Arkadaşlar ,
Fatma Şahin 'e yazdığım maili aynen aktarıyorum;
Sayın Bakanım,
''29 Nisan'da yapılacak olan ÖMSS Bakanlık yetkililerince defaten kamu kesiminde 20 bin özürlü memur kadrosunun açık bulunduğu ve yapılacak sınav ve kura neticesindeki süreçte bu açık kadronun doldurulmasının arzulandığı ifade edildi.
ikinci açıklamanızı aynen aktarıyorum,
ÖMSS ve kura sonrasında doldurulacak kadrolar ve ilk aşamadaki atamaların tamamlanmasının ardından, boş kadrolara dair yapılacak diğer atamalar Devlet Personel Başkanlığı'nın yapacağı değerlendirmeler ve kamu kurumlarından gelen kamu personel taleplerine göre devam edecektir.Devlet Personel Başkanlığımızca alımı açıklanan 3 bin 512 özürlü kamu personeli, ilk aşamada alınacak atama sayısıdır.
ve sınava girecek özürlü sayısı 60 000 küsür,
Sayın bakanım size sesleniyorum,
Sınav için kayıt yaptırmaya gelen özürlülerin çilesini gördünüzmü,yaşadıkları sıkıntıları banka sırası kayıt sırası beklerkenki hallerini bende bir özürlüyüm evet ben yaşadım hespini gördüm ve ağladım hallerine bir özürlü tekerlekli sandalye ile sırf fotoğraf çekilmek için kucaklarda taşındı,onun da bir umudu vardı ve istediği tek şey çalışmak ve kendi parasını kazanmaktı,
Ya şimdi açıklama yaptığınız alınacak özürlü sayısı 3512 nerde kaldı umutlar yaşanan çileler bunların hesabını kim verecek özürlüye imkan umut dağıtıyorum derken özürlüyü bu hallere sokan kimler kim verecek bunların hakkını Allah a hesabı ,nasıl rahatsınız nasıl başınızı yastığa koyduğunuzda rahat uyuyabiliyorsunuz,eminim eğerki sayıyı önce duymuş olsalardı bu kadar insan kendini paralamayacaktı,
Ya umut dağıtın umut olun,yada hiç umut verip hayal kırıklığına uğratmayın belki bu dünyada değilde Allah katında hesabını veremeyeceksiniz.