Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonucu kamuya sadece 3512 kişi mi alınacak? Dağ Fare mi Doğurdu!?

sedatileri;
kardeş cumali de bende,değierleri de..senin buraya yada diğer açtığımızkonuya katkıda bulunduğunu yazmanı istememiz şundan;

millet desteği görsün,"aaaa şuna bak ne kadar çok kişi yazı göndermiş,bende gönderiyim bari" desin diye..yoksa sen teşhir etsen de olur etmesende..sen görevini yapmışsın zaten..amaç bu yani..
.Konunun basına yazmıs arkadas surayı tartısma alanına cevırmeyın dıye ama en basta sız burada tartısma yaratacak sozler yazıyorsunuz

bu konu farklı..öteki benim açtığım konuda tartışamdan uzak duralım.herkes üstüne düşeni yapıp ben yaptım diye yazsın dedim..bu konuyu aça oturanboğa nickli kişi.düşünceleri paylaşmak adına açıldı..işte milletin bir sorunuda bu biliyormusun kardeşim,önce destek istersin destek olan çıkmaz.biz isyan ederiz,arka plandan destek olanlar sözleri kendilerine anlarlar.tıpkı şuan senin bizi show yaptığımızı düşünür nitelikte cümleler yazdığın gibi.biz "bu akımı başlattık biz başlattık" diye ne gövde gösterisi yapıyoruz ne de show yapıyoruz..senden istediğimiz sadece şuydu; "arkadaşlar bende yolladım yazıları..Allah yardımcımız olsun..desteğe devam" bunu yazdığın an bize yetiyordu..bizim isyan edişimiz,destek olmayanlara..arka plandan desteğini sürdürenlere değil..bu ayrım farkedilsin ..

Benimde anlatmak istediğim yazılmaması yapılmadıgı manasına gelmiyor.Bu tarz davranıslar birlik duygusunu sadece zayıflatır.Orgutlu bir mucadele baslatmanın temel prensibi herkesin elinden geldigince -kı bu senin bekledigindende farklı olabilir-mucadele etmesidir.Kisinin mucadelesi senin kafandaki sablona gore olmaması mucadele etmedigi anlamına gelmez.Surdaki tum tartısmaları izlerim ama pek azına cevap yazarım bu konulara duyarsız oldugum anlamınamı gelir.Yada destek vermedıgım.Ama sesızlıgımı birilerinin koyun tabıatına dahıl oldugum sekılde yorumlamasınada izin vermem.Aynı senın cıglıgını benım gosterıs olarak yorumladıgımı dusunerek sesız kalmaman gıbı.

sedatileri;
bak öteki konuda sen daha bunları yazmadan önce seni de düşünmüşüz mü düşünmemişizmi ..verdiğim linke gir,benim son yazdığım yorumları oku ;
yada dur ben yazıyım sen gir,bak doğrumu onaylarsın;
http://www.engelliler.biz/forum/ozu...2012/88032-omss-icin-birlik-olalim-artik.html

destek verip,burada destek verdiğini belirtmeyen arkadaşlara,belirten arkadaşlara,aktif bir şekilde bi yerlerle görüşme yapmaya çalışanlara hepinizede teşekkürler kardeşlerim..neyse çok içerledim galiba..desteğe devam dostlar..yazı göndermeye,aramaya devam..ders çalışmayı da aksatmayın bu arada..

bence sen bizi yanlış anladın..sana da koyun muamelesi yapan olmadı ki zaten..biz zaten burda her türlü engellinn olduğunu bilmiyormuyuz.pc başına geçtiklerinde ne güçlükle kullananalar var,onları düşünmüyormuyuz.şimdi biz destek olmuyorlar diye bağırırken,onlaradamı taş atmış oluyoruz.bence sen üstüne alınma,o sözler sana hitaben değil.

Sınavla 3512 Kisi Alinacaksa Kura ile Alinmayi Bekleyenler Ne Olacak?

Arkadaslar Kura ile alinacaklarin sonu ne olacak bu konu hakkında bilgisi olan buraya yazabilirmi.Cunku ilkokul ve ortaokul mezunu olup kura ile alinmayi bekleyen arkadaslarimiz var?

3512 sayısının içinde kura ile atancaklarda var gibi gözüküyor ama kesin değil aslında hiçbirşey kesin değil herşey muaallak..

golden_heart;

Ben sızı yanlıs anladıgımı dusunmuyorum.Bır kısı Nasrettın hocanın ana fıkrı koyun toplum olan bır fıkrası ıle sesız kısılere ıthamda bulundu bende ona cevap yazdım.Sen ustune alındın.Yoksa senı forumdan gayet ıyı takıp edıp neler yaptıgını yada yapmadıgını bılıyorum.Artı burda ustume alınacagım bır durum yok İsmail kardes.Ben zaten ne yapıp ne yapmadıgımı tabıatımı gayet ıyı bılıyorum.Rahatsız oldugum durum cumalı nıckı arkadasın bu hassasıyetlerı senın kadar gozetmeden mesaj yazması.Daha fazla konu dısına cıkıp kırlılık yapmak ıstemem.Konu sahıbıne saygısızlık olur.Ustune aldıgın bır ıtham varsa kusura bakma.Dedıgım gıbı lafım kısıye yonelık bence uslubu hatalıydı o yuzden mudahıl oldum.Ama sen yanlıs anladın dıyorsan tamam kusura bakmayın benım hatam o zaman.

sedatileri;
ya sen cumali ye bakma..oda iyi biridir aslında..ama işte oda herkes gibi sınavda alınacak sayısını duyunca baya etkilendi haliyle..oda sinirli bizler gibi..
yok aslında ona hitaben yazdığını gördüm,anladım.ancak o arkadaş iyi biri.neyse kendisi yapar savunmasını artık..tamam benlikte sorun yok..burda yanlış anlaşılmalar olablir..bunlar olası şeyler..sonuçta sanal ortam..her türlü anlaşılmazlığa müsait..

Allah yardım etsin bizlere..inşallah hepimiz bir yerlere atanırız..

Sedatileri

ALLAHını seversen bırakın şu demogojiyi artık be, ciddiyim önüne gelenin demogoji zırhına sarılması miğdemi bulandırıyor artık.

Madem ki sen yapıyorsun, o zaman üstüne alınma, bırak yapmayanmlar üstüne alınsın, Evet bizim milletin biraz koyun tabiatlı olduğu da hiç de öyle laf ola beri gele birşey değil.

Mesela bir ortam olur herkes çançan konuşur, sonra bir bakarsın o konuşanlar kenara çekilmiş iyi niyetli bir vatandaş ortada kalmış.

Evet bıu millet "KOYUN"dur bak büyük harfle yazdım "KOYUN" gvarmı bir itirazınız?

Tartışmamı çıkıyor, çıksın kardeşim, kırılan mı var, kırılsın, belki o koyunlar biraz insan olduklarını hatırlar o zaman.

ha diğer konuyu açan arkadaşın söylediklerine katılıyorum, orada tartışmak değil üzerimize düşeni yapmak gerekiyor, ama bu konuda bari demogoji yapmayın.

bu adamlar en az 20000'lerden bahsediyolardı, şimdi ne, denemeymiş, haksızlık olmasınmış hadi be oradan!

Deneme tahtasımnıyız biz, Öğretmenim ben be öğretmeeen!, bir sene daha mı sınavdı bilmem neydiğ bekliycem, şakamısınız siz?

hadi kpss.ye ilk girişimde doğru-düzgün çalışmamış olmak benim isteksizliğim benim mallığım, ama bu sene motive olduk çalıştık be, çalışıyoruz!

şimdi vben bu sınavı kazanıp bir de daha yeni sınav eski sınavmı koşturcam, çıldırtmasınlar adamı.

öyle yada böyle bu 1,5 sene için de eşşek gibi 20 25 bin alım yapıcaklar söylediler bi kere seçim var :D

Türkiyede normal insanları zor alıyolar bide bizimi alıpta başlarına bela etsinler (herkesten özür diliyorum) birşey yaptık demek için bi bal çaldılar hersene kpss yapılmakta bunlardan kaçta kaçı alınmakta adam bilmem kaç sene okumuş bide sen onu mesleki yeterlilik sınavına sokuyosun madem bunlar mesleklerini dogru durust beceremiyolar nasıl okul açıyorsun bunlar yetiştirilmeden geliyor şimdi sınava girecez soylendiği gibi 3500 4000 alırlar sonra seneye bidaha sınav acarlar gecen sene atanamayanlar yeniden sınava girecek derler yeniden bi çile çek YAPTIK DEMEK İÇİN YAPMADIKLARI GÜN BU İŞ OLUR YOKSA ELLİ YILDA GEÇSE AYNİ

SpeedyGonzales;

Tek soru ogretmen bey bende ogretmen adayıyım bu arada.
Madem herkes koyun sen aslansın sen ne yapıyorsun bagırıp cagırmaktan baska bana onu bi soyle hele.Hadı goreyım ıcraatını..Begensenden begenmesende bıseyler yapacaksan o koyunlarla yapacaksın.Su gırecegın sınav hakkı bıle sana o koyunların sayısal cogunlugundan dolayı verıldı.Insanları orgutlu bır eyleme ortak paydada bulusturarak ortak dusunmeyı saglayarak getırısın.Yoksa emın ol kımse bıreysel bazda senın benım atanamamızı umursamıyor.Oyle saga sola satasarakta umursatamazsın.Madem kendınde bırseylerın oncusu olma sıfatı gordun anlatacaksın defalarca defalarca bu sekılde destek gorursun ınsanlardan.Oyle cıkıp meydana o koyun bu coban ayrımına gırersen bu tarz bır yaklasımla hıc bır halt yapamazsın oda ayrı mesele.Hadı kalın saglıcakla senınle bır yere varılacagını sanmıyorum.

SpeedyGonzales;

Milleti koyun yerine koymak,Senin ne haddine !Öğretmen adayıyım diye haykırıyorsun hiç bilmezmisin daha atanmayı bekleyen binlerce öğretmen var
Milleti değil Hükümete karşı problem yaşamışlardır.En güzel öğretmen sabırlı öğretmendir.
Sizin sabrınız tükenmiş öfke ile Milleti koyun yerine koymak yakışmaz
Gerçek hakkını arıyorsanız KPSS girin Öğretmen adayı olun Bu ülkede binlerce öğretmen var Öğretimgörevlileri Üyeleri..vb
Bu kişiler.sınava çalışmış çabalamış sabretmiş yerleşmiş Bu onun hakkıdır.
Öfke hiçbir zaman karşı tarafa yansıtılmamalıdır. 3512 kişi alındı diye ben ümidimi kesmedim kızgında değilim çalışıyorum hiç olmazsa kpss gireceğim.Öğretmen adaylar böyle milleti küçük düşürmek için yetiştirilmiyor.Milleti yetiştirmek için çabalıyor . Böyle bir düşünce ile bir yere varamazsınız daha çok beklersiniz Öğretmen BEY..

bu işler engellileri üzmek içinmi yapılıyor acaba hayal kırıklığı iyimi oluyor

Muniza

Düşüncemden dolayı özür dileyecek değilim, Hadddi-hududu da senden öğrenmiycem, Sen tüm bu olanlara rağmen polyannacılık oynayacaksan o senin bileceğin iş, Bu milletin koyunluğunu dile getirmek için makam-mevkî gerekmiyor, bu benim ve dahi birçok kişinin gözlemlediği birşey ki söyleniyor.

Boş boş konuşup adamın canını sıkmayın, bana giren sana da giriyo neyin goygoyunu yapıyosun!

Ben mükemmel bir öğretmen olduğumu söylemiyorum, hatta bir öğretmen olduğumu da iddia etmiyorum, herkes gibi bir insanım ve herkes gibi sorumluluklarım, ihtiyaçlarım var, Evet hakkını aramayan bir millet koyundur, koyun, koçluğunu yapmaya da meraklısı çok olur, umarım anlatabilmişimdir.

arkadaşlar ben şu anda kamuda özürlü işçi kadrosunda çalışmaktayım 3 ay önce denizli karayollarına tayinli geldim şu anda çalıştığım yerde bana bekçilik yapmam isteniyor bende özürümden dolayı bunu yapamayacağımı söylediğimde bana 2 günlük yevmiye cezası verdirdiler başbakanlık özürlüler idaresini aradığımda bu görev özürlülere verilemez denmesine rağmen baskı yapılıryor bu konuda sizlerden bilgi istiyorum şu anda ne yapmalıyım acil çevap bekliyorum

içinize gerçekten polyanna kaçmış arkadaşlar.

SpeedyGonzales
Anladıysam arap olayım .:confused:
Kimin boş konuştuğu belli Öğretmen adayı mısın Yoksa öğretmenim ben diyemi buradan sesleniyorsun ne malum öğretmen olduğuz Öğretmen olacak kişi önce terbiyeli konusur ben yukarda kötü bir laf etmemişim .Sizden 15 yaşındaki cocuktaki muammaleyi görüyorum. Konuşmalara dikkat ediniz ! Milletin hakkını arayıp aramadığı ne malum Çok düşüncesiz birisiniz bu ötürüden dolayı tebrik ediyorum
İnş Hep aday olarak kalırsınız

denizli20 ayrıntıları ve senin olayına uyar mı tam bilmiyorum ama vatandaşlık çalışırken hatırladığım bir husus: sana verilen emir yazılıysa bekçiliğe başla, sonra o yazılı emirle ve raporunla birlikte mahkemeye başvur, yok yazılı bir emir değilse amirinden yazılı halde bildirmesini iste sonra bekçiliğe başlayıp dava aç.

Sedatileri

Ben tek tek şlunu yaptım bunu yaptım diye buraya listeleyip reklamımı yapacak değilim.

NE yaptığımı sana söyliyim, en azından ortak yapılan hiçbir şeyden geri çekilip milleti yarı yolda bırakmadım, bu konuda ise, diğer konuda bakarsan mailler verilmiş, gerekli yerlere mail atıyoruz, akşam da bir kanalı kullanarak bir millet vekiline bu konuda bir bilgisi olup olmadığını soracağım, bunlar senin için yeterlimi?

Sen ortak bilinç oluşturmaktan bahsediyorsun, e ben de bundan bahsediyorum zaten
.

aman onu küstürmeyelim, bunu kırmayalım bilmem ne, hayır kardeşim, bu milletin doğruları duymaya kendi hatalarını bilmeye ihtiyacı var, Sen de öğretmenmişsin ee derdin ne o zaman, hakkını aramayan bir topluluğa kızgınlıktan daha doğal ne olabilir?

Bırakın bunları kardeşim, Ben kırsal kökenli bir aileden geliyorum, küçük yerlerdeki durum hakkında da büyük yerlerdeki durum hakkında da övünmek için söylemiyorum ama az-çok fikir sahibiyim, millet dediğiniz şey o kadar da yere göğe konmiycak bişey değil.

yaşamadığım şeyler değil, memleketi pislik götürür, belediyeye kızarlar ederler, sonra kimisi yine gider seçimde kızdığı partiye ya da adaya oy atar, birşey olur topluluk içinde ortalık dadaloğlundan geçilmez ama icraata geldinmi bir de bakmışsın etrafta kimse kalmamış.

Onun için bırakın bu saçmalıkları rica ederim.

kara yazılı emir vermiyor 15 önce dilekçe yazdım ama dilekçeme cevap vermedi çalışma saatleri 07.00-19.00 saatleri olduğu için kabul etmedim ve özürlü olan biri bekçilik (güvenlik) işi olduğu için yasak

Muniza

Yazdıklarımda anlaşılmiycak birşey yok, Kara rumuzlu arkadaş bir özet geçmiş, oraya bak anlarsın, Hoş yazdıklarımı anlamak için 5 yaşında bir çocuğun Türkçesi yeterliya neyse...

Dilsizdüşünce

Haklısın ne diyim, ama burada yazılan saçmasapan şeylerekızmaktan alamıyor insan kendini.

Süperhız ne biliyorsan onu yap . Size ayıracak vaktim yoktur. İsmail kardeş birlik olmak gerekir Düşüncelerimiz fikirlerimizi paylaşığp ortak yapmak en doğrusudur . Hayırlısı diyelim

Goldenheart

Yukarıda yazdığım gibi bu akşam bir milletvekiliyle ulaşabilirsem görüşücem, müsadenle senin konudan da biraz bahsedicem.

Bu arada Fox'un sabah haberlerine biraz yoğunlaşmak lazım, belki bu konunun tartışılmasını sağlayabiliriz.

Muniza

git sen de memnunluk oyununu oynamaya devam et, okul öncesi çocuklara ders verirken lazım olur.

speedygonzales ;

tabiki bahset ..süper bişey olur..uygun dille anlat bu olanları.artık biter inşallah bu muallak durum..
evet bende verdim o konuda fox TV' yi özellikle diğer tvlerle bir tutmadım ayırdım..bakalım inşallah birileri bizlerden söz ettirebilir umarım..

gsli;
aaaah ah..bende onu diyorum daha çok kişi ama nerdeeee :)

Yok hocam tabiki usulünce konuşucaz işte, amacımız üzüm yemek, bağcıyla işimiz yok, Ben sadece burada bazı insanların saçmasapan söylemlerine anlam veremiyorum...

Esenlikler arkadaşlar.Okan BAYULGEN'e twitter dan ulaşabilirsiniz yararlı olacağını zannediyorum okan engellilerin her türlü sıkıntısını dile getiriyor.

Üst Alt