Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonucu kamuya sadece 3512 kişi mi alınacak? Dağ Fare mi Doğurdu!?

bular hep oyun başka bir şey degil demekki devletin verecegi sınav başvuru parası olan 25 tl ye ihtiyaçları varmış önce 20 bin deyip sorada 3500 e düşürmeleride ondandır.sınav sorularıda zaten kpss sınavı gibi aynı idi ben bugüne kadar yapılmış özürlü sınavlarıın sorularını incelemiştim böyle sorular yoktu ösym yapınca böyle oluyor her şey karışıyor

aslan28;
kardeşim özürlülere devlet sahip çıkacaktır neden diye sorarsan 20bin kişi alınacak deyipte 65bin kişiden 25 tl ücret alıp sonrada bu rakamı 3500 e düşüren devlet sahip çıkar.kendi maaşlarına alacakları zamla sahip çıkarlar
çünkü biz engelliler para harcamasını bilmeyiz onlar bizim yerimizede harcarlar.hakkım haram olsun diyorum bizi böyle oyalayanlara umut verip şuursuzca bunu geri alanlara..

aldılar paranızı attılar yarıdan fazlanızı :)) konunun özeti.

Sevgili yönetmenim.Öncelikle bu konu benim gerçekten çok ama çok canımı sıktı.Benim bir fikrim var.Bizler yalan yanlış vaatlerle açıkta kalan engelliler olarak tepkimizi ne şekilde gösterebiliriz.Şimdi düşünün.Bugün her 1 engelli arkadaşımız demek 4 oy demek.Çünki bugün her bir engelli birey arkadaşımızın ailesi en az 4 kişiden oluştuğunu hesaplarsak 4 oy demek.Bunu da açıkta kalan arkadaşlarımızın toplamı ile çarpacak olursak baya bir oy çıkıyor.Benim fikrim gerekirse başbakana yazalım ve bu hükümeti yaşadığımız bu yalan ve kandırmacalardan dolayı seçimde asla ama asla desteklemiyeceğimizi kendisine yazılı olarak iletelim !!! O zaman görürüm ben.Susacakmıyız?Tepkimizi vermiyecekmiyiz?Tüm Türkiyede açıkta kalan engelli arkadaşlarımız ve aileleri kesinlikle önümüzde ki seçimde desteklemiyeceğimizi birşekil de yazılı olarak kendisine iletelim !!! Tepkisiz kalmayalım...

Arkadaşlar haksızlık yapmayın AKP den önceki alımları da aklınıza getirin. Lise mezunu bir memur, ortaokul mezunu iki memur alımlarını.

Üst Alt