Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sınavına giren meslek lisesi elektrik-elektronik bölümü mezunu kaç kişiyiz?

Arkadaşlar elektrik-elektronik elektiriğide içinde barındırdığı için tercih yapmasına izin verilmiş ama elektronik çok farkli bi bölüm olduğu için tercih yapamiyorsunuz senelerdir kpssdede böyledir bu ömss ile gelen bişey değil. kpss'de elektronik mezunlarının kadrolarına elektrik-elektronik tercih yapabiliyorken elektrik yapamiyor.

arkadaşlar elektonik bölümünde elektrik dersleri varmıydı?

arkadaşlar ben ulus endüstri meslek lisesinde lise biri elektrik bölümü okudum..daha sonra puanlar yüksek olunca lise ikide teknik lise elektronik bölümüne geçtim..üç yıl daha okudum..şimdi diplomada teknik lise elektronik yazdığı için kod 1511 olarak gözüküyor.. lise birde elektrik derslerinden başarışı olduğumuzu ispatlasak bir faydası olurmu?

arkadaşlar ben ulus endüstri meslek lisesinde lise biri elektrik bölümü  okudum..daha sonra puanlar yüksek olunca lise ikide teknik lise elektronik bölümüne geçtim..üç yıl daha okudum..şimdi diplomada teknik lise elektronik yazdığı için kod 1511 olarak gözüküyor.. lise birde elektrik derslerinden başarılı olduğumuzu ispatlasak bir faydası olurmu?

hakkaniyet
dostum ösym mezun olunan ortaöğretim bölümünü baz alıyor malesef . bazı niteliklerdede MEB onaylı sertifika istiyor. yani senin gibi bir çok arkadaşımız istenilen niteliğin dersini almış ama mezun olduğu bölüm farklı olduğu için başvuru yapamıyor . bu klavuz malsef bir çoğumuzun ihtiyaç ve beklentilerini karşılamamıştır . inş bundan sonrakiler daha detaylı olur

sterious;meslek lisesi elektrik 77.91 puanım bursa izmir çanakkale manisa aydın denizli tercih ettiğim iller inşallah olur :( arkadaş sen bir kaç doğu yaz...ben elektrik 79 puan ben bile umutsuzum.

arkadaşlar başımdan geçen bir anıyı sizlere anlatmak isterim. yıl 1994 m. kemal üniversitesine normal statüde personel alınacak şimdiki gibi kpps yok. daktilograf:10 kişi alınacak. müracaat 1600 kişi.
şöför: 3 kişi alınacak müracaat 650 kişi
memur :20 kişi alınacak müracaat 2600 kişi
ekektrik tekn.: 1 kişi alınacak müracaat 16 kişi
ambar memuru:1 kiş alınacak müracaat 2 kişi. ambar memurluğunu kimse adamdan saymamıştı..ömmsnin ambar memurluğu kadrolarıda göreceksiniz çogu boş geçecek.....

dostum zaten ösym nin açtığı bu kadroların çoğu boş kalacak doğru dürüst kadro açmamışlarki . inş daha sonrakiler düzgün olur

uzm55 peki bu boş kalan kadrolar 2 tercihlerde yine olacak mı yoksa yerleşen yok diye kaldirilirmi?

1511 elektronik kodu olanlar teknisyen kadrosuna başvuru yapamıyor
1491 elektrik bölümü mezunuyum 74.88 puanım var. türkiye kamu hastaneleri teknisyen kadrosuna tercih yaptım çanakkale, manisa, yalova, bursa, bilecik
balıkesirde yaşıyorum
1511 elektronik kodu olanlar yüksek öğrenim kredi ve yurtlar kurumuna teknisyen yardımcılığı kadrolarına başvuru yapılabilir

Başka elektrik mezunu yok mu? Arkadaşlar puanlarımızıda yazalım....

1491 elektrik bölümü mezunuyum yüksek öğrenim kredi ve yurtlar kurumuna teknisyen yardımcılığı kadrolarına başvuru yapılabilirmiyim ?

Sabri bey teknisyen yardımcılıgı hangi nitelikleri istiyor...kodlara bakın...puanınız kaç..?

ÖMSS'de meslek lisesi elektronik bölümü mezunlarına bir kadro bile verilmemiştir

ÖMSS TERCİHLERİNDE

2215 Ortaöğretim kurumlarının Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektrik Tesisat ve Pano
Monitörlüğü, Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanlarının birinden mezun olmak.
VE

2225 Ortaöğretim kurumlarının Telekomünikasyon, Elektrik, Elektrik-Elektronik
Teknolojisi alanlarının birinden mezun olmak.

TERCİHLERİ YER ALMASINA RAĞMEN ELEKTRONİK BÖLÜMÜ MEZUNİYET KODU (1511)
MAALESEF 1 TANE BİLE TERCİH HAKKI SUNULMAMIŞTIR.

1- ELEKTRİK MEZUNU
2- ELEKTRİK - ELEKTRONİK
3- ELEKTRİK - ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ
MEZUNLARI TERCİH YAPABİLMEKTE
ELEKTRONİK MEZUNLARI TERCİH YAPAMAMAKTADIR.

ÖSYM Yİ ARAYARAK DURUMU SORDUĞUMDA DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞINI ARAMAMI SÖYLEDİLER.
TAM BİR SAAT DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞINA ULAŞAMADIM .
ÇOK ACI BİR DURUM . KOSKOCA DPB NİN TELEFONUNU ARADIĞINIZDA KARŞINIZDA MUHATAP BULAMIYORSUNUZ.
İHMALİ OLANLARA YAZIKLAR OLSUN DİYORUM.

Meslek lisesi elektronik mezunu ( okul bölüm kodu 1511 olanlar) olanlar maalesef 2212 ve 2225 kodlu alanlara tercih yapamıyorlar.

ÖMSS TERCİHLERİNDE

2215 Ortaöğretim kurumlarının Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektrik Tesisat ve Pano
Monitörlüğü, Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanlarının birinden mezun olmak.
VE

2225 Ortaöğretim kurumlarının Telekomünikasyon, Elektrik, Elektrik-Elektronik
Teknolojisi alanlarının birinden mezun olmak.

TERCİHLERİ YER ALMASINA RAĞMEN ELEKTRONİK BÖLÜMÜ MEZUNİYET KODU (1511)
MAALESEF 1 TANE BİLE TERCİH HAKKI SUNULMAMIŞTIR.

1- ELEKTRİK MEZUNU
2- ELEKTRİK - ELEKTRONİK
3- ELEKTRİK - ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ
MEZUNLARI TERCİH YAPABİLMEKTE
ELEKTRONİK MEZUNLARI TERCİH YAPAMAMAKTADIR.

ÖSYM Yİ ARAYARAK DURUMU SORDUĞUMDA DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞINI ARAMAMI SÖYLEDİLER.
TAM BİR SAAT DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞINA ULAŞAMADIM .
ÇOK ACI BİR DURUM . KOSKOCA DPB NİN TELEFONUNU ARADIĞINIZDA KARŞINIZDA MUHATAP BULAMIYORSUNUZ.
İHMALİ OLANLARA YAZIKLAR OLSUN DİYORUM.

Meslek lisesi elektronik mezunu ( okul bölüm kodu 1511 olanlar) olanlar maalesef 2212 ve 2225 kodlu alanlara tercih yapamıyorlar.

sterious
dostum bu kadrolara yerleşenler yerleşir eğer atama olmazsa muhakkak bunları bir sonraki klavuzda yine koyarlar çünki niteliğe uygun aday bulunamamıştır veya seçilenler kadroya uygun değildir ondan dolayı tekrar yayınlanır .

ben karışık tercihler yaptım . manisa denizli erzurum nevşehir bilecik aksaray sinop vs...

Aykut 1972 bey elektrikcilik sertifikası istiyor ama ben zaten elektrik blm mezunuyum tercihlere
yazabilirmiyim

sabri57 elektrik bölümü ( 1491 ) mezunu isen tabiki yazabilirsin . diplomanda elektrik bölümümü yazıyor yoksa başka bölümmü

samsun elektrık 1491 mezunu 62 puan türkiyenin heryerınden adayım:((

Elektrik bölümü 1491 mezunuyum 2215 tercih yaptım 2225 de tercih yapabilirmiyiz ? yapan varmı

sabri senin puan kaç arkadaşim?

evet ferdi yapabiliyorsun arkadaşm. sabri puanını ve tercihlerini paylaşirsan birbirimizle çakiştirimamak için liste oluşturacağiz perşembe gününe kadar ondan sonra isteyen düzeltme yapar.

arkadaşlar herkes memleketini puanını ve tercih yaptığı bölgeleri yazarsa çakışma olmadan tercih yapabiliriz

uzm55 4 tercihimiz çakışıyor nevşehir bilecik aksaray sinop değiştirsek

uzman kards burda birlık olalım ve beraber hareket edilm çatısmayalım diyer arkdslarıda bu bölümde toplayarak yerve tercih deyiştirmesi ve duzeltmeler yapalım pc sertifikası var onaları gayeye bile almıyorum artık.

akrep06 ;
dostum tabiki değiştirelimde ben samsunluyum mecburen samsun ve çevre illerini yazmak zorundayım nevşehir bilecik ve aksarayı değiştireyim hiç sorun değil . senin puanın kaç

ferdi5519;
dostum diğer taraflar bizi çok ilgilendirmiyor aslında kadro seçiminde çünki biz teknisyen kadrosuna başvuru yapacağız biz aramızda anlaşalım tercihlerimiz daha sağlıklı olur

Tamam kurban fatih işallah herseyin hayırlısı.

inşallah kardeşim . sen nereleri yazdın sanırım sende samsunlusun ve seninle baya bi yer çakışacak . başka samsunlu yok bi ikimiz varız galiba

Valla ben batıdan bi girdim doğudan çıktım bilmiyom sağlıklı olumu anla işte tam bır tarhana

aslında benimde öyle sadece belirli samsun ve çevresi var onun dışında hep karman çorman :) genellikle uzman çavuş arkadaşlarımın bulunduğu şehirleri istedim . bende uzman çavuştum özledim hepsini :)

Üst Alt