Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonuçları açıklanmış!

puanlar çok düşmüş herhalde 2. tercihimdi ilk tercihim tek kişilk kadro karayolları idi

[FONT=lucida grande]ömss den atanamadım :(((( moralim çooookkkk bozuk:(((( memurluk hayellerim yıkıldı,kül oldu, bitti :((( atanan arkadaşları tebrik ederim[/FONT]

<<ömür>>;

ewet aynen öle yazıyor veri hazırlama önlisans iç işleri bakanlığı bartın... bilgi verirmisiniz maaş sonra tayin oluyor mu:confused:? çok teşekkürler Allah herkesten yardımcı olsun..

Okan88 arkadaşım Veri hazırlama kontrol işletmeni olarak iç işlerinde kaymakamlık bünyesinde görev yapıyorum. Maaşım 1725 seninkide bu şekilde olur. Belki beş on tl eksik olabilir. Tayinlerde çok zor değil.

Lisans'tan 73,36 puanla İçişleri Bakanlığı VHKİ olarak Manisa'ya atamam olmuş :) Atanan herkese başarılar dilerim, atanamayan arkadaşlara da Allah(C.C.)'tan sabır diliyorum. Herkesin her şey gönlünce olsun. İçişleri Bakanlığı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa memnun olurum.

HİZMETLİ (NİĞDE / TÜM İLÇELER - Taşra) 78.9 puanla atandım arkadaşlar ama ucundan dönmüşüm 10 uncu tercihim geldi... orta öğretim...

çok teşekkürler bir de döner sermaye olur.. :) :) herkese çok teşekkür ederim iç işleri bakanlığı sitesinden bakacagız evrakları ne zaman ister ne zman başlar şuan çalışıyorum hemen istifa yı versem mi ya çıkış işlemleri olsun yoksa beklim mi. .:(

gkmnblm;

Ben iç işleri bakanlığındayım ne tür bilgiler istiyorsanız elimden geldiğince yardımcı olurum.

yüreginleyaz;

bende seni tebrik ederim belki iş arkadaşı oluruz :)

<<ömür>>;

Ömür Hanım, Özelden mesaj attım size yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkür ederim.

Bende atandım demeyi çok isterdim lakin atanamamışım.. Hayırlısı inşallah sağlık olsun.. Atanan arkadaşlar sizlere de hayırlı uğurlu olsun :)

bende atanamadım 70 le ortaööğretim hayırrlısı... erzurum,erzincan,kars,ığdır,malatya yazmıştım son 5 tercihe kısmet... ünv.ye devam :)

Havber verdiğin için Sağolasın Arkadaşım, inşaALLAH Herkes gönlünce atanır ve sevinir, Ben de bakacağım şimdi...

iç işleri bakanlığı vhki mersine atandım arkadaşlar :) allah tüm dileyen engelli arkadaşlarımada nasip etsin inşallah.

bende muğla devlet hastanesi veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak atandım :) Şükürler olsun Rabbim bugunleride gösterdi :)
yerleşemeyen abilerime ve ablalarıma Rabbimden dileğim önümüzdeki sene inşallah allahın izniyle yerleşirler :)

atananlara çalışma hayatında başarılar dilerim.
atanamayan arkadaşlara, 2014 sınavına sıkı çalışmalarını öneriyorum.

<<ömür>>;

Bende içişlerine vhki olarak atandım işin kapsamı hakkında bilgi verirmisiniz lütfen.

ömss sonuçları

ömss atamaları açıklandı ben yerlaşamadım her zaman ki gibi :(

ortaögretim 75 puana kadar düşmüş ya tercihini iyi yapanlar gitmiştir

bu da mı gol değil be? bu da mı gol değil? adaletine insanlığına kurban olayım hakim bey... bu da mı gol değil?

Ortaöğretim 73 puanla atanamadık.. Şaşırdım mı? Elbette hayır.. :)

Arkadaşlar atanıp göreve başlamayanlar için durum nedir 2014 deki sınava girebilirler sanırım

arkadaşlar kura sonucları belli olmadı hala ?? bir gelişme varmı acaba ??

Kura sonuçlarını bekliyoruz arkadaşlar, bizim sonuçlar nerde?

72 puan la atanamadim atanan arkadaslara hayirli olsun bu sene yerlestirme olucak acaba birdaha olursa bu puanla atanirim diye dusunuyorum kismet artik

Bende atandın sinop halk sağlığı kurumu hizmetli 78.74212 ile tam da yarın ıstanbula hastaneye gidiyordum

Üst Alt