Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ewet aynen öle yazıyor veri hazırlama önlisans iç işleri bakanlığı bartın... bilgi verirmisiniz maaş sonra tayin oluyor mu? çok teşekkürler Allah herkesten yardımcı olsun..
Okan88 arkadaşım Veri hazırlama kontrol işletmeni olarak iç işlerinde kaymakamlık bünyesinde görev yapıyorum. Maaşım 1725 seninkide bu şekilde olur. Belki beş on tl eksik olabilir. Tayinlerde çok zor değil.
Lisans'tan 73,36 puanla İçişleri Bakanlığı VHKİ olarak Manisa'ya atamam olmuş Atanan herkese başarılar dilerim, atanamayan arkadaşlara da Allah(C.C.)'tan sabır diliyorum. Herkesin her şey gönlünce olsun. İçişleri Bakanlığı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa memnun olurum.
çok teşekkürler bir de döner sermaye olur.. herkese çok teşekkür ederim iç işleri bakanlığı sitesinden bakacagız evrakları ne zaman ister ne zman başlar şuan çalışıyorum hemen istifa yı versem mi ya çıkış işlemleri olsun yoksa beklim mi. .
bende muğla devlet hastanesi veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak atandım Şükürler olsun Rabbim bugunleride gösterdi
yerleşemeyen abilerime ve ablalarıma Rabbimden dileğim önümüzdeki sene inşallah allahın izniyle yerleşirler
72 puan la atanamadim atanan arkadaslara hayirli olsun bu sene yerlestirme olucak acaba birdaha olursa bu puanla atanirim diye dusunuyorum kismet artik