Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonucu kamuya sadece 3512 kişi mi alınacak? Dağ Fare mi Doğurdu!?

Bio,

Sen ben uğraşıyoruz ne oluyor yıprandığımız yanımıza kar kalıyor. Bu hakları bizler kazanıyoruz bilinçsiz, cahil, bencil, anlayışsız, çok bilmiş toplum kaybettiriyor. Neyden korkuyorsunuz. Yapılan her yasada haklar geri alınıyor farkında değilmisiniz? Ben normalde elimden geleni yapardım ama tam 3 hafta Genel Sağlık Sigortası ile ilgili destek göremedim. Sut'daki maddelerle ilgili. Şuraya ben evlenmek istiyorum diye başlık açsam katılmayan kalmaz Salyalarını akıtarak... Anlayın işte ne demek istediklerimi.

Bu site varsa herkesin sorununa toplu çözüm bulması lazım çünkü benim savunduklarım bütün insanları kapsıyor. İşine gelen katılır işine gelen katılmazsa kusura bakmayın ben bu kervanda yokum.

x55x

Başbakanın da en az diğerleri kadar bir siyasetçi, onun için bırakın lütfen bu lider kültünü artık, o insanlar padişah değil, kral değil sana-bana himmet ede, Senin-benim vergilerimle maaş alan senin-benim gibi kullar, önce bu zihniyeti değiştirin ki, birşeyler değişsin.

Bu arada Goldenheart arkadaşa yukarıda bazı arkadaşlar haksızlık etmiş, siyasî görüşü nedir bilmem, ama insanları görüşlerini bilmeden yaftalamak doğru değil.

zehirliyaprak;

Ben gavura küsüp orucumu bozamam kimse kusura bakmasın en başında kendim için mücadele ederim dediğim gibi haksızlık karşısında susup dilsiz şeytan olmam gasp ve hak hırsızlarına ortak olmam ne eşşek olup semer yerim nede davar gibi güdülürüm herkesin kendi fikri var mücadele etmiyorlar diye ben geri çekilemem herkes kendini ne konumda görüyor bunları izliyoruz bu kadar sert olma en azından kendin için...

Bio

Sana katılmakla beraber, ortada muhalefet mi var diye düşünmeye başladığımı da söylemeden edemiycem.

Biliyormusun bugünlerde aklıma sağlam bir komplo teorisi geliyor.

Mesela son genel seçimlerde chp.nin seçim reklamlarında internet sansürüne göndermeler vardı, bölge milletvekili adaylarına bu konudan olan rahatsızlığımızı şahsım ve bizim neslimizden olan tüm gençler adına bir nevî dile getirdim.

Onlar da pek bir emin üslupla cevap verdiler, hani hiçbiriniz duyuyormusunuz bu hatadan dönülmesini gündeme getiren kimse varmı?

getiremezler neden çünkü muhalefet de bu suça ortak, 5651 sayılı utanç yasası çıkarken mhp ve chp.de destek vermiş çünkü.

o sıralar youtube'da çıkan Atatürkle ilgili videoların da etkisiyle böyle bir saçmalığa destek vermiş olabilirler ama, sonuç yine de bambaşka oldu, yani böle önemli bir konuda ağızlarını açamamaları normal.

neden bu başlıkta böyle alakasız bir örnek verdiğimi de söyliyim, muhalefet falan yok arkadaşlar, çünkü akp.nin bunca hatasını, açığını değerlendiremeyen bir muhalefet varsa, kimsenin günahını almak istemem ama ben bunun arkasında başka şeyler ararım.

birşeyi anlayalım artık, iktidarı da bir, muhalefeti de.

SpeedyGonzales;

:) yukarda muhalefetle alakalıda bir yorumum söz konusu..... gayet net hemde saygılar arkadaşım...

Bio beni az çok bilirsin ama inadına sessiz kalcam. O 3 hafta ben nasıl mutsuzdum bilemezsin. Benim bu işe ihtiyacım yok. Ben nereye gitsem işimi buluyorum bulamayanlar düşünsün. O zamanlar millet bana siyasi sorunlarını yansıtma diye yorumlar attı. Kimi psikolojin bozulmuş dedi. Kimi de küfür ettiğim için mesajımın içeriğini değiştirdi. Asıl küfür bu muamele.

Valla bak bu durum benim moralimi düzeltti ya

Ne ilginç ki hep haklı çıkıyorum...

Yorumuna katıldığımı söylemek işstemiştim aslında...

Zehirliyaprak

Sen bir de önceki sayfalarda yazan polyannaları görsen, bunların eğitimlisi böyleyse cahiline şaşırmamak lazım dersin...

slimer;

2 yıl daha bu hükümeti desteklemeye devam edelim diyorsun yani :)

"Ya Allah ,evel Allah , Allah'ın izniyle ..20 bin koyun kurban edeceğiz"

Bence arkadaslar yine aldatıldık yine devletimizin acıklarını kapatmak için maddi sorunları vardı bu olayla biraz bütçe acığını kapamıs oldu

15.45 itibariyle sayın şafak pavey'in danışmanı ile yaptığım telefon görüşmesi aynen şöyledir: Daha öncede aradığımı yalnız akp ve mhp li vekillerin gösterdiği hassasiyeti kendilerinden göremediğimizi aslında konu itibariyle ilk önce sayın vekilimiz şafak paveyin ilgilenmesi gerektiğini bildirdim sitemkar şekilde cevabı size dönen vekiller çözüm ürettiler mi diye bir soru karşılığında en azından insan yerine koyup telefonumuza tekrar dönüş yaptılar ve sorunumuzu dinlediler konuyla alakalı olarak akp vekilleri ve mhp vekilleri gerekirse soru önergesi vereceklerini ayrıca bakanlıkla iletişime geçip konuyu araştırdıktan sonra telefonla tekrar dönecekler diye bir cevap verdim buna rağmen notumu ileteceğini söyledi bu ikinci kez aramaydı fakat birincide dönülmedi umarım bu sefer dönerler ancak numaramı almadı bende o zaman telefonumu vereyim dedim telefon numaram karşıda görüldüğü için numaramı tekrar onaylama adına söyledi meclis kuruluna geleceğinde bizzat döneceklerini söylediler bakalım bekleyip görecez ....Not arkadaşlar meclis telefondan konuya hakim olarak bütün vekillerin telefonlarını arayınız mutlaka herkes bir araştırma yapacaktır diye umut ediyorum hayırlısı olsun artık biz üstümüze düşeni yapalım ....

Haklısın bio biz üzerimize düşeni yapalımda gerisi gonlara kalmış

Ben bir devlet memuru olarak engelli eşiminde okuyup emek harcadığı eğitim hayatına onun çalışabileceği bir memurlukla devam edebileceğini (20.000 kişi içinden birisi kısmetse olacağını umuyordum) 3512 rakamından sonra hiç ama hiç inancım kalmamıştı fakat bu sitede BİO arkadaşımın her yazdığını okudukça (allah gönlünden geçen her şeyi nasip etsin kardeşim) bu çabalarının sonucunu alacağımıza inanıyorum. bu siteler gereksiz bilgi kirliliğiyle tartışmak yerine bilgi paylaşıma amaçlı olduğu için bilgilerin aktaran herkese teşekkürler

Allah herkesten razı olsun inşallah emek harcayan herkesten ne demek elbetteki haksızlık karşısında hakkı söylemek gerekli ben sadece bunu yerine getirmeye çalışıyorum saygılar...

arkadaşlar kadro açıklanırken belliydi böyle olacağı kendi söylediklerine kendileri inanmıyorlardı ama yinede moralinizi bozmayın tepkiler artarsa sayı artar.sınavın 2 yıl geçerli olacağını düşünürsek belki ileride olabilir biz yinede çalışalım

Bio arkaşım emeğine , çabana sağlık. Kendi adıma teşekkür ederim sana. Öncelikle şunu belirteyim particilik yapmıyorum ama Sayın Pavey'in danışmanın yaptığı eşşekliği vurgulamak istiyorum. "Meclis kuruluna geleceğinde bizzat döneceklerini söylediler" böyle söylemiş danışman. Ulan dürzü diyeceksin artık böylesine, genel kurula gelince konuşmasını herkes bilir önemli olan genel kurulda gündem maddesi olması, konuyu oraya getirmek . Sana konuyu genel kurula taşı diye telefon ediyoruz senin verdiğin cevaba bak. Bu chp nin her zaman ki işleri, olaya çöreklenmek, kaymağını yemek. Yarın da çıkar Sayın Pavey yok şöyle engelli haklarını savunuyoruz yok böyle engelli hakları diye konuşur durur.

partiler umrumda degil sanırım bende onların umrunda degilim bu acıdan birbirimize karsı gayet adil bir yaklasım içindeyiz :) yanlıs olan ise 20 bin kişi alacagız diye reklam yapıp 3500 kişiye indirilmesidir.insan umutlarının parti promosyonu olarak kullanıldıgı bir çagda yasıyoruz, yazık ne denilebilir ki...

eminim ki bu 60 bin kişinin yarısından çoğu yolumuza taş koyacaklarını bilerek çıktı bu yola

Faruk Çelik 46000 memur alınabileceğini söylemişti,şimdi ne oldu da 3500'e düştü?
hazineden para çıkmadı anlaşılan, herkese varda bize yok mi?

3 bin 512 özürlü ataması için açıklama

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı'nca açıklanan 3 bin 512 özürlü kamu personelinin, ilk aşamada alınacak atama sayısı olduğunu bildirdi.

basın müşavirliğinden, Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) ve kura sonrası yapılacak özürlü kamu personeli atamalarına ilişkin yapılan yazılı açıklamada, konuyla ilgili detayların belirlenmesinde Bakanlık yetkililerince defaten kamu kesiminde 20 bin özürlü memur kadrosunun açık bulunduğu ve yapılacak sınav ve kura neticesindeki süreçte bu açık kadronun doldurulmasının arzulandığı ifade edildi.Sürecin başladığı Ağustos 2011'deki Devlet Personel Başkanlığı istatistiklerine göre, kamu kurumlarında açık bulunan özürlü memur kadrosu sayısının yaklaşık 20 bin civarında olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:''Bakanlığımız ve ilgili Genel Müdürlüğümüzce yapılan açıklamalar bu tarihte eldeki kadro göz önünde bulundurularak verilmiş olup, bu kadronun doldurulması hedeflerimiz arasındadır.ÖMSS ve kura sonrasında doldurulacak kadrolar ve ilk aşamadaki atamaların tamamlanmasının ardından, boş kadrolara dair yapılacak diğer atamalar Devlet Personel Başkanlığı'nın yapacağı değerlendirmeler ve kamu kurumlarından gelen kamu personel taleplerine göre devam edecektir.Devlet Personel Başkanlığımızca alımı açıklanan 3 bin 512 özürlü kamu personeli, ilk aşamada alınacak atama sayısıdır. Boş kadroların doldurulması konusunda Bakanlığımız bundan sonraki sürecin takipçisi olacaktır.Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız özürlülerin istihdamı konusuna büyük önem atfetmektedir. Bu yöndeki çalışmalar konusunda kamuoyunca Bakanlığımızca yapılan açıklamaların dikkate alınması hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur

hele bi 10 bin diyanet mezununu alsınlar sonra sıra gelirse bizimle ilgilenecekler.

"Devlet Personel Başkanlığımızca alımı açıklanan 3 bin 512 özürlü kamu personeli, ilk aşamada alınacak atama sayısıdır. Boş kadroların doldurulması konusunda Bakanlığımız bundan sonraki sürecin takipçisi olacaktır."

Pek tatmin edici bir cevap değil ÇALIŞMA VE SOSYAL BAKANI FARUK ÇELİK İN YAPTIĞI AÇIKLAMAYI DESTEKLEYİCİ VE SADECE SÜRECİN takipçisi olacaklarını yazmışlar.
''ÖMSS ve kura sonrasında doldurulacak kadrolar ve ilk aşamadaki atamaların tamamlanmasının ardından, boş kadrolara dair yapılacak diğer atamalar Devlet Personel Başkanlığı'nın yapacağı değerlendirmeler ve kamu kurumlarından gelen kamu personel taleplerine göre devam edecektir.Devlet Personel Başkanlığımızca alımı açıklanan 3 bin 512 özürlü kamu personeli, ilk aşamada alınacak atama sayısıdır. Boş kadroların doldurulması konusunda Bakanlığımız bundan sonraki sürecin takipçisi olacaktır.''

bu açıklama bana iş görüşmesine gidipte,işverenin :'' biz sizi ararız'' demesi gibi geldi..ama daha ben ararız deyipte arayan görmedim .:mad:

nasıl insan bunlar istediklerinde cok güzel tbmm istediğini geciriyorlar maaslarına zam gibi diğer insanlara gelince bütçe kaldıramaz diyorlar ozaman bütçe onların nasıl maasları kaldırıyor.

Kusura bakmayın arkadaslar bütün suç bizim biz bazı derneklerin bizi sayemizde rant sağlarsa bizde bu durumda oluruz düsünün arkadaslar kac milyon engelli var 8 milyon her engellide 4 kişilik aile olmus olsa toplam 32 milyon engelli derneklerin yaptığı oy satımı onların rantını artırıyor.

Yani özet olarak topu farklı kurumlara attılar kendilerini takipçi konumuna koyup sıyrılmaya çalışmışlar...

askprensi;
Baştan sona haklısın bu 3512 açıklamasının ardından hiç bir ENGELLİ DERNEKLERİNİN AÇIKLAMASI DUYULMADI MALESEF VEYA YAPANLAR OLDU MEDYAYA YANSIMADI BİLİYOSUNUZ Kİ ENGELLİLER BU MEMLEKETİN ÜVEY EVLATLARI BU MEMLEKETE ENGEL TEŞKİL EDEN İNSANLAR SADECE ENGELLİLER GÜNÜNDE REKLAM AMAÇLI YETKİLİLER YA GÖRME ENGELLİ YADA BEDENSEL ENGELLİ BİR KARDEŞİMİ ALIP BOL BOL FOTO ÇEKTİRİP BASINDA BAŞ SAYFALARDA YER ALIR İŞ SAHİPLENMEYE GELİNCE EVİN BODRUM KATINA HAPSEDERLER UNUTURLAR .....

buda beni cok üzüyor ben neyse ben calısıyorum calısmayan engelliler durumları cok ciddi sekilde kötü olanlar onlar ne olcak arkadaslar buna dur demeniz gerekior cok duydum burdaki 40 bin üye var diye bunlara aslında ön ayak olup bu devrin böyle dönmiceğini ekmekle tekerlekli sandelyeyle verilip bir kenara atılacak insanlar olmadığımız göstermemiz gerekiyor.reklam için bizi kullandırmayalım.

Üst Alt