merhaba
kaç gündür şehir dışındaydım sınav sonrası ufak bir tatil gibi oldu, kafa dinledim en azından...
ömssye gelince...
gy soruları kolay geldi, matematikte 2-3 soru biraz zor geldi o da bnm konu eksikliğim sanırımmmm
gk soruları ise biraz zor geldi malum ezber yapamayan biriyim
sınav yerine elimle koymuş gibi vardık o konuda sorun yaşamadık tabii 10daki sınav için evden 8 gibi çıkmamızı saymıyorum sabah sabah bi de sınav günü hiç tahmin edilemeyen aksilikler de işin cabası...
sınav görevlilerine gelince... aslında çok iyiydi yardımcı olmaya çalıştılar ama ben kendimi ilk defa gerçekten "ÖZÜRLÜ" gibi hissettim neden derseniz, daha önce hiç sınava girmemiş, bu konuda bilgisiz, algısı kıt insanlarmışız gibi bir hissiyat oluştu bende... işte tek tek imza attın mı, ismini yazdın mı, yazıları doğru mu yazdın gibi ilkokul çocuğuna sorar gibi sorulara maruz kalmak kötüydü... gerçi bunda o sınav görevlilerinin bir suçu yoktu, prosedür sanırım
yani tamam özürlü memur sınavına giriyoruz da özrümüz kafadan değil
ne bileyim biraz sanki afedersiniz de salak muamelesi görmüş gibi hissettim kendimi...
sonuçlara gelince... atanma umudum elbette var ama sonuçlar hakkında bir şey söyleyemem, önce soruları çözmek lazım
herkes için hayırlısı olsun inşallah
sevgiler...
arkadaşlar şimdi yorumları okuyorum da... 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor sınav görevlileri kuralları okudu, sınavdaki soru kitapçığndaki 5. maddeydi yanılmıyorsam 4 yanlış 1 doğruyu götürüyora benzer ama tam aynı cümle değildi...
bir de süre konusunda haklısınız, ben matematik sorularını 25dkda çözdüm, Türkçeyi 10dkda çözdüm ama hızlı hızlı okuyup alelacele çözdüm yani sınav süresi bana da az geldi paragraflar aslında uzundu ama o an hızlı davranmak lazımdı, ben de her zamanki gibi önce soruyu okuyup sorunun yanıtını paragrafta aradım o nedenle çabuklaştırmış oldum işimi ama tabii bana göre iyi gibiydi de, cevaplar önemli olan bakalım...
ben tüm soruları yaptım gk sorularından 4 boşum var, bir de tabii birçok arkadaş gibi sınav cevap kutucuklarının büyüklüğü epey zaman kaybettirdi neydi o öyle normalde 2 sn sürmez, bunun içini doldur boya çocuk gibi... tabii görme engelli arkadaşlarımız da girmiş olduğundan pek takmamaya çalıştım sonuçta onlar da bizden... ama o sorular 1dkda çözülcek cinsten değildi o konuda herkes hemfikir sanırım... ne diyelim... hakkımızda hayırlısı...