Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonuçları açıklanmış!

Kamu hastanelerine atanan arkadaşlar var mı

Arkadaşlar şükürler olsun rabbime kamu hastanelerine atandım

sonraki süreç için bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi:)

85.puan
İstanbul Kartal Adalet Bakanlığına atandım. İlk tercih atanan diğer arkadaşları tebrik ederim.

malesef atanamadık atananlara hayırlı olsun diyelim :( 2014'e kaldık

76 puanla ortaöğretimden atanamadım, hiç şaşırmadım atanmayı beklemiyordum tüm tercihlerim istanbuldu :) atanan arkadaşlara hayırlı olsun :)

Herkese Hayırlı Uğurlu Olsun. Lisans ÖMSSP3 Puanımla, Kendi İkamet Ettiğim; Sakarya ili, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu 1. Tercihime Yerleştim. YÜCE RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN. ALLAH ; HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH...

Saygılar ...

YassaX ...

atananlara tebrikler

ben de atanamadım ve çok üzüldüm halada üzgünüm zaten atanmayı umarak hata yaptığımı anladım:(

ömür merhabalar ;

içişleri bakanlığına veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak atandım. önlisans mezunuyum. Hangi kurum olabilir ? ve Maaş hangi civarda olur.

Şimdiden teşekür ediyorum..

Adalet Bakanlığına Memur olarak atandım özel şartlarda bilgisayar sertifikası istenmiyordu komisyon isterse ne yapmam gerek

83 puanla türkiye kamu hastaneleri kurumuna atandım darısı atanamayanların başına HATAY.

Atanan Arkadaşlar Hayırlı Olsun.. Rabbim Bizede Nasip Eder İnşallah..

acaba 3. atama olurmu,olursa hizmetli,memur puanları kaça düşer.puanlar yerinde sayıklıyo

Herkezin sevinci biz engellilerin sevinci

tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum herkez adına inanılmaz sevindim.beni malesef olmadı çok isterdim ama kısmet.Ayşe arkadaşım vardı Antalyadan acaba onun maillini göremedim nereye atandı acaba.
sevgiler...

Atanan arkadaşları tebrik eder iş yaşamlarında başarılar dilerim. Bundan sonrası evllilik yolunda atan çiftlerin tatlı teleşına benzer bir süreç başlayacak:) Merak ettiğim samsuna atanan var mı? Eğer varsa seve seve yardımcı olurum.

Kamu hastanelerine atanmisim.kadro hizmetli diyor.masa basi olmayacakmi arkadaslar.ne is yapar hizmetli kadrosu.onlisans bitirdik.temizlikmo yapacaz bilgisi olan varmi

ömss atama sonucu yerleşilen yer

kars nasıl bir şehir acaba?

ortaögretim en düşük kaç puanla kapattı bilen cvp verirse sevinirim

Enerji bakanlığına atanmışım şükürler olsun.. :) AYnı bakanlığa atanan başka arkadaşlar varmı ?

Merhabalar Atanan Tüm Arkadaşlara Hayırlı olsun Atanamayanlar umarım yakında Yeni tercihler olur

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na Teknisyen Yardımcısı Olarak Atandım. Kurumda çalışan ya da Teknisyen Yardımcısı olarak Atananlar var ise haberleşelim Teşekkürler

atananlara hayırlı olsun hayatta ki en güzel başlangıç sizlerin olsun

paranoya;

Listeye göre Benim de 74 Puan ile Atandığım Teknisyen Yardımcısı Kadrolarına En düşük 69 ile giren oldu sanırım.

atanamadım ama 2014 kpssye katılacam bakalım ne olacak

Atananlarr yazdıklarınızı okuyunca sanki kendim atanmış kadar keyiflendimm!1 Neler yazmışsınız öyle hhehehehehehe:)))))) hayırlı uğurlu kazançlı olsun inşallah. Allahımm atanamayanların da yar ve yardımcısı olsun..Mahzun koymasın inşallah.. Herkes atansın en kısa zamanda amin.. Tebrikleeeeeeer... <3

Üst Alt