Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS sonucu kamuya sadece 3512 kişi mi alınacak? Dağ Fare mi Doğurdu!?

huseynn;Eğer eminsen sağlık müdürlüğüne şikayet edebilirsiniz...

Sevgili arkadaşlar bu gün ömss kursunda bir arkadaşım bu haber üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığını arayarak durumu sormuş ona böyle bir haberin nerden ve nasıl çıktığını bilmdiklerini haberin yalan olduğunu, en kısa sürede düzeltileceğini söylemişler inşllah dosrudur siz degerli arkadaşlarımla paylaşmak istdim.. sağlıcakla kalın.

IMF borcu bizden çıkarttılar tebrik ediyorum 1.412.200 kar yaptınız. Burada yetim insanlar var işsiz insanlar var onların hakkını yerse bu devlet. Yüce Rabbimiz , [FONT=Arial]Gerçekten, yetimlerin mallarını zulmederek yiyenler, karınlarına ancak ateş doldurmuş olurlar. Onlar, çılgın bir ateşe gireceklerdir Ahirette vereceksiniz bunların hesabını.
[/FONT]

ibrahimsami;
Siyaset insana dayalı yapılan bir iş Türk Milletinin duysallığını bilirler özellikle engellilere karşı yapılacak haksızlıklar en ufak olaylar bile tepkilere yol açacaktır birçok sağlığı düzgün olanlarında eşi dostu arkadaşı annesi babası engelli durumda olabiliyorlar ve engelli sayısının 9 milyon 600 küsürlerde olduğunu sabah ki görüşmemde MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI RUHSAR HANIM SÖYLEDİ bu rakam az bir rakam değil her zaman seçimleri düşünenler konulan tepkiyi hissedeceklerdir o yüzden gerekli yerlere mail atmayı ihmal etmesin kimse sessiz kalmasın hak aranmadan alınmaz....

huseynn;1
Kişinin gerçekten oranın üstünde aldığını net bir şekilde biliyorsan il sağlık müdürlüğüne kişinin ismini cismini iyice öğren yanlız tek bir rahatsızlıktan almamışda olabilir onuda söylüyeyim sana iç organ rahatsızlıkları olabilir mesela rapor oranı o yüzden yüksektir bunuda göz önünde bulundur direk yargılama eğer netse bilgilerin git şikayet et ...

bu işitme engelliler konusunda haklısınız, benim işitme engelim ortopedik engelimden daha düşük olduğu halde bana işitmeden mi gireceksin, okuyucu işaretleyici ister misin diye sordular. sanırım sosyal hizmetlerdeki görevlileri iyi bilgilendirmemişler. kılavuzda yazıyordu birden fazla engeli varsa daha yüksek oranlı olandan girecektir diye. eminim ki çok kişi bu fırsatı değerlendirmiştir.

ben konyadan başvurdum, herkese soruyorlardı.

dilsiz düşünce aynen banada soruldu işaretleyici,okuyucu istiyormusun diye istiyorum desen hemen yazıyorlar:)BİO kardeşim şikayet edelimde hangi birini şikayet edelim bizim sınıftafıdaki aynen hüseyinin dediği gibi ne işitm cihazı var ne bişey var sesiz arkasından konuşsan bile duyuyor kulak içine takılan cihazlar falan oluyormuş acaba ondanmı var diye sordum çaktırmadan yok dedi yani işitmesi normal yada çok çok az o kadar kusur kadı kızında da olur;)sadece işitmede değil her türlü raporlarda var bunlar şikayetle falan bitmez adam akıllı sınav sonu yeni rapor istesinler cetvel dışı bırakılmış üç beş özür grubunu dahil ederek yoksa başa falan çıkılmaz şikayetle...

xxxman;

Bildiklerimizi şikayet edelim dğer taraftanda sakatlık cetveli düzeltildikten sonra hazırladığımız maddelerdeki gibi yeni rapor istenme meselesi bak ankaradan nasıl eleniyorlar kontrol mekanizması olursa:D

yav kardeşim ceza olarak bırakcan bunları şikayet etmicen kazancaklar tam sevinirken devlet toptan inceleme altına alcak hevezleri boğazlarında kalcak:D görcekler haksızlık yapmayı gidip eski raporla başvurup yeni raporunu saklamayı :eek: zaten milletin elinde 3-5 tane rapor var nasıl işleniyorsa sağlık bakanlığına kimsenin ilgilendiği yok dediğim arkadaş hakem heyetine kadar çıkmış %5 değişmemiş oda gitti eski raporu verdi girdi devlet inceleme falan yapmıyor demek ki:eek:

xxxman;

Malesef denetimsizlik hat safhada ...

Değerli Arkadaşlar,
Benim tamamen şahsi fikrim olarak bu konuyu açmış bulunmaktayım. Benim tahminime göre bu haziran ayı ve kasım ayı veya yıl sonunda toplam alım sayısı 10 bin civarı olacaktır. Evet bu sayı belki az ama devlet birşeyi yapacağım dediyse kimse ona dur diyemez. Ben umudumu yitirdim. Şuanda tek amacım sınavda ilk 10 bine girip en azından bu sene atanabilmek. Yoksa seneye Mart veya Haziranı bulacak oda tabi ilk 20 Bine girersek.
İnşallah ALLAH herkesin gönlüne göre verir.

Saygılar.

Sayın Arkadaşlar,
Benim 20 bin kadro olduğu zamanda hedefim ilk 10 bine girip atanabilmekti.
Ben zaten normal kpss sınavına hazırlandığım için derslerle aram biraz iyiydi,ama tabi 2 yıllık bir boşluğun ardından aralık ayında kpss ye hazırlanmaya başladım,
Benim kendi kapasitem 60 sorudan 50/55 arası yapabilirim. Ama çevremdekiler bana ne kadar destek olsada ben 60/60 yapsamda atanabileceğim inancını kaybettim.
Çünkü lisanslardan ve önlisanslardan ki benden üstün olan liselilerden geriye kadro kalacakta ben atanacağım peh peh peh.
Ama sizleri uyarmak isterimki 3512 kişilik kadroyu belirleyen kişiler, soruları gayet ve net bir şekilde ZOR soracaktır. ÖMSS kurslarıyla bu sınava hazırlananlar için umarım sınav bir hayal kırıklığı olmaz, çünkü ben kursa gittiğim ilk gün hocaya dedim hocam böyle anlatırsanız buradaki herkes sınavda sadece sorulara bakar,
ALLAH razı olsun anlatıyor ama koca 50 dakkada 3 soru çözerek ve örneklerle evde çalışın soru çözün diyerek bu sınavdaki sorular çözülmez. ki bu durum istanbulun göbeğinde. (lütfen isim istemeyin) ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. Umarım gerçekten hakeden kardeşlerim atanırlar.
Peki sizin düşünceleriniz nedir ?

sen böle düşünüyorsan biz ölelim ibrahim :D 60 da 60 diyon baksana :) seni öle durumda atamayacak hükümet olmaz olsun :)

golden_heart;
Vallahi kardeşim ben inkilap tarihinden biraz korkuyorum eğer tahmin ettiğim soru şekilleri gelirse 55 i geçerim ALLAH'ın izniyle. Ama dediğim gibi atanırmıyım çok zor.

Cumali;
Benimde aynen :)

ayşe ceren;
Keşke iyimserlik dışında başka bir çaremiz olsa da bizde yapabilsek, o kadar itiraza rağmen hala bir açıklama yapan yok. Bu ne demek ? :)

ben de matematikten tırsıyom :) lanet olası ders senelerdir başıma bela :)

golden_heart;

Bende aralık ayında tırsıyordum ama biraz gayret edince anladığını anlıyorsun, tabi matematik konusunda tedirginliğim yok değil eğer matematikten korkmuyor olsaydım emin ol 60/60 derdim :) ayrıca bu tarih konusunda o kadar büyük bir konu birikiminden 10 tane çıkması biraz garip :)

bende matematıkten tırsıyorum ama sagolun osym bu tırsmamı percınlestırdı sozel cıkıslıyım 2 ıle 2 zor toplardım sayısal bolume yerlestırıldım;)

evet bencede ınkılap 15 soru olmalıydı..oku oku bitmiyo valla :) ben daha matematiği elime almadım.diğerleri tamamda..napacam bilmiyom..

cumali;
gene yaptın yapacağını :) demek perçinledi..benimde benimde :)

ibarahim..benim konuyu boşladın..yazı falan gönderiyonmu :)destek olmayı bırakma haa..

yukarda dediğin gibi düşünüyorum..birde bir konuda "kalem" nickli bir abla var oda yazmıştı,60 bin kişinin başvurduğu bir sınavda sadece 3 bin kişi alacak babayiğit bir hükümet tanımıyorum diye..bencede öle yani

golden_heart;
Kardeşim ben beklemek yanlısıyım, belki görmüşsünüzdür ama buraya yazdımmı bilmiyorum ama sınava bu kadar az bir süre kala herhalde ösym ye bir kadro sayısı verilmiştir. e ösym bunu açıklayana kadar veya en azından bu pazartesi veya salı günü bir açıklama olur diye düşünüyorum o zaman kadar beklemek istiyorum.

golden_heart;
Abi hatayı baştan yapmışsın sen, unutma ösym her zaman en yüksek puanı en az doğru cevap verilen sorulara yani en az hangi soruya cevap verilmişse en fazla puan onu doğru cevap verenlere verilir ki bunun en başını daima matematik alır, açıkçası 45 net yapıp 5 matematik yapacagına 40 net yapıp 10 matematik yapsan daha cok puan alırsın benden demesi.

her neyse umarım bazı seyler duzelır...bır gun bızde varız bızde ınsanız seslerımızı duyan olacak ama bız gorurmuyuz bılmıyorum en azından bızden sonrakı engellıler rahat etsın :)

haklısın ibrahim deeeee,bizim altyapı yok.endüstri mezunuyum..bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..

golden_heart;
E Ben :) Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü Mezunuyum :)

Cumali;
2023 ü beklemelisin :) kardeşim :)

sende haklısında..işte dediğin olsa bile,bize bu durumdan kar olarak ' birlik beraberlik ruhu' kalır diye uğraşıyorum.ama olacak gibi görünmüyor :).aslında bende senin gibi sabredenlerdim..
neyse konu orda..gerek gördüğünde desteğini eksik etme...

vallamı bende bilgisayar donanım mezunuyum..o zaman sana helal olsun..matematikte bu kadar ilerletmişsen kendini..ben basit şeyleri yapıypm anca :)

golden_heart;

Valla abim matematik öğretmeni ama 1 çarpma işlemi bile öğretmemiştir bana ama sagolsun dersanedeki hocalar cok yardımcı oluyorlar hatta benim sınavım var diye hoca mayısta işleyeceği konuyu nisan ayına aldı sırf bana anlatır gibi derste anlatıyor :) ama duysa bu başvuru sayısını eminim oda kahrolur...

inşallah:)

unutmadan umarım bu yazımı okuyan cok kısı olur...yerı geldımı klavyeden yazarız hakımız yenıldı su oldu bu oldu aman allahım nıye boyle oldu, sonra şoyle suratlar atarlar:mad::mad: ...kımısı sunu atar:(:( ...ama ıs gelın bırlık olalım sesimizi duyurup e-mail atalım telefon acıp hakımızı arayalım dedımız zaman toplasan 10 kısıyı gecmıyor gonul ısterdı herkes bıseyler yapsın soz ucar yazı kalır ya,o yazıyı bızde varız dıye kulansak..aklıma nasretın hocanın fıkrası gelıyor"" padısahın huzuruna varıp bız fıllden memnunuz bır kac tane daha verın padısahım "" anlayana

Cumali;

Dostum birilerinin ben mail attım su milletvekili ile görüstüm su gazeteyi aradım diye suraya mesaj yazmaması bırseyler yapmadıgı yada sadece sızın bırseyle icin ugrastıgınız anlamına gelmez.Kendimden ornek vereyım su mesajına cevap verme geregı duymasaydım suraya yazmazdım bıle ama madem yapılanların teshırı senın ıcın onemlı bende ne yaptıgımı yazım bari.
Sitede verdıgınız tum mılletvekılı bakanlık ve gazetelere maıl attım.Rahatladınmı bak bı tek sen mucadele etmıyorsun.Konunun basına yazmıs arkadas surayı tartısma alanına cevırmeyın dıye ama en basta sız burada tartısma yaratacak sozler yazıyorsunuz

Üst Alt