Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonrası görüşleriniz, ilk izlenimleriniz, beklentileriniz..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kim bilir nerelerde kaç kişiye yardm ettiler kim bilir süre sorunu bitek benlemi bitti sanıyon ben yaşadıgım için yazdım bilinmeyenlere bakacaksın

kardeşim bende sen yazdığın için dedim heryerde böyle uygulandıysa güzel dedim yapan varmıdır yokmudur artık Allahla kendi bilir ki bu kul hakkıdır yapan olduysa sınava girenlerle helalleşmeden cenete giremez Allah derki bana ne günah işlersen işle ben affedirim seni ama kul hakkın varsa o kuldan helallik alman gerek...olaya şöyle bak ben fazladan 2 dakka alıp 3 soru yapsaydım senin yerine ben işe girseydim sen sevinirmiydin ? heryerde bu şekil adil olunmuşsa ne güzel olmuş işte onu diyorum:eek:

keşke ömss diye ayrı bi sınav olmasaydı.4.katta sınava girdim.daha öncede böyleydi farkı 60 soru 60 dk olması sadece.hem çelişkili hem zaman az.ayrıca herkese aynı zaman verselerdi madem.hepimiz engelliyiz sonuçta.ayrıca görevliler çok saçmaydı.4 kat indikten sonra yardım edellimmi diyo görevli:D.bu sınavı çıkaran da sınavdaki görevliler her türlü dalga geçtiler resmen.kınıyorummmmmmmmm

Ömss den puan beklentiniz nedir?

bir de mezuniyet durumunuzu yazarsanız sevinirim
ben lise mezunuyum,aöf okuyorum,2 yıllık okudum ama bitmedi,puan beklentim sanırım 80 üzeri gelir.

ibrahim ne mezunusun çok merak ettim sınav basit diyorsunya

bence puan beklentisi yazmak saçma olur çünkü iki ayrı sınavda aynı neti yaparsan farklı puan alırsın. ilk sınav olduğu için standart sapmanın nasıl şekillendireceğini bilmiyoruz. o yüzden doğru yanlış sayımızı yazmak daha doğr olur, ayrıca lise mezunları sorular çok kolaydı falan diyorlar, onların bu yorumunu dikkate alırsak, onlar 50 netle 75 puan alırlarsa lisans mezunları ise sınavın zor olduğunu göz önüne alırsak 50 netle 85 puan alacaklardır.

bir de mezuniyet durumunuzu yazarsanız sevinirim
ben lise mezunuyum,aöf okuyorum,2 yıllık okudum ama bitmedi,puan beklentim sanırım 80 üzeri gelir.

arkadasım SERCE KUŞLARIN YAVRUSU GÜZÜN SAYILIR .. derler yani bilyonlarca kuş yavru yapar 4 yavrudan ya 2 yasar ya biri :(

biri düser kedi yer kimisinin yuvasını bozarlar v.b gibi

kesin konusma bende zanetmiyorum hayel krıklıgına ugrarsın sen yinede serce kuşları gibi kesin konusma bence

kesin konuşmuyorum,ama ne yaptığımıda biliyorum :)

dikkat edersen sanırım yazdım bu 70 ve 80 arasıda olabilir :)

havanı alırsın :) ama suç bizde deyil suç sınav soruları ve cevaplarını yayınlamayanda herkes yüksek puan bekliyor ..
ama berbere gidip tras olunca sacları önüne dökülünce bilir
sacının rengini kelmi uzun mu kısamı sen yinede berberede git :)

bende puan konusmanın su asamada dogru olmadıgını dusunuyorum. 45-50 net beklıyorum. puan olarak nasıl yansır bılemem lıse mezunuyum.

çok stres yaptım ben aklımdan çıkmıyorrrrr ömss :(((((((((

ibrahim sanki benim yerime yazmış her yazdıgı benimle aynı durumda oldugumu görteriyor .

dıe another day;
arkadaşım örnek verdim, lise mezunlarının açıklamalarına göre sınav kolaymış, herkesin doğru yaptığı bir sınavda alınacak net sayısının getirdiği puan ile herkesin doğru yapamadığı sınavlarda alınacak aynı net sayısının getirdiği puanın farklı olduğunu belirtmek için öyle bi örnek verdim, ne kadar ciddiye almaya meraklısınız arkadaş.

hadi ya:)
hayırlısı olsun ismaillllll

golden_heart;

SENİ SEVİYORUM KARDEŞİM BENİM :D SÜPERSİN

eyvallah bio kardeşim..bilmukabele..

60 da 61 yapan arkadaş torpil var..ne hediyesi dostum :D

ismail o zaman sen 60 dan sonra lise ile lisans sorularınıda çözmüşsündür bence :D:D:D

Bence süreden hem zaman yetmedi kardeşim hemde zaman yetmiyeceğini bilince stres yaptın ondan 60 da kaldın diye düşünüyorum :D

süreyi düzgün kullanamadım . yokda 55 56 ne olurdu ama saglık olsun 52 işaretledim 50 dogru 2 yanlış liseden girdim

Merhaba Arkadaşlar
Türkçe ve Matematik Soruları Normal Sayılır
Tarih zordu ( bilmediğim için sanırım )
coğrafya normaldi
vatandaşlık hiç bilmiyorum zaman yetmedi :)

evet kısaca sınav beklenilen duzeyde olmasına rağmen sure sıkıntısı sebebi ile birçok soru boş bırakıldı

bakalım nasıl gelecek puanlar

slm.yeni mezunlar ve çalışan arkdş.için kolay olabilir...ama benim gibi hiç çalışmadan ve 1996 yılı mezunu olarak zordu...umarım bir şans güzel mevladan... :)

herkes yazdı bide ben yazim bari 15 soru matematiğe süre yetmediği için bakamadım bile beş soruda yanlış payı çıkarsak 40 net ya gelcek yada gelmicek harikayım dimi:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt