Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonrası görüşleriniz, ilk izlenimleriniz, beklentileriniz..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozkancey;
ARKADAŞLAR !!! 3 EKİM 2011 Tarihinde Yayımlanan ÖMSS Yönetmeliğinden bu yana takip ettiğim gelişmeler sonucuna göre ; her konuda tutarsızlıklar ve belirsizlikler var, Ne bir Kurumsallık ne de Sözlerin arkasında Durmak, Malesef Olan Umutlarımıza Oluyor ... Umarım Tüm Engelli Kardeşlerimizin Hakkında En Hayırlısı Olur ....

burda bazılarına bu yapılanlar az bile..bölesine pasif bir engelli kesimin olduğunu bilsem bu siteye bile üye olmazdım yaaa,olduk işte..baştaki amacım birlik ile sorunları hallederiz fikriydi..ama artık bu olacak gibi değil,o değilde çaba gösterip elinden geldiğince sesini duyuran kardeşlerim bi yerlere gelebilse bari..temennimiz herkesin yerleşmesi ama en çok onlar..çünkü bu belirsizliklerden kurtulmak yolunda çaba sarfediyor onlar..sarfetmeyip,"birileri çabalıyordur nasılsa,banane" diyenler ; kusura bakmasınlarda onların bi yerlere yerleşmesini zerre kadar istemiyorum..bu ne hasetlik,ne çekememezlik..sadece o kişilere bir isyan..

golden_heart kardeşim; farklı ve marjinal bir yorum yapmışsın ... Ben sadece Yorumuna; Tüm Engelli KArdeşlerimizin Hakkında En Hayırlısı Olsun Diyerek yorumda bulunmak istiyorum ... Ayrıca ; ÖMSS Yönetmetliğinden bu yana ; tüm bilgileri, belgeleri, yorumlarımı, düşüncelerimi, eleştirilerimi, teşekkürlerimi açıkça dile getirip, bir fazla engelli kardeşime ulaşmak amacıyla kendime bir hedef edindim... Bilginin paylaştıkça çoğalacağını düşünüyorum ... Bir Engelli Sitesinde ÖMSS Konularında Yöneticilik yapmama rağmen; en ufak bir bilgiyi ; girdiğim tüm platformlarda, sitelerde; facebook sitelerinde paylaşıyorum ... Ayrıca yanlış bir işi de eleştirdiğim gibi; doğru yapılanı da her zaman alkışlıyorum ... Bu yaptıklarımın karşılığında aldığım bir Hayır Duası Herşeye Bedel Oluyor ... Düşünce, Duygu ve Yorumlarım Bu Şekildedir ; golden_heart kardeşim

Saygılarımla ...

Kaç gündür ösym nin sitesine girip bakıyorum yok yooook açıklanmamış.Başka sınavlar açıklanıyor,ömss yok.Lan sanki torpil istiyoz ha.

Az önce yine baktım,yok açıklanmamış.

[FONT=lucida grande]Arkadaşlar ; bu belirsizlikler ve tutarsızlıklardan yana herkes çok dertli ... Sınav ; garip bir sınavdı .. Sonuçların açıklanması açısından , en son bizim sınavı bırakıyorlar, ne zaman yapılacağı konusunda ; kaç tane en üst düzeydeki yönetici farklı farklı yorumlarda bulundu ... İnanın ÖMSS = [/FONT]
Önemsiz-Özensiz-Özürlü Memur, Sabırçatlatma,Sınavına
[FONT=lucida grande] benzedi... Görüyorsunuz ki bende ; Yetkilileri uyup; garip garip yorumlar yapmaya başladım ... Son zamanlardaki Havalar gibi bende ; kafayı yedim galiba ...Hakkımızda Hayırlısı Ne Diyelim ... Ozkancey :)[/FONT]

özkancey;
bu sitede üstüne düşeni layıkıyla yapan ender kişilerdensin zaten buna sözüm olamaz..hayır duası evet,en önemli şeyde..bende kendimce artık illallah dedim..ve bu site de bunu sürekli dile getircem..alınanlar alınır,alınmayanlar zaten senin gibi görevini yapanlardır..sorun olmaz..

İsmail Kardeşim Seni de anliyorum.. Benim Hakkımdaki düşüncelerin içinde teşekkür ediyorum .. Sabretmek lazım ... ALLAH HEPİMİZİN YAR & YARDIMCISI OLSUN ..

[FONT=lucida grande]ARKADAŞLAR; ÖMSS Sonuçları Açıklandığı Zaman, Bana Göre Sonucu; Puan açısından değil de; Hangi Gruptan girdi iseniz oradaki sıralamanız açısından değerlendirmekte fayda var ... Örneğin ; Lisans girdiniz ve 5.144 Lisans Arasından diyelimli 1.000 inci oldunuz.. Tercih Kılavuzu yayınlandığında ; farzedelim 1.500 Lİsans alınacaksa; COk Kotü bir Tercih Sıralaması Yapmadığınız takdirde atanmanız mümkün olabilir.. Bu bir örnektir, tüm mezuniyet Gruplarına göre uygulanabilir.. Ancak Lisans diyelim 2.000 inci oldunuz ve ; toplam da 1.500 kişi alınacak.. Cok guzel bir tercih sıralaması ile yine atanmanız mümkün olabilir, tabiki diğer sonuçtan daha düşük bir ihtimalle.. Az Tercih edilen illeri ya da ilçeleri yazdığınızda ; o şekilde atanmak mümkün olabilir.. Şimdi Puan konusuna gelince; diyelim ki 70 aldınız , eee ne işinize yarayacak ( Eğer ÖMSS Tercihlerinde Bir Baraj Puan Uygulaması Olmazsa.. Benim Tahminim, herhangi bir baraj puan uygulaması olmayacağı kanaatindeyim ) ; Ömss nin bir öncesi olmadiğindan; Ne Tavan Ne de Taban Puanlar belli ... O yuzden alınan bir 70 in; yerleştirme anlamında size direk olarak bir faydası yok .. Bunlar benim düşüncelerim .. Ancak Tercih Kılavuzunda ; farklı durumlar olursa ; onları bilemem ... Hani şoyle düşünün; Üniversite Sınavında bile ; Puan aldığınızda ; Öncelik Yüzdelik Dilime Bakın diyorlar ya, aynı şekilde bizim ÖMSS de de Sınavdaki Sıralamanız Önem arz etmektedir ...[/FONT]

[FONT=lucida grande]Saygılarımla ...[/FONT]

[FONT=lucida grande]Ozkancey :)[/FONT]

özkan kardeş seni alkışlıyorum senın sayende bütün konuları takip ediyor ve bilgi sahip oluyorum emeğine yüreğine sağlık allah gönlüne göre versin gerek burda gerek facede ki bilgilerin için

süleyman bekar kardeşim; sağolasin ..Amin ... ALLAH HEPİMİZİN Gönlüne Göre versin İNŞALLAH ... Gücümüz yettiğince; bilgi, belge, döküman ve yorumlarımızı her platformda paylaşıp, bir fazla engelli kardeşimize ulaşıp, senin gibi Hayır Dualarını alma düşüncesindeyim. Ayrıca bilgi, paylaşıldıkça çoğalacağını biliyorum ve uygulamaya çalışıyorum kardeşim...

Özkan abi teşekkürler kafamdakini metne döküşsün.
Ben ÖSYM'nin tecrübeli sınav deneme elemanı gibi oldum desem yeridir. 7 kez girdim üniversite sınavına
Muhtemelen yazdığınız gibi olacaktır.
Sabırlı olmayı öğrendik artık sınava gire gire

Hayatta herkesi mutlu edemezsiniz ama umarım yeterince mutlu arkadaşımız olur sınavdan sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt