Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Lise mezunuyum efendim 2 yıllık üniversite okuyordum ama devam etmedim maddi olanaklardan dolayı 2. sınıfın 2. döneminde bıraktım.Tekrar söylüyorum oturup gerçekten de çalışan kişi için basitti ben atanabileceğimi sanmıyorum ama sınavım iyiydi inşallah herkes için hayırlısı olur. Ayrıca ben ve birçok arkadaşım sınavdan aylarca önce herkes kpss ye hazırlanır gibi hazırlansın Yarqı yayın evinin verdiği kitaba dayanmayın dedik, birgün evde internette dolaşırken baktım bir yerde murat eğitim ömss kitap yazıyordu sabah dersanem vardı zaten gidecektim ama üşenmedim değiştirdim üstümü bindim tramvayıma gittim dersaneye cebimdeki 40 liranın 30 lirasını verdim aldım kitabı eve geri döndüm ve çalışmaya başladım. Kusura bakmayında tekrar söylemek istiyorum türkiyenin kaç coğrafi bölgeden oluştuğunu soracak değillerdi. Ki eğer X kişi karadenizin yoğun yağış aldığını ve buna bağlı olarak toprak kayması ve heyelan olacağını bilmiyorsa zaten atanmasın, 36 sayısını 4'e bölüp %25 inin kaç olduğunu bilmiyorsa zaten atanmasın.ibrahim ne mezunusun çok merak ettim sınav basit diyorsunya
kopya anlayışı ülkemizde göreceli sanırsam çünkü, kimi dershanelerde pembe-mor vemavi baskılı sorulardan ÖSYM nin sınav soruları çıktı bu yasal olarak kanıtlanmış bir gerçek. Bu sınavla ilgilide böyle bir duyumdan mana daha sınav yapılmadan kadrolara atancak gruplar belli sadece başvuru yapıp sınava girin ..........vb yine kamu kökenli dedikodular çok dolaştıki tabandan tavana-kıdemlliden kıdemsize edirneden-van a ankaradan-izmire kime sorduysam bu böyle.Arkadaşlar Ömss sınavında kopya skandalı mı yaşandı ? Duyan bilen ?