Değerli Arkadaşlar,
Benim tamamen şahsi fikrim olarak bu konuyu açmış bulunmaktayım. Benim tahminime göre bu haziran ayı ve kasım ayı veya yıl sonunda toplam alım sayısı 10 bin civarı olacaktır. Evet bu sayı belki az ama devlet birşeyi yapacağım dediyse kimse ona dur diyemez. Ben umudumu yitirdim. Şuanda tek amacım sınavda ilk 10 bine girip en azından bu sene atanabilmek. Yoksa seneye Mart veya Haziranı bulacak oda tabi ilk 20 Bine girersek.
İnşallah ALLAH herkesin gönlüne göre verir.
Saygılar.
Sayın Arkadaşlar,
Benim 20 bin kadro olduğu zamanda hedefim ilk 10 bine girip atanabilmekti.
Ben zaten normal kpss sınavına hazırlandığım için derslerle aram biraz iyiydi,ama tabi 2 yıllık bir boşluğun ardından aralık ayında kpss ye hazırlanmaya başladım,
Benim kendi kapasitem 60 sorudan 50/55 arası yapabilirim. Ama çevremdekiler bana ne kadar destek olsada ben 60/60 yapsamda atanabileceğim inancını kaybettim.
Çünkü lisanslardan ve önlisanslardan ki benden üstün olan liselilerden geriye kadro kalacakta ben atanacağım peh peh peh.
Ama sizleri uyarmak isterimki 3512 kişilik kadroyu belirleyen kişiler, soruları gayet ve net bir şekilde ZOR soracaktır. ÖMSS kurslarıyla bu sınava hazırlananlar için umarım sınav bir hayal kırıklığı olmaz, çünkü ben kursa gittiğim ilk gün hocaya dedim hocam böyle anlatırsanız buradaki herkes sınavda sadece sorulara bakar,
ALLAH razı olsun anlatıyor ama koca 50 dakkada 3 soru çözerek ve örneklerle evde çalışın soru çözün diyerek bu sınavdaki sorular çözülmez. ki bu durum istanbulun göbeğinde. (lütfen isim istemeyin) ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. Umarım gerçekten hakeden kardeşlerim atanırlar.
Peki sizin düşünceleriniz nedir ?