Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavına giren meslek lisesi elektrik-elektronik bölümü mezunu kaç kişiyiz?

samsuna geline tanısırız işllah ben böbrek nakilliyim bazen fakulteye gidiyom sende havzaya gelrisen bi çayımı içersin:)nede olsa toprahız teknisyen kardasım benim

hakanım;

arkadaş bende hatayda yhs çalışıyorum. meslek lisesi elektrik bölümü. sizin bölüm nedir ?

slm arkadaşlar bende elektirik bölümü mezunuyum.puanım 74 tercihlerimin hepsi dogu

elektrik mezunu aksaray

arkdaşlar aksaraylıyım 68 aksaray. elektrik mezunuyum teknisyenlikleri ve meb memur yazdım puanım 89,6987

slm a. arkadaşlar elektrik mezunu olanların iş yeri açma belgesi var mı acaba ?

sterious 3 tane tercihimiz çakışıyor sıralamayı değiştirelim ayrıca ben 2 - 3 tane daha yazmayı düşünüyorum ege ve akdeniz tarafından tercihlerimiz netleşince tekrar paylaşalım çakışmasın tercihler ikimizde istediğimiz yerlerden birine atanırız işaallah

arkadaşlar elektirk teknisyen yardımcılığına tercih ede bilmek için bi tek elektrik mezunu olmak gerekmiyor elektrik sertifikası yada ustalık belgeniz varsa başvura bilirsiniz

Aslanbey12

arkadaşım hangi illeri tercih ettin yazar mısın ?

ben dörtyoldayım blm elektronik siz nerdesiniz ?

kardeşim ben kırıkhandayım. bölüm nedir..puan?ben elektrik b. puan 79.

ben antepliyim hataya atandım güzel ve seviyeli bir il adana mersin akdenizin tüm illeri güzel inşallah atanırsın...
hakkına hayırlısı..

elektronik 81 küsürdü zaten tercih yapamıyoruz. ben sadece th sınıfı için girdim sınava tercih onuda seçemiyoruz.
hayırlısı bakalım belkim meb görevde yükselme sınavı yapar...
aykut siz nerelisiniz ????

ben hatay kırıkhanlıyım. bende th. için girdim sınava. meb yükselme sınavında bakanlık bünyesinde 5 yıl görev yapma şartı var.

torba yasa ile 2 yıla düşmüştü hatta gecenlerde bir milletvekili bununla ilgili soru önergesi vermişti...
belki daha yakın bir tarihe alırlar inş. 3 yıl daha beklemeyiz...
bu arada benim telefon 0542 737 7845 kısmet olursa kırkhana ugrarsam görüşelim...

ismail 94,69 ankara facebooktan

serdar.042 94 ısparta memurlar.net

seçkin 93.32 istanbul facebooktan

erkan 92,77 ankara facebooktan

metin ankara 92.13 facebooktan

tedaş_1980 ilini bilmiyorum 92 puan memurlar.net

serkan antalya 90.44 facebooktan

cihan 89,37 adana facebooktan

Meriç 89,15 kocaeli facebooktan

aslanbey 89 aksaray engelli sitesinden

çağrı 88.98 antalya facebooktan

Mustafa 88 çanakkale facebooktan

Mehmet 86,64 trabzon facebooktan

Bahri 86 bursa facebooktan

Çetin 85,69 rize facebooktan

Ahmet 84 bartın facebooktan

Mikanos 83,16 istanbul engelli sitesinden

Çatlaks29 . 82,78 ilini bilmiyorum memurlar.net

Muhammet 82 adana facebooktan

aykut 79 hatay engeli sitesi

Mustafa 78,15 istanbul facebooktan

uzm55 77,9 samsun engelli sitesi

sterious 77.9 bursa ( benim:D)

yakamoz1582 77 adana engelli sitesinden

akrep 76,5 ankara engelli sitesinden

Orhan 76 bursa facebook

sabri 75 sinop engeli sitesinden

sayit 74,88 balikesir engelli sitesinden

sinan 74 doğu engeli sitesinden

ferdi 62 samsun engelli sitesinden

son olarakta kaan571 memurlar net 60 puan doğu illeri

mustafa kardeşim eline emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım oldu buna göre yakın olan iller aralarında özelden konuşup tercihlerini değerlendirsinler

rica ederim gerisi artik arkadaşlarin taktiri bu arada listede 1 kişi eksik onuda ilave edelim çağatay 93 izmir

ismail 94,69 ankara facebooktan

serdar.042 94 ısparta memurlar.net

seçkin 93.32 istanbul facebooktan

çağatay 93 izmir facebooktan

erkan 92,77 ankara facebooktan

metin ankara 92.13 facebooktan

tedaş_1980 ilini bilmiyorum 92 puan memurlar.net

serkan antalya 90.44 facebooktan

cihan 89,37 adana facebooktan

Meriç 89,15 kocaeli facebooktan

aslanbey 89 aksaray engelli sitesinden

çağrı 88.98 antalya facebooktan

Mustafa 88 çanakkale facebooktan

Mehmet 86,64 trabzon facebooktan

Bahri 86 bursa facebooktan

Çetin 85,69 rize facebooktan

Ahmet 84 bartın facebooktan

Mikanos 83,16 istanbul engelli sitesinden

Çatlaks29 . 82,78 ilini bilmiyorum memurlar.net

Muhammet 82 adana facebooktan

aykut 79 hatay engeli sitesi

Mustafa 78,15 istanbul facebooktan

uzm55 77,9 samsun engelli sitesi

sterious 77.9 bursa ( benim:D)

yakamoz1582 77 adana engelli sitesinden

akrep 76,5 ankara engelli sitesinden

Orhan 76 bursa facebook

sabri 75 sinop engeli sitesinden

sayit 74,88 balikesir engelli sitesinden

sinan 74 doğu engeli sitesinden

ferdi 62 samsun engelli sitesinden

kaan571 memurlar net 60 puan doğu illeri

merhabalar,puanlarını doğru söylediklerinden eminmisiniz?

teknisyenliğemi tercih yapmış bu kişiler biliyormusunuz?

birde liseden mi girmişler

arkadaş benim end. meslek lisesi elektrik bölümü puan 79.

aykut bu yukarıda verdiğin puanlar meslek lisesi elektrik bölümü puanlarımı?bilgin varmı

elektrik lise mezunlarımı bu kişiler

bunların hepsi teknisyenliğimi tercih ettiler acaba puanları çok yüksek içlerinde yüksek puan alıp elektrik teknisyenliğini seçmeyenler var mı acaba

elektronik mezunları elektrik için transkrip alan varmı ?labiliyırmuyuz bilen var mı? aciil yardım

tunç ballı ve ertan1 - dostlar bu listedekiler teknisyen kadrolarına başvuru yapacaklar . en azından bizim edindiğimiz bilgi bu . sizlerde puanınızı ve hangi şehir olduğunu yazarsanız sizleride ilave edelim bu listeye

evet arkadaşlar bu kişiler gerek bu siteden gerek facebooktan gerek memurlar netten puanların açiklandiğindan beri izmirde çağtay diye elektrik mezunu (93 puan alan arkadaş) ile benim biriktirip not aldiğimiz kişiler klavuzdan önce paylaşilan puanlar daha ağirlikta ama eminim adam önce teknisyenliği yazar kendi kadrosu açilmişken gidip düz memurluk yazmaz heralde maaş teknisyenlerde daha fazla biliyorsunuz. sizlerde paylaşirmisiniz puanlarınızı

arkadaşlar bakin diyorum hepiniz teknisyenlik olarak önce kendi ilinizdeki yeri tercih edin yinede sonrasinda kendi ilinizin dişinda eğer burda görüpte çakiştiğiniz varsa değiştirebilirsiniz atiyorum ben bursa elektrik teknisyenliği yazdim ama kalkıpta izmir ankara antalya istanbul teknisyenlik yazmam büyük şehirlerde giren kişi sayısı ve puanların yüksekliğinden bile bile ölü tercih yapmaya gerek yok 15 tercih hakkimiz var büyük şehirleri eleyin küçüklere yönelin kendi şehriniz dişinda.

malisef ben tercih edemiyorum elektri-elektronik mezunu olmadan olmuyo ben sadce elektrronik mezunuyum

Üst Alt