Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Hayırlı Uğurlu Olsun. Lisans ÖMSSP3 Puanımla, Kendi İkamet Ettiğim; Sakarya ili, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu 1. Tercihime Yerleştim. YÜCE RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN. ALLAH ; HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH...
tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum herkez adına inanılmaz sevindim.beni malesef olmadı çok isterdim ama kısmet.Ayşe arkadaşım vardı Antalyadan acaba onun maillini göremedim nereye atandı acaba.
sevgiler...
Atanan arkadaşları tebrik eder iş yaşamlarında başarılar dilerim. Bundan sonrası evllilik yolunda atan çiftlerin tatlı teleşına benzer bir süreç başlayacak Merak ettiğim samsuna atanan var mı? Eğer varsa seve seve yardımcı olurum.
Kamu hastanelerine atanmisim.kadro hizmetli diyor.masa basi olmayacakmi arkadaslar.ne is yapar hizmetli kadrosu.onlisans bitirdik.temizlikmo yapacaz bilgisi olan varmi
Merhabalar Atanan Tüm Arkadaşlara Hayırlı olsun Atanamayanlar umarım yakında Yeni tercihler olur
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na Teknisyen Yardımcısı Olarak Atandım. Kurumda çalışan ya da Teknisyen Yardımcısı olarak Atananlar var ise haberleşelim Teşekkürler
Atananlarr yazdıklarınızı okuyunca sanki kendim atanmış kadar keyiflendimm!1 Neler yazmışsınız öyle hhehehehehehe))))) hayırlı uğurlu kazançlı olsun inşallah. Allahımm atanamayanların da yar ve yardımcısı olsun..Mahzun koymasın inşallah.. Herkes atansın en kısa zamanda amin.. Tebrikleeeeeeer... <3