Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavına giren meslek lisesi elektrik-elektronik bölümü mezunu kaç kişiyiz?

kimin nerden bilcez doğru oldugunu maksat o ilden uzaklastırmak nıyetıne yalanda söylenebilir:eek:

keyif sizin büyükşehirlerden alan vardır bu puanları unutmayalim geçici özürlü raporu alanlarda başvurdu bu sınavlara 6 aylik 1 yıllık gecici özürlü raporları ile sınava girenlerde var çağatay denilen arkadaşim geçici rapor ile sınava girdi 93 aldi yani. büyük şehirlerde küçük şehirler gibi az kişi girmiyorki sinava istanbul 10 milyon kişi var :D izmir ankara antalya hep büyük şehirler bunlar alan çikar ama sıkanda vardir doğru herkezin akli kendine kimseye zorla tercih değiştir demiyoruz yapında demiyorum alla alla iyilikte yaramiyor millete

sterious;
arkadaşımız çok güzel bi paylaşım yapmış . burda millet birbirini kandırabilir dediğiniz gibi ama bu sonucu değiştirmeyecektir . herkesin kafasında muhakkak bi yer vardır ve oraları yazacaklardır .
kardeşimde tercih yaparken faydalı olur diye sizlere alınan puanları ve şehirleri paylaşmış . isteyen bu yazılanlara güvenir yer tercihi yaparken dikkate alır isteyen almaz gerginlik yaratmak hiç kimseye fayda sağlamaz

arkadaşlar başka mes. lisesi elektrik bölümü arkadaş varsa buraya yazsın.

merhaba steriost,bu puanları alanlar puanlarını hangi sitede söylediler,onların sitelerini verirmisin bizde araştıralım,teşekkürler

tunç balli bak paylaştiğim puanların yanında facebook engelli sitesi memurlar net diye not düştüm bunu sorman hata kim nerde paylaştiğini yazdim puanlarla ben.

arkadaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağı hakkında bilgisi olan varmı

fatih arkdşım 15 güne kalmaz acıklanır toprak

Arkadaşlar Ben Önlisans Elektronik Teknolojileri bölümünden mezunum Önlisans mezunu arkadaslarda burada puanlarını paylasabilirler mi acaba ? Benim 73 kusur bi puanım var

ÖMSS-2012/1 Tercihleri
osym_mini_logo.jpg

ÖMSS-2012/1 Tercihleri
Tercihleriniz 19/07/2012 14:02:12 tarihinde başarı ile ÖSYM'ye bildirilmiştir.
I. KİMLİK BİLGİLERİ
TC Kimlik No:
Ad Soyad:
Cinsiyeti:
Erkek
Öğrenim Durumu:
Ortaöğretim
Mezuniyet Alan Kodu / Adı:
1491 / ELEKTRİK
Mezuniyet Tarihi:
11/9/1990
II. TERCİH BİLGİLERİ
01. Tercih
10020123507
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (KİLİS / TÜM İLÇELER - Taşra)
02. Tercih
10020123367
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (GAZİANTEP / TÜM İLÇELER - Taşra)
03. Tercih
10020123509
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (OSMANİYE / TÜM İLÇELER - Taşra)
04. Tercih
10020123397
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (KAHRAMANMARAŞ / TÜM İLÇELER - Taşra)
05. Tercih
10020123333
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (ANTALYA / TÜM İLÇELER - Taşra)
06. Tercih
10020123423
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (ŞANLIURFA / TÜM İLÇELER - Taşra)
07. Tercih
10020123403
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (NEVŞEHİR / TÜM İLÇELER - Taşra)
08. Tercih
10020123405
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (NİĞDE / TÜM İLÇELER - Taşra)
09. Tercih
10020123389
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (KONYA / TÜM İLÇELER - Taşra)
10. Tercih
10020123331
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (ANKARA / TÜM İLÇELER - Taşra)
11. Tercih
10020123351
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (ÇORUM / TÜM İLÇELER - Taşra)
12. Tercih
10020123327
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (AFYONKARAHİSAR / TÜM İLÇELER - Taşra)
13. Tercih
10020123393
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (MALATYA / TÜM İLÇELER - Taşra)
14. Tercih
10020123359
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (ELAZIĞ / TÜM İLÇELER - Taşra)
15. Tercih
10020123325
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (ADIYAMAN / TÜM İLÇELER - Taşra)
III. BAŞVURU BİLGİLERİ
Bildirim Tarih Saati:
19/07/2012 14:02:12
Bildiren Ad Soyad:
Bildiren Başvuru Merkezi:
--- Tercihlerini Aday Kendisi Bildirmiştir ---
Sayısal İmza:
arkadaşlar benim tercihlerim bu puanım 79.

bende yayınlayacamda ösym nin sayfası açılmıyo

I. KİMLİK BİLGİLERİ
TC Kimlik No:
Ad Soyad:FATİH ÜNSAL
Cinsiyeti:Erkek
Öğrenim Durumu:Ortaöğretim
Mezuniyet Alan Kodu / Adı:1491 / ELEKTRİK
Mezuniyet Tarihi:30/6/1998
II. TERCİH BİLGİLERİ
01. Tercih10020122367METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (SAMSUN / MERKEZ - Taşra)
02. Tercih10020123411TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (SAMSUN / TÜM İLÇELER - Taşra)
03. Tercih10020123351TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (ÇORUM / TÜM İLÇELER - Taşra)
04. Tercih10020123415TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (SİNOP / TÜM İLÇELER - Taşra)
05. Tercih10020123407TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (ORDU / TÜM İLÇELER - Taşra)
06. Tercih10020123395TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (MANİSA / TÜM İLÇELER - Taşra)
07. Tercih10020123353TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (DENİZLİ / TÜM İLÇELER - Taşra)
08. Tercih10020122351MADEN TETKİK VE ARAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (SİVAS / MERKEZ - Taşra)
09. Tercih10020123429TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (YOZGAT / TÜM İLÇELER - Taşra)
10. Tercih10020122369METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN (ERZURUM / MERKEZ - Taşra)
11. Tercih10020123363TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (ERZURUM / TÜM İLÇELER - Taşra)
12. Tercih10020123403TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (NEVŞEHİR / TÜM İLÇELER - Taşra)
13. Tercih10020123339TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (BİLECİK / TÜM İLÇELER - Taşra)
14. Tercih10020123493TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (AKSARAY / TÜM İLÇELER - Taşra)
15. Tercih10020123425TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (UŞAK / TÜM İLÇELER - Taşra)
III. BAŞVURU BİLGİLERİ
Bildirim Tarih Saati:12/07/2012 14:35:12
Bildiren Ad Soyad:FATİH ÜNSAL

arkadaşlar meslek lisesi mezunu olarak sınava giren sayısı tahminen kaç kişidir.?

valla aykut kardeş mustafanın yayınladığı listeye göre 32 görünüyo ama tabiki kesin sayı değildir ben bu sayının 100 ün üzerinde olacağını düşünüyorum

olabilir kardeş benim ilk tercihlerde umudum yok ama 2 nci seferde teknisyen kadrosu açılırsa o zaman atanabilirim sanırım

açiklasalarda kurtulsak ya ne bu yaa ağustos diyor millet yok eylül olsun anasını satayim.

ben pazartesi günü bekliyorum ama bakalım ne zaman olur . inş çok fazla uzatmazlar

selam arkadaşlar

Bende elektrik bölümü mezunuyum puanım 72 ALLAH herkesin gönlüne göre versin.

salih kardeş hayırlı olsun.inşallah atanırsın. tercihlerin nereler?

tercihlerim

Ankara istanbul edirne tekirdag diyarbakir urfa bolu eskisehir mus bilecik mardin

[FONT=Verdana]Merhaba Arkadaşlar,

[/FONT]

[FONT=Verdana]YÜKSEKÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ[/FONT]
[FONT=Verdana]TEKNİSYEN YARDIMCISI

[/FONT]

[FONT=Verdana]Tercihlerinde yazan oldu mu?[/FONT]

hakikat;
teknisen yardımcılığına halk eğitim kurslarından alınan serifika oluyor 1491 olmyor biliyorum

ARKADAŞLAR PUANIM 72 TERCİHLERİM AŞAĞIDADIR

1491 / ELEKTRİK
14/6/1993
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (İZMİR / TÜM İLÇELER - Taşra)
YÜKSEKÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN YARDIMCISI (İZMİR / URLA - Taşra)
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (MANİSA / TÜM İLÇELER - Taşra)
YÜKSEKÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN YARDIMCISI (MANİSA / ALAŞEHİR - Taşra)
YÜKSEKÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN YARDIMCISI (MANİSA / TURGUTLU - Taşra)
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (KONYA / TÜM İLÇELER - Taşra)
YÜKSEKÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN YARDIMCISI (KONYA / BEYŞEHİR - Taşra)
YÜKSEKÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN YARDIMCISI (KONYA / AKŞEHİR - Taşra)
YÜKSEKÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN YARDIMCISI (KONYA / ÇUMRA - Taşra)
YÜKSEKÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN YARDIMCISI (KONYA / EREĞLİ - Taşra)
YÜKSEKÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN YARDIMCISI (KONYA / KADINHANI - Taşra)
YÜKSEKÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / TEKNİSYEN YARDIMCISI (KONYA / BOZKIR - Taşra)
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (ISPARTA / TÜM İLÇELER - Taşra)
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (DENİZLİ / TÜM İLÇELER - Taşra)
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU / TEKNİSYEN (AFYONKARAHİSAR / TÜM İLÇELER - Taşra)

Üst Alt