Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonrası görüşleriniz, ilk izlenimleriniz, beklentileriniz..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok sınav iptal olmaz ama optik tarayıcı bazılarını göremeyebilir.

yok hepsini aynı oranda işaretledim aman neyse ya moralim zaten bozuk bi de buna bozmayayım :)

ya bende doldurdum ama ağzına kadar degil yalnız kapkara oldu ama full doldurmadım ne gerek var ki koskoca kutucuklar görevli banada sey dedi az daha karala bende az daha karaladım ama aklımda kaldı soram dedim

ayrıca kitapçıkta tam doldur diye bi tabir yoktu

cevap anahtarının alt köşesinde kutucugun nasıl işaretleneceği konusunda örnekleme yapılmıştır.

valla ben kutucugun hepsini doldurmadım herhalde okur niye okumasın ki ama tamamına yakınını doldurdum

bencede sorular hiçde kolay değildi.... ayrıca sürede çok kısaydı .herkez için hayırlısı olsun bakalım...

Ya bu ney ya hiç bir sınavda bu kadar küçük düşürülmemiştim!!:mad:

slimer;

" Cevaplar işaretlenirken yumuşak uçlu kurşun kalem kullanılması, cevap kâğıdında ayrılan yerin dışarıya taşırılmadan karalanıp doldurulması gerekmektedir. Bir soru için birden çok cevap verilmiş ise, o soruya verilen cevap yanlış sayılır. Bir soruya verilen cevabın değiştirilebilmesi için yanlış konulmuş işaretin temiz bir şekilde silinmesi gerekir. Cevap kâğıdını okuyan optik okuyucu iyi silinmemiş işareti de okuyabilir ve bir soruya birden çok cevap verildiğini kabul ederek cevabınızı yanlış cevap olarak sayabilir. Bu nedenle yumuşak uçlu kurşun kalem ve kaliteli bir silgi kullanmaya özellikle dikkat edilmelidir."

bırılerı soru ve cevapların tamamını yazabılırmı herkes aklına gelen soru ve cevabını yazıyor anlaşılmıyor tşk

bu durumda sınavla ilgili sorunum yok demek degil mi turab ?

arkadaşlar bir soru vardı şıklarda menemen ve çerkez ethem vardı o sorunun cevabı neydi

Bizler burada soruların ve cevapların derdine düştük ömss sınavı diye bir sınav yapıldı ancak biz bu sınava neden girdik bilmiyorum adamlar kurumlar kadro talep etmedi diye topu birbirlerine atıyorlar ancak işkur ilanıyla kpss sınavından hala memur alımı yapıyorlar böyle bir rezalet yok işe yerleşen bir şekilde mücadelesinden vazgeçiyor demiyorlarki yahu en iyi ben anlarım bunların durumundan omuz omuza mücadele edeyim kardeşlerimle arkadaşlarımla bize dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti benim memleketimin insanın beyninde yer etmişse ve örümcek ağı gibi sarmışsa benim işim olsunda gerisi ne olursa olsun derse, derneklerin en üstünde bulunanlar başkanım diye geçinenler ses duyuracak şekilde mücadele etmeyip bir bakanla görüşünce kendini egosunu tatmin edip protokolden başka bir işe yaramıyorsa benim engelli kardeşlerim birlik olamıyorsa kimse kusura bakmasın bu işten bir cacık olmaz ister A ister B ister C partisini desteklesinler ama haksızlık karşısındada mücadele etmeyi bırakırlarsa hiçbişey düzelmez bu düzen devam eder gider 46 binle başlayıp 20 bin kadroya düşürdüler daha sonra 3500 ilk etapda daha sonra 4800 çıkardılar daha sonra hem aile ve sosyal politikalar bakanı ve ösym başkanı 7 bin kişi alınacak ilk etapda dediler bugün çalışma ve sosyal bakanı 5 bin kişi alınacağını söyledi içine sıçtılar şimdi sıvıyorlar yazık bu insanlara tamam 20 bin alacaksın 2010 dan bu zamana ne kadro açtılar ne memur aldılar peki o aradaki devlet kadrosuna alınan diğer sağlam insanların yüzde 3 hesaplandımı, Madem ömss yapıyosun kpssden işçi alımını anladık son günlerde yaklaşık 100 üzerinde engelli ortaöğretim mezunu önlisans ve lisans mezunu memur alındı bu ne demek oluyor bune kokuşmuşluk bune hadsizlik bu kadarına pes artık YAZIKLAR OLSUN..... ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ UYANDIRMAYIN...

Bio;

Çok haklısın ibrahim kardeşim.Kimse sesini çıkarmaz,kimse taşın altına elini koymaz, nasılsa birileri çıkar tepkisini kor düşüncesi ile devam edersek sesimizi çıkarmasak biz eşşek olduktan sonra semer vuran çok olur. Tamamen oynuyorlar bizle, KOCA TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAKANLARI OLMUŞSUNUZ birbirinizden haberiniz yokmu birbirinizin dediğini duymuyormusunuz ne kadar tutarsızlık bu bögle. Evet birlik olalım protosto edelim hakkımızı arayalım yedirmeyelim savaşalım mücadelemizi verelim verelimde kimle kaç kişi ile biraraya gelelim tepkimizi gösterelim desek kaç kişi gelir bi araya sende bende çok iyi biliyoruzki bir elin parmaklarını geçmez, örneklerini yaşadık bundan önceki yaptıklarımızda.

iyi ki girmemişim sınava zaten o 3000 i de engelli raporu almış torpillilerle dolduracaklar .

centirmen;

Valla iyi olmuş iyiki zor sormuşlar diyorum bize müstehak hak aramasını bilmezsen birlik olamazsan sadece siyaset yapıp parti savunuculuğuna soyunursan hak ararken bile kendi içimizde bölünmeye gidilirse koyun gibi ses çıkarılmazsa olacağı bu hep iyi olur inşallah diyorum umudediyorum ama en ufak bir kıvılcım göremiyorum ama genel konuşuyorum sadece sınavla alakalı değil sakatlık cetvelinden tut ehliyet alabilme ve birçok hakkımızın eksik verildiğine kadar hepsinden bahsediyorum ama hala aynıyız ...

slimer;

Bende tam doldurmadım , nasıl bir optik göz bu ?
Sınav odasında 15 arkadaş vardı görünürde tek engeli ben… bu bir oyun mu yoksa???

gsli;

Keşke haklılığımız bir işe yarasa güzel birşeyler adına ama malesef canım kardeşim Hayırlısı yüce rabbimden....

Bundan sonra ne olac

sınava girdik bundan snra neler bekliyor bizleri

sınav şonuçları açıklanacak tercih yapacan atarsın atandın atanmazsan atanmanı bekleyeceksin 2 yıl sonra bir dha sınava girecektin atanamazsan eğer

holosko;

süre ne kadardı toplam kaç soru vardı?

ben hepsini yapdım yanlız matematikden 10 tane boş bırakdım zordu gerisi kolay...

Uc soru yapamadim ama genel olarak kolaydi diyebilirim.

Bu arada sonuclar ne zamana aciklanir ve yerlestirmeler icin Ekim ayini mi bekleyecegiz?

ömss sonuçlarına ilişkin önerim

ARKADAŞLAR,

Özellikle sınava hazırlandığım dönemde evdeydim ve forumu sınav öncesinde sonrasında takip ettim, yazılanlardan söylenenlerden gerçekten de zaman zaman etkilendim, ve gördüm ki, birşeyler yapılabilir, ÜRETKEN OLALIM,,,, AMA GERÇEKTEN ÜRETKEN OLALIM, NE YAPABİLİRİZ, NASIL SESİMİZİ DUYURURUZ , NASIL PROJELER ÜRETEBİLİRİZ, bunlara biraz odaklanalım isterseniz, içimizde gerçekden bu yazdıklarıma emek verecek , kaydadeğer sonuçlar alacak insanlar var, eminim ama lütfen şimdilik bu konuya biraz kafa yoralım , görüş ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

ben de yaklaşk 50 net var,standart sapma puanları nasıl etkiler?Lise mezunu olarak Adana dan girdim sınava,atanma şansım olabilir mi?

ilk olarak kendi düşüncülerimi söylemek isterim güvenlik çok azdı kapıdan girerken arama bile yapılmadı yani çok rahat kopya çekilebilirdi 60 soru vardı ne hikmetse bitirdiğimde 15dk vardı sınavın bitmesine zaman yetmedi diyenler bence soruların üstünde çok durdukları için diye tahmin ediyorum ve sınav sonucu iyi olursa bile bir yere başvurmayacağım çünkü sınava girerken benden de durumları kötü olanları farkettim ve onların önünü kapamak istemiyorum.

Herşey iyiydi ama sınav süresini şiddetle eleştiriyorum. En azından 60 dk ya ilaveten 15 dk ek süre daha verilebilinirdi. Süre konusunda cimri davranmışlar. Sınava giren arkadaşların çoğunluğu bende dahil bu durumdan şikayetçi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt