Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonuçları açıklanmış!

HİZMETLİ (NİĞDE / TÜM İLÇELER - Taşra) 78.9 puanla atandım arkadaşlar ama ucundan dönmüşüm 10 uncu tercihim geldi... orta öğretim...
Meb ise Allah sabır versin Erdal kardeşim her türlü sorularna cevap verebilirim özelden...

Arkadaşlar atanıp göreve başlamayanlar için durum nedir 2014 deki sınava girebilirler sanırım
Sınava girebilir sıkıntı yok ama bu tarihten 2 yıl sonra yani 15.03.2015 tarihinde tercih yapabilirler..

Memleketime memur olarak dönmek varmış 72,5 puanla 3.tercihim Bolu vhki kazandım ,diğer kazanan arkadaşlara hayırlı olsun kazanamayanların canı sağolsun inşallah başka tercihlere :)

kuralar

ilkokul kuraları açılmıyor sorunmu var acaba

MANİSA Türkiye kamu hastaneleri başkanlığı veri kontrol bilmem ne :D heyecandan okuyamadım :D :D :D

bende çok istiyordum manisayı..:( ama bartın içişleri bakan. oldu tebrikler kardeşşş...

81,90 puan meb kocaeli rabbime sukurler olsun atanan butun arkadaslara hayırlı olsun

Balıkesir Gelir idaresi veri hazırlama kontrol işletmenliği, 4. tercihim, darısı atanmayan arkadaşlarımızın başına, Ayrıca, Özelikle Balıkesir gelir idaresine atanan diğer arkadaşlarla da tanışmak isterim...

83,88 ile maraş hastane vhki
allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
çok şükür rabbim herkesin gönlüne göre versin

Kadro Kodu191596409
Tercih Sırası 2
Yerleştirme PuanıÖMSSP1 - 83,88386
Kurum AdıTÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞIKadro UnvanıVERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (KAHRAMANMARAŞ / TÜM İLÇELER - Taşra)

yakın zamanda kurumlar internet sitesinden duyuru yaparlar(1 hafta) ondan sonra evraklar istenir ve(1 hafta) ve 15 içinde atama yazın sana mektup olarak gelir ve istediğin zaman başlayabilirsin hepsi 1 ay içinde biter
ama kurumdan kuruma fark edebilir

Selamlar
Puanım.84,127 ortaöğretim
Konya TKHK Memur olarak atandım.Tüm atanan arkadaşlara hayırlı olsun...

Yerleştirme Puanı ÖMSSP1 - 87,55120 Kurum AdıTÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BAŞKANLIĞI Kadro Unvanı VERİ HAZIRLAMA VE KONTROL İŞLETMENİ (ANKARA / YENİMAHALLE - Taşra)

ÖMSS VE KURA SONUCUNA GÖRE YERLEŞTİRİLEN ENGELLİ MEMUR ADAYLARININ VE KURUMLARIN DİKKATİNE
28 Şubat-11 Mart 2013 tarihleri arasında ÖMSS sonucuna göre ve Kura usulü ile memur kadrolarına atanmak üzere tercih yapan adayların yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. Adaylar, ÖSYM Başkanlığınınhttps://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile yerleştirme sonuçlarını öğrenebileceklerdir.

Yerleştirme sonuçları ile ilgili olarak adaylara veya yerleştirildikleri kurumlara ayrıca postayla herhangi bir bildirim yapılmayacaktır.

ÖMSS veya kura sonucuna göre bir kadroya yerleştirilen adaylar, yerleştirme ilanının yapıldığı 14.03.2013 tarihini takip eden 15 günlük süre içerisinde atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma müracaat edeceklerdir.

Adayların yerleştirildikleri kurumlar da adayların yerleştirilmesine ilişkin bilgileri yukarıda belirtilen internet adresinden temin edeceklerdir.

ÖMSS veya kura sonucuna göre engelli memur alım talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına, adayların yerleştirilmesi halinde, bu kurum ve kuruluşlarda "Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik"in 17 nci maddesine göre atanmak üzere bildirilen adayları, aranılan nitelikler yönünden incelemek amacıyla bir komisyon oluşturulacaktır.

Adaylar yerleştirme ilanını takip eden 15 günlük süre içinde yerleştirildikleri kamu kurum ve kuruluşuna, atanmak üzere aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte başvuracaktır;
1) Kadronun gerektirdiği eğitim düzeyine ilişkin diploma aslı veya noter onaylı bir sureti veya geçici mezuniyet belgelerinden herhangi birisi ya da eğitimini yurtdışında tamamlamış olanlar için diploma denklik belgesinin aslı veya noter onaylı bir sureti,
2) Kadro için özel şart olarak istenilen belge, sertifika, bonservis ve benzerinden herhangi birisi,
3) “Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre alınmış veya bu Yönetmelikçe geçerliliği kabul edilen sağlık kurulu raporu,
4) Atama yapacak kurum veya kuruluşların tabi olduğu personel atama yönetmeliklerine göre adaylarda aranan diğer şartlara ilişkin belgeler.

Sözkonusu komisyon, adaylarca ibraz edilen belgelerin, yerleştirildikleri kadroya atanabilmek için aranan koşullara uygunluğunu inceleyecektir. Yapılan inceleme sonucunda; şartları taşıyan adayların yerleştirildikleri kadrolara atanmaları komisyonca teklif edilecektir.

Ataması teklif edilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan kadroya ilgili kurum tarafından doğrudan atanacaktır.

Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildiği kuruma teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Konuyla ilgili olarak daha kapsamlı bilgi edinmek isteyen kurumlar ile adaylar, Başkanlığımızın internet sitesinde (www.dpb.gov.tr) yer alan “Engelli Memur Adayı ÖMSS/Kura Rehberi” ile “Kurumlar İçin Engelli Memur İstihdam Rehberi” nden yararlanabilirler.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI

Atanan arkadaşları tebrikler inşallah bizede yaşatır rabbim bu mutluluğu

aranızda balıkesirli varmı arkadaşlar balıkesir ceza evi merkez tasra ya atandım nerede yerini bilen varmı nasıl gidebilirim

Allahıma binlerce şükür atandım Mevlam herkese nasip etsin işallah

yarın herkes arasın atandığı kurumu yoksa yetişmez bu işler zaten en geç 15 gün demiş dikkat edelim yanı bu ay sonu bu iş bitmiş olmalı

190113691
6
ÖMSSP1 - 82,91141
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI
HİZMETLİ (MERSİN / TÜM İLÇELER - Taşra)

önlisans-Türkiye kamu hastaneleri -hizmetli-memleketime TOKAT şükürler olsun yarabbim.ilk tercihimdi.

Bende atandım arkadaşlar halk sağlık kurumuna ön lisans tek kişilik kadroda rakiplerimiz varmı ya sadece bizmi atandık

Üst Alt