Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavına giren meslek lisesi elektrik-elektronik bölümü mezunu kaç kişiyiz?

fatih zaman geçmiyor yaa valla bekle bekle hakiketten siyirmamak elde değil :(

aynen kardeşim yaa bende inanılmaz stres yaptım hatta ümidimi bile kaybettim atanma hususunda . 4 gözle bekliyozbakalım ne olacak . ayrıca ikinci alımlar eylül ayındaymış

ikinci alimlar 2013'te eylüldeki bu alimlarda boş kadrolar için ek tercih olucak.

ne yalan söyliyim bende kaybettim ümidimi bakalim ne olucak hemen hemen aynı puana yakiniz öğrendiğin gibi yaz buraya :D inşallah şuraya atandım buraya atandim yazilari uçuşur burda rabbim büyük yardimcimiz olsun.

sterious;

arkadaş eylül deniyorsa kesin kasım-aralığı bulur... Hem bu kadar karamsar olmayın...ARKADAŞLAR TAHMİNEN MESLEK LİSESİ ELEKTRİK MEZUNU KAÇ KİŞİ ÖMMS YE GİRMİŞTİR..

meslek liselerinin elektrik bölümü mezunları o ildeki bütün lise mezunlarına göre oranı az çok tahmin edilebilirse ortaya bir rakam çıkabilir.

fatih 2013te 5 bin kişilik karo alimi olucak bu bahsrttiğimiz 2.alimlar eylül ayindakiler bu 9 ağustosta yerleştirilmeler bitecek boş olan kadrolara bu eylülde ek yerleştirilme yapılacak 2013te 2.alimlar ben onu söylemeye çalişiyorum.

hımm tamam mustafa kardeşim desene bu aynı klavuza eylül ayındada başvuru yapabileceğiz

aynen öyle fatih kardeşim tercih edilmeyen yada dolmayan kadroları (birde diyanetin 2000 kadrosu düz memurluğa çevirilecek yüksek ihtimalle ) 2000 diyanetten +500 de diğer kadrolardan dolmayanlar eklense yinede bi 2500 kadro olur ek alimda

mustafa 2500 kişilik kadro bizim için yeterli olmaz ama . biliyosun biz sıralamada 6000 lerdeyiz 3500 kişi gitmiş olsa önümüzde 3000 kişi daha kalır o yüzden ayrı olarak teknisyen kadrosu açmadıkları takdirde seneye anca atanırız oda en az 5000 ortaöğretim aldıkları taktirde

aynen öyle zaten alimlar bitsin yerleşeyim yerleşemeyeyim hepimiz birlik olalim kurumların elektrik teknisyeni almasi için e mail dilekçe vs her tür destek olup birbirimize kadro açmalarini sağlamaliyiz.

yerleştirmeler açıklandı arkadaşlar atanamamışım ben

sendemi abi :S kaç puana düştü bu ya 70 kadro açılmış teknisyenlikte bizden yüksek kaç kişi varki biz giremedik

taban kaç puana indi onu öğrenmemiz lazım inş atananlar buraya yazarlar

bende yerleşemedim 77.91 ile :S offffffffffff offffffffffffffff

selamaleykum ben 79.985 le elektrik teknisyeni olarak mersin kamu hastenelerine atandım.
gece-kuşu

BEN 82.78 MANİSA KAMU HASTANELERİ KURUMU ELEKTRİK TEKNİSYENİ OLARAK ATANDIM
catlaks.29

92 PUAN MUŞ
tedas_1980

Hani meslek lisesi memleket meselesiydi.. Bu kadar kontenjan olursa...daha çok of çekeriz..imam hatip mezunu olmak varmış.

Arkadaşlar Herkese Hayırlı Olsun

benim puan 79,21653 Ordu ya (kamu hastaleri kurumu) çıktı. Ordu dan arkadaşlar var mı ??

aykut abi senin tam puanın kaç ? bak 79.200 ile atanmışlar

mustafa hangi siteden bakıyon onlara

elektrik teknisyenliğinde en düşük puan 79.216 puanla ordu aldı sanırım bu puandan düşük olanlar atanamadılar . buda demek oluyorki önümde 2-3 kişi kaldı puanım 78 e yakın

79.060 kardeş belki uzak bir yer yazsaydım. çıkardı. çok uzakları yazmadım. Bakalım..

abi eğer eylülde bir 20-30 tane daha teknisyen kadrosu açarlarsa hepimiz yerleşiriz hemde ilk tercihlerimize

Inşallah. Kardeş. Bak gör teknisyen yardımcılığı 60 larda gezecek. Ne gereği var..teknisyen alsana.. Ben yazardım meb onaylı ustalık belgemde vardı. Ama hiç tekn. Yardımcısı yazmadım. çünkü sınıfı yardımcı hizmetler...zaten o sınıftayım..ha hizmetli ha teknisyen yardımcısı..

14. Tercihimdi ilk sıra memleketim Çorum sonrakiler hep ege bölgesi yazmıştım Ordu hakıında bilgi verebilecek bir arkadaş var mı ? (Ayrıca meb de hizmetliyim)

memurlar.nette bakiyorum fatih 2.alimlarda elektrik teknisyeni alimi yapilmasi için kurumların personel müdürlüklerine e mail atalim başbakanliğia cumhurbaşkanliğina devlet personel başkanliğina filan bu konunun üzerinde duralim ama mutlaka.

tamam mustafa nereye gerekiyorsa yollayalım kardeşim . elnino1 ordu hakkında bilgi alman şu anlık anlamsız çünki ordunun merkezinde görev yapacağın belli değil ilçelerinede atabilirler . ordu çok güzel şirin pahalı olmayan ama dik yokuşları olan bi il . çok seversin orduyu özellikle yazın

Üst Alt