Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ömss tercih sonuçları

tercih sonuçlar ne zaman açıklanacak bilgisi olan varmı

ömss atamaları ne zaman yapılacak

Ömss atamaları ne zaman yapılacak.
Bilgisi olan var mı?

bakanlıktan tandık bırı bu hafta acıklanabilir DEDİ.ö

Bu mümkün değil besalti20 daha tercihler yeni yapıldı. Son günü de cuma günüydü. Bu hafta sonuna kadar yetiştirmeleri mümkün değil.

Arkadaşlar Ösym'yi arayanız var mı sonuçları açıklama konusunda...

Ağostos un ikinci haftası büyük ihtimal açıklanır

Sonucları açıklamak aslında 1 günü geçmez 25 bin kişi tercihmi yaptı atarsın tercihleri sisteme en fazla bir günde halleder sistem otamatik zaten ama iş o tercih formlarını o sisteme aktarmak işte onu yapabilirseler :=)

bu kpss ye benzemiyor arkadaşlar kpssde binlerce kişi tercih yaptı 10 günde açıklandı.bizde 60 bin kişi girdi nerdeyse 3te 1 tercih yaptı ben bu cumaya kadar acıklanır diye tahmin ediyorum inşallah oyle olur ve bir yerler gelir inşallah

bence 27 temmuz veya 30 temmuz'da açıklanır... fazla uzatmazlar...

Hiç kimsede sabır kalmamış doğal olarak:) tercih klavuzunun yayınlanması kadar uzun süreceğini sanmıyorum en geç 10 günde açıklanmalı duy sesimizi ösym :)

bakan fatma şahin açıklama yapmıştı bayramdan önce atamalar yapılacak diye o yüzden bence en geç haftaya açıklanır diye düşünüyorum hatta bayram öncesi işe başlayacaklar demişti bir açıklamasında galiba

Vallahi şaştım şaşırdım ........Önemli olan Atanmak ......İçimdeki korku ya Atanamazsam ....Çok fazla arkadaşım açıkta kalacak Hadi HAYIRLISI........Kimin ne olacağı belli değil......................

Arkadaşlar sabredelim tek derdimiz atanmak olsun sadece...

Ne karmaşık Bir durum..Benim sıram ilk üç binde.Fakat ben ilk üç binle yarışmıyorum..Benim tercih ettiğim 15 kadroyu tercih edenlerle yarışıyorum...

Bilmem onu bile unuttum artık:) sırf aklıma gelmesin diye:(

Kalender ŞAH;

Sen ilk defa bir tercih işlemini yapıyorsun galiba :) Örneğin bu sınavda 10. oldun türkiyede. Puanın 98 kendine güvendin 6 tercih yazdın bu durumda kesin atanırsın diye bakıyorsun ama değil işte. O 9 kişi seni geçebilir. Ösym'nin sisteminde önce puanını al ama sonra puanı aldım diye sevinme sistemi var :) tercihlerinizi gidin bir dershanede rehber hocasıyla yapın dediğimde dalga geçtiler benimle. Ama şimdi paylaşımlarda yaaa :( aynısını yapmısız diyorlar birde sallıyolar yok bu puan yok şu puan :) boşverin allah kısmet ederse gidersiniz yoksa işe devam.

Memur olucağımı bilsem bende hemen ederdim ama senin dayın var galiba:) sonuçlar belli olmadan istifa ettğine göre:)

ibrahim evet haklısın öyle.

nuray sen işle kurtarmışsın..

Valla hi ben danışacak dersane bulamadım ibrahim ....fazla soramadım ne biliyim çekindim...

Bu Arada Kastomonu tercih eden varmı.Birde kilisi TERCİH EDEN VARMI KİLİSTE SURİYE SINIRIYMIŞ KAZARA YAZDIM.Dün haberlerde fark ettim heç haritada bakmadım sonra pişman oldum ya gelirse..

ibrahimöztürk88;
bence dersanelerde kestiremezdi kime nerenin geleceğini..düşünsenize benim puanım şimdi çok güzel sıralamamda iyi,hangi dersane engelliler içerisinde büro yönetimi okuyan üstelik benden iyi puan alanları bilebilirdi ki ? ben burda tıkanıp kaldım..eğer o iyi puanla alınamazsam,önümdeki kişilerin kaçının büro yönetimi okuduğunu bilemediğimdendir..çünkü alanımdaki yerleri başa yazdım..bu durumda da bence dersane hikaye.şahsi görüşüm..

bence

biraz düşünüsek şu sonuç ortaya çıkıyor 29 nisanda sınav oldu 29 haziranda terchler yayınlandı muhtemelennn 29 temmuzda atamalar olmaya başlar hatam varsa düzeltn:eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt