Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Sınavlar,tercihler,atanmalar...Hep sancılı surecler olmustur allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsin...
Tercihlere son gunler kaldı arkadaslar sonra sıra sonuclara gelecek,sorulmadan once ben sordum.Bilen vaarmi,?

Ağustosun ilk haftası açıklanabilir.

bakan ağustos ayında yerleştirmeler yapılacak dediğine göre, bencede ağustosun ilk haftası açıklanır

bakanlığa ne mailler, bimere ne bildirimler gidecek bu süreçte kimbilir :) sabır ve şükür nedir bilmez bizim halk.

30 Temmuz Pazartesi gününe kadar açıklanacak.

leaderboy cok kesin bir tarih yazdın ve kendinden cok emin bir ifade :) umarım dediğin gibi olur

Evet öyle oldu AMA biz, bize bilgi verenlerin yalancısıyız :)Bas bas bağırmasını biliyorlar bakalım bağırdıkları gibi söylemiş oldukları tarihte de acıklicaklar mı :(

kpss gibi olursa tercihlerin bitiminden 1 yada 2 hafta sonra açıklanır

Tercihler tutsunda bir ay sonraya bile razıyım hatta senenin bitmesine bile..

arkadaşlar mantıklı düşünürsek ağustosta iş başı yapılacaksa en fazla 10 gün sonra belli olur bence

27 Temmuz'da yerleştirme sonucu açıklanacak. saat 15:30 - 17:00 arasında

peki diyelim ki kadro cıktı ve arkadaşlarımız atandı. bundan sonraki sürec nasıl işler.

mesela özel sektörde çalışanlar var. ihbar süreleri var.

her kadroda mülakat olur mu ?

mesela bir kadroya 3 kişi atarnır içlerinden birini mi secerler.

bencede 27 temmuz saat 16.00 da herkes ekrana kilitlenecek oo yooooooooo :)

carocann;

Memur Olursan İhbar süresi kullandırmazlar.

Mülakat olmaz

3 kişi diye bişey yok Direkt 1 kişi seçilir.

Bundan sonraki süreç nasıl işler cevabı ise ; 2 Şekilde olur

AÇIKTAN MEMUR ALIMI: açıktan Kamu memuru alımı oldugu zaman ÖMSS puanı ile başvuru yapılabilecek. burada mesela 2 kişi kadro belirlendi diyelim 4 kişi yi mülakata çağırırlar, içlerinden 2 kişi alınır duruma göre. Tabi ki Açıktan alımlar için geçerlidir.

YERLEŞTİRME İLE MEMUR ALIMI: ÖSYM yerleştirme için duyuru yayınlarsa

umarım anlatımda sıkıntı yoktur :)

0212 335 00 00 arkadaşlar ntv haber merkezinin numarası ben aradım haber önerisinde bulundum bedirhan hocamda bulundu. ömss başvurusunda 20 bin alıncaktı alımı düşürmeleri yetmezmiş gibi olmayan bölümlere kontenjan verildi 2100 lisans alımından yarısından fazlası olmayan mezunlara ayrıldı... ögretmen alımı yapılcak dendi ama tam tersi engelliler ögretmenlik yapamaz denildi... Lütfen bize desgtek olun deedim... Ve ne kadar aranırsa o kadar iyi...

ösym nin sitesinden yer alan yerleştirme takvimlerini incelediğmiz de 4-10 gğn içinde açaıklanacağını düşünebiliriz. şu ana kadar en erke 4 en geç 10 gün içinde açıklanmış bu tercih sonuçları

ösym en erken 4 en geç 10 gün içinde açıklıyor tüm yerleştirme sonuçlarını. bizi salladıkları için 11. günde açıklanır arkadaşlar

ömss ile açıktan alım gibi bir durum var mı? eminmisiniz böyle birşeyden... kılavuzları, ilgili mevzuatı okudugum kadarıyla puanla yerleştirme ve kura haricinde alım yok diye biliyorum...

ben lise muhasebe mezunuyum 2001 hizmetli kadrosunu tercih edebilirmiyim yada tüm 2001 leri yazabilirmiyim

Yerleştirme dışında Açıktan alımlar da oluyor. takip etmeniz gerekir

bence 1 ayı bulur tercih sonuçlarının açıklanması ağustosda yerleştiriceklermişya engellileri fatma şahin dedi bakarsınız fatma şahin öyle dedi diye eylülde açıklarlar:))

Açıktan alımlar için işkur'un sitesini takip edebilirsiniz. Mesela geçen sene Eskişehir Büyükşehir 12 engelli işletmen aldı. Daha bunun gibi bir çok örnek var. İşkur'un sitesine haftada bir bakarsanız hiçbir engelli memur talebini kaçırmamış olursunuz.

Teşekkür ederim Karbeyaz

Peki, atamalar oldu diyelim. Bundan sonra hemen ben geldim hemen başlayayım mı diyoruz :) yoksa orada belirli bir süre var mı

KPSS den arkadaşlar bu konuyu bile bilir.

ömssyerleştirme sonuçları ne zaman açıklanır???

ömssyerleştirme sonuçları ne zaman açıklanır???

Can sıkıntısından yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanır diye merak ettim, sonra da ÖSYM nin sitesine girdim ve bir istatistik çıkardım, bizim sonuçların açıklanması açısından bir fikir verebilir diye düşündüm. Gerçi ÖMSS yi hep ağırdan alıyorlar, geç kalıyor her şey ama neyse. Dedim ya can sıkıntısı
smile.png

1- KPSS-2012/4: Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme : 4 GÜN

2- 2012-DUS İlkbahar Dönemi Yerleştirme : 10 GÜN

3- 2012-TUS İlkbahar Dönemi Yerleştirme : 10 GÜN

4- KPSS-2012/3: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme : 8 GÜN

5- KPSS-2012/1: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme : 9 GÜN sonra açıklanmış.

Şimdi buna göre en geç yerleştirme sonucu açıklama 10 GÜN olduğuna göre; 30 TEMMUZ da da, bizimkinin açıklanma ihtimali nedir sizce_?

bakan acıklamA YAPTI AGUSTSUN ILK HATASI DIYEÖ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt