Sahibi Olmak.yeknisyen yardımcısı kadrosuna teknyen başvuru yapamıyormu??

sinan kardeşim benim bildiğim ortaöğretim mezunu olmak gerekiyor . yani elektrik bölümü mezunu olmak gerekiyor ama şimdi bi klavuzu inceleyecem o zaman daha net cevap verebilirim

2215 Nolu Nitelik Kodu - Ortaöğretim kurumlarının Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektrik Tesisat ve Pano
Monitörlüğü, Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanlarının birinden mezun olmak . bunlarda 2215 niteliğinin kapsadığı alan kodları 1491 1505 4238 4595
2225 Nolu Nitelik Kodu - Ortaöğretim kurumlarının Telekomünikasyon, Elektrik, Elektrik-Elektronik
Teknolojisi alanlarının birinden mezun olmak ---- bunlarda 2225 niteliğinin kapsadığı alan kodları 2603 1491 4238

buna göre 6257 nitelik kodu teknisyen kadrolarına başvurmak için geçerli değil gibi görünüyor

Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum
bende birşey sormak istiyorum
Ben elektronik mezunuyum.
aranan nitelik kodlarında hangi kodu bakacağım?
teşekkür ederim

1511 arkadaşim elektroniğin kodu.

zaten en altlarda klavuzda mezun olunan/olunacak program kodları var her öğrenim grubunun elektroniğin 1511

Arkadaşlar tercih yaptığınız yerleri yazar mısınız?

uzm55;

arkadaşım benim Elektrik-Elektronik, Elektrik Tesisat ve Pano Monitörlüğü, Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanların da usta öğretici belgem var ..
normal 2001 ortaoğretim mezunuyum , elektrik - elektronik teknolojisi alanı alakalı kod goremedim
ortaöğretim elektrik bölümü mezunu olamadığım için 2215 kodu olmuyor..
6257 elektrikçilik belgesi olması lazım oda 9 yıl once oyle vardı , cıraklık eğitim merkezine giderken artık elektrikçilik yerine
elektrik-elektronik teknolojisi alanı ve dal ise elektrik tesisatcılığı ve pano mon. oldu
oyle tercih alımı yapmışlarki en yarısı çoğu boşta kalaçak :(

sterious;

bende teknik lise elektronik 1511 mezunuyum ama hiç kadro yok malesef

bende elektrik bölümü mezunuyum....puanım 79. yerleşebilir miyiz acaba..?

ÖMSS de ÖNLİSANS MEZUNU OLUP ELEKTRİK ELEKTRONİK BİTİREN ARKADSLAR TERCİH YAPTINIZ MI

Merhabalar kardeşlerim öncelikle ülkemizde bu kadar az ihtiyac duyulan teknikerlik kadrosunda Tercih yaptınız mı yaptıysanız nereleri yaptınız ...

Ben Bursa. İstanbul , İzmir ,Ankara ,Erzurum , Diyarbakır Tercihlerini yaptım umarım yerleşebilme şansımız olabilir bütün kardeşlerimizin sanslari ve bahtlari acik olsun ...

bende olanların hepsini yazdım sen kaç puan almıstın alanın ne benim elektronik teknolojisi

benimde elektronik teknolojisi 73 kusur siralama 1850

Arkadaşlar benim gibi elektronik bölümü mezunu varsa tercihler sanırım başlamadan bitmiştir.Alan kodum 1511.Tercih kılavuzunda 1 tane 1511 bulamadım.Hayırlısı olsun diyelim

Bende Elektronik mezunuyum fakat okul kodu 1511 Elektronik olduğu için 2215 ve 2225 kodlu tercihlerin hiçbirini seçemiyorum . Burada bir yanlışlık yapılmış gibi (Elektrik ,elektronik )mezunu bu tercihi yapabilirken elektronik bölümü tercih yapamıyor. Bizim mezun olduğumuz dönem elektrik ve elektronik olmak üzere 2 ayrı bölüm vardı elektrik elektronik diye bir bölüm yoktu.

FORMU BENDE YENİ İNCELEDİM AMA ELEKTRONİK MEZUNU OLANLAR 1511 DIŞINDA TERCİH YAPAMIYOR GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA 2215 ELEKTRİK-ELEKTRONİK KADROLARINA BAŞVURU YAPILAMIYORSA ORTada çok saçma bir sistem var demektir. yada yanlışlık...

Hakanım bende Hakanım:) Akdeniz illerinden hangisini yazmayı tavsiye edersin?

Üst Alt