Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavına giren meslek lisesi elektrik-elektronik bölümü mezunu kaç kişiyiz?

Arkadaşlar moralimizi bozmayalım.İnşallah 2.tercihlerde yerleşiriz.

Arkadaşlar 2. Atama için elektrik teknisyeni alımı olması için devlet kuruluşlarına,başbakanlığa, aile ve sosyal pol. Bak. Baskı kuralım. MEİL ATALIM. Yoksa elimiz boş kalır. Sayğılar. Birbirimizle irtibata geçerek ortak hareket edelim lütfen..

uzm55;

teşekkür ederim cevap için tercihlerim hep deniz kenarıydı İldeki Devlet Hastanesinde başvuracağız doğrı mudur ?

hayır sen il sağlık müdürlüğü ile iletişime geç onlar sana yol göstereceklerdir

Sayın devlet büyüklerimiz..ben özürlü elektrik teknisyeni vatandaşım. 9 ağustos atamalarında 79 puanla yerleşemedim. ancak sizden isteğim önümüzdeki günlerdeki ek atamalarda elektrik teknisyeni kadrosu açmanızdır. inanıyorum ki BAŞBAKANIMIZIN bu göstermiş olduğu hassasiyeti bizlerede gösterir. kamuda binlerce elektrik teknisyeni kadrosu boş iken bizler elektrik teknisyeni olarak çalışmak istiyoruz. SİZ DEĞERLİ DEVLET BÜYÜKLERİMİZİN GEREGİNİ HER ZAMAN YAPACAGINDAN EMİNİM. arkadaşlar ben başbakanlığa mail attım. hep birlikte yazarsak belki olur.. yoksa diğer atamalarda unutulup gideriz...

tamam aykut abi bende yollayacam akim ede yollayalım bunlardan

Meteoroloji adana bölge 78 le almış. Tercih yapmadık tayin olayı kısıtlı bır kurum diye..ancak yakındı. adana merkez büyük şehir beni ürkütüyor..ulaşım sorunu kalacak yer sorunu..

Arkadaşlar ben bi e mail metni hazirladım bunu ek kontejanlarda diyanet bakanliği insan kaynaklarina yollayacağiz şu imam hatip kadrolarının düz memur alimina çevirilmesi büyük olasilik en azindan bizde 20-30 teknisyen kadrosu kopartabilirsek bizde atanabiliriz çünki puanlar 79a kadar düştü.

Özürlü memur seçme sınavında bütün kurumlar düz memurluk teknisyenlik hizmetli gibi bir çok yönde alim yaparken kurumunuzun açmiş olduğu 2000 kadro doldurulamamiştir.Görsel ve yazili basinda 2000 adet özürlü imam hatip mezunu olmamasi mantiği sadece kurumunuz tarafından şişirilmiş kadrolar adi altinda büyük tepki almiştir.Ek kontejanlarda diyanet kadrolarının düz memurluk olarak değiştirilmesi gündemde tutuluyor Meslek lisesi elektrik bölümü mezunu olarak ek kontejanlarda il ve ilçe müftülüklerine elektrik teknisyeni alimina yer vermeniz acaba kurum olarak mümkünmüdür? Elektrik teknisyeni alimina yer vermenizi rica ediyorum.

otirasci@diyanet.gov.tr buraya e mailleyelim arkadaşlar kendinizde mutlaka bişiler ekleyin sonuna adınızı soyadinizi ve puanınızı ki tek kişi bi çok e mailden mail atiyor düşüncesi oluşmasın. bu e mail diyanet işleri başkanliği personel genel müdürlüğü insan kaynaklari müdürü osman tiraşçiya aittir.

tamam mustafa ama sanki mail biraz daha yumuşatılşabilir biraz sert olmuş :)

Arkadaşlar 79-78 ve 77 ye kadar düştü tercih inş sıra bizde

akrep06 dostum biz teknisyenlik için çaba gösteriyoruz teknisyen yardımcılığına 30 puanda alsan girerdik bir çoğu boş kaldı zaten . yardımcı hizmetlerde her türlü işi yaptırıyorlar ki teknisyenlikle hiç alakası yok yapılan işin ayrıyetten ek ücret ödemeside yok o kadronun.

uzm55;

bugün lise ve önlisansı kontrol ettım ama bayabir sağlık teknisyeni teknisyen boşluğu var yerleşirsiniz ikinciye kesin

:) sebboy sağlık teknisyenliğine giremeyizki biz iğne yapmasını bile bilmiyoz hehe :) tek bildiğim suni tenefüs

Sizce ek yerleştirmede teknisyen alımı olur mu? Bu konuda neler düşünüyorsunuz arkadaşlar

Bugün yaptiklarimı aktaracağim arkadaşlar sizlere

4 zarf 50 krş.

4 adet ptt şubesinden mektup gönderimi 4 tl

4.50 kuruşa hallettim bunu

şimdi yaptiğim nedir ve yapmamiz gereken nedir onu yaziyorum.Ben bugün meteroloji genel mü,dürlüğü personel daire başkanliğina ,sağlik bakanliği personel daire başkanliğina, gıda tarim ve hayvancilik personel müdürlüğüne ve son olarakta diyanet personel atama müdürlüüğne mektup attim mektupta ek kontejanlarda yada 2. alimlarda elektrik teknisyenliği kadrosu açilmasini talep ettim sizlerde 4.50 kuruşa bunu halledebilirsiniz bence ihmal etmeyin..!!! gönderenler bana dönüş yapsin.

sterious;

arkadaş iyi yapmışsın.. bende daha önce bütün bakanlıkların iletişim e-mail sayfalarına ve bimere 2. ci ömms atamasında elektrik teknisyenliği kadrosu açması için mail attım.. diğer arkadaşlarda lütfen bu konuda duyarlı olsunlar.. düz lise mezunu alım 3000 küsür meslek lisesi teknisyen alımı 70 kişi. bu oran hiç de adil değil..

slm bende meslek lisesi elektirik bölümü mezunuyum bimer e bende yazdım teknisyen alımı olsun diye bu arada kaç kişi var elektirik bölümü mezunu bilgisi olan varmı

valla ösym alan sıralaması yapmadiği için bilmiyoruz ama baya var demekki sıra izlere gelmedi arkadaşlar yanliş anlamayın ama bimer vs çok dikkate alinmiyor talepleri yazili olarak bildirmemiz daha sağlikliymiş bende o yüzden mektup yolladim yokmu cebimizde nelere vermiyoruz 4 .5 lira 4 kuruma e mail atmiş oldum ben. sizlerde lütfen yazili olarak gönderirseniz sevinirim.kapadokyali taner sen kaç puan aldin ?

67 küsür puan aldım sterios sana katılıyorum herkes yazarsa iyi olur bende yazacam daha önce butercihler olmadan önce bimer e yazmıştım (ÖMSS sınavı sonrasın'da kamu kurumları meslek liseleri bölümünden alım yapacakmı daha önce ki alımlarda saglık personeli adı altında ebe hemşire alımı olmuştu neden elektirik elektironik bölümü alınmıyor hiçmi teknisyen açıgı yok bilgi almak istiyorum diye yazmıştım. işede yaradı diye düşünüyorum saglık bakanlıgı alım yaptı hep beraber sesimizi yüksedirsek ek yerleştirmelerde de inşallah teknisyen alımı olur diye ümit ediyorum

Arkadaşlar ben aklıma gelen bütün kamu kuruluşlara-bakanlıklara 2. Tercihlerde elektrik teknisyenliği kadrosunun çoğaltılarak açılması gerektiğini belirten e-mail attım. Diğer arkadaşlardanda biraz gayret bekliyoruz. Emin olun kamuda binlerce teknisyen açığı var.

Arkadaşlar neden sadece elektrik-elektronik bölümü başka bölümlerde var. Mesela mobilya,torna,metal,motor bölümlerinden neden alım olmuyor. Kurumlara yapılan müracaatlarda özellikle End.Meslek lisesi kadrolarının arttırılması dense daha güzel olur...

evet yazan arkadaşlar yokmu biz ancak uyuyoruz :D allah sonumuzu hayır etsin..

kimse göndermedimi ptt ile kurumlara dilekçe arkadaşlar?

Arkadaşlar ben elektronik mezunuyum ama ömss de tercih yapamadık halbuki kpss de elektrik, elektrik- elektronik , elektronik mezunları aynı yerleri tercih ettik mağlesef ömss de bu konuda biz elektronik mezunlarına haksızlık yapıldı.bu konu bana yardımcı olun lütfen ..

arkadaşlar tesisat teknolojisi iklimlendirme soğutma bölümü mezunuyum kalorifercilik bölümü dışında teknisyen kadrolarına tercih yapamazmıyım? teknisyen kadroları hep boş kalmış

Üst Alt