Sınava giren tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyor ,Allah'tan hepinize atanma sevincini yaşatmasını diliyorum..
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
ben de önlisanstan girdim ama gk bana da çok bilgi ağırlıklı geldi, ezber tamam ama bu kadar olmaz, bence de kpss daha kolaydır, hem zaman açısından hem de ben bu sınava girmek için 2 gün prosedürlere vakit harcadım, kpssde öyle bişey de yoktu yok rapormuş yok aslı gibi olcakmış yok işte shçekten belgeymiş vs vs....Arkadaşlar LİSANS kademesinde girdim. Sınav umduğum gibi geçmedi. Açıkçası; KPSS bile ÖMSS Lisans'tan kolay demekle abartmış sayılmam!
ÖSYM'yi tebrik ederim. Ayrıntısına kadar sormuşlar, helal olsun (!) ÖMSS Lisans'tan full çıkaran olursa alnından öperim onun..
nedense bunu diyen kişilerde gerekli hiç bir yere gidip o kişileri şikayet etmez,anca dedikodu tarzında millete yayar.bende bunu anlamam..amaç burda ne ?Sınava giren arkadaşımdan birisi söyledi.Girdiği salandoki Öğretmen matematikten 3 adet sorunun cevabını söylemiş. Birde her sınavda en az üç soru söylerim diyede espiri yapmış!