Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 Temmuz Pazartesi gününe kadar açıklanacak.
bu bilginin kaynağı neresi peki arkadaşım ???

Tercihler tutsunda bir ay sonraya bile razıyım hatta senenin bitmesine bile..

aynen valla yeterki yerleşsemde 1 ay sonra da olur :))tabi meraklanmadan da olmuyor...

27 Temmuz'da yerleştirme sonucu açıklanacak. saat 15:30 - 17:00 arasında
bu çok kesin bie tarih ve saat kaynağını bilerek mi yoksa kulaktan dolma mı yazdın arkadaşım ???

en erken 27 temmuz en geç 3 ağustos.
açıklanması önemli değil önemli olan ihtiyacı olan tüm arkadaşımızın yerleşebilmesi allahın izniyle....

cuma günü açıklarla inşaallah... isteseler 7-8 bin adamın yerleştirme sonucunu programa yükleyip, çıktısını alarak yayınlamak taş çatlasa 3-5 saat zaman alır ve bir gün sonra açıklarlar ama işte... aryaa başka işler de giriyordur,LYS gibi filan... 1 hafta zaman bırkaıyorlar.. genelde 1 hafta da açıklıyor ÖSYM.. cuma akşamını iple çeker olduk :S

Sonucun ağustos ayı içerisinde açıklanacağı resmen duyuruldu, niye hala temmuzun şusunda busunda diyorsunuz anlamadım, yukarıdaki açıklamayı okuduysanız ağustos ayı içerisinde diyor, anlaşılmayacak bir şey var mı?

mgold,
mülakat olmayacak.

tercihler ağustos ayı içindeyse atamalar da eylül ekimi bulur daha çok bekleriz ya hayırlısı neyse o olsun napalım

Aile ve Sosyal Politikar Bakanlığı ÖMSS ile ilgili yaptığı açıklamarın hangisini tutturabildi ki bunu doğru bilsin. OSYM tamamen bağımsız bir kurum, kendi mevzuatına göre işlem yapacağı için bence en geç 10 gün içinde açıklar.

gul2011;

aynen benide ilgelendiriyor iki arada bi derede kaldık derlerya aynen öyle....

leonalori;

Bağımsız olduğu için mi 1 ayda sonuç açıkladı , 42 günde klavuz yayınladı. Kim bağımsız ?

Sen durumu yanlış anlamışsın hacı. Bağımsız olduğu için bu kadar sürüyor iş. Bağlı olduğu bir bakanlık, kurum olsa baskı yapar işler hızlanır. OSYM'nin mevzuatını oku anlarsın bağımsız olup olmadığını.

şahsi kanaatim, cuma günü açıklanacağı yönünde... 1 gün daha sabır kardeşler ;)

:) La harbi boş konuşuyosunuz,engellileri ilgilendiren ne halt olsa hepiniz medyum kesiliyosunuz...1 hafta önce,1 hafta sonra ne farkeder,90 altı düz liseliler boşa ümitlenmeyin avcunuzu yalarsınız,açıklandıgı an,atanamadık tüh bunun için mi bekledik,saçmalayıp durduk diceksiniz,demedi demeyin,88 puanlı bende siz gibi havamı alcam için,ÖSYM ye burdan yırtınarak bagırmak yerine sizib yorumlara gülmek daha eğlenceli... Kapiş mi???

(sizib) değil,(sizin) pardon gençler...

Hahahahaaaaa gülmekten kırize girdim vallaha. Morelim düzeldi hahahahaaaahah

NOT: ÖMSS ve KURA ile yerleştirme sonuçları Ağustos ayı içerisinde açıklanacaktır >>>> AbuksabukPeri nin yazdıgı bu bilgide külliyen yalan,Unutmayın medyumluk yaparken destekli atın,istatistiksel davranın len biraz... Merak etmeyin engeç haftaya çarşambadan önce açıklancak,ama atananlar burda yırtınanlar değil,şu sessiz kalan 90 üstü olcak.. O Kadar... :)

kendinizi kandirmayın la :) ıcınızden gecenıı syleyı lutfen :)

Ben 2 yıl önce Meb.e atandım,o zamanda burayı takip ederdim aynı rumuzlar,aynı adamlar çığlık çığlığa yırtınıyordu burda,adamlar hala aynı,adamım madem bu kadar aktifsiniz adam gibi bir puan alaydınız,ne zaman açıklanır diye tutuşmak yerine keyifle siesta yapardınız... Şimdi bu yırtınanların puanına bak hep 70-80 arasıdır,90 üstü bir tane adam yoktur aralarında,neden,çünkü bunlar korkularıyla yüzlrşmek için aceleci davranıyolar,hoşya buda bir fark... Anladınız mı la?

Tıklayın >>> Grup Vitamin - Takmayacaksın tak açacaksın [Orjinal Klip] - YouTube

destan6638 ne kadar boş konuşuyon ya az bi sus da ya. sen kendini avutuyon asıl 88 almışsın konuşuyosun. 70 alan bile atanabilir tercihler önemli boş konuşup milletin şevkini kırma çok kızdım şimdi sana bak işine. Allah herkesin kalbinden geçeni hayırlı kılar inşallah.

Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü | Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı | (Güncel) 2012-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Süreci Başladı
KURAYA GİRECEK ADAYLARIN DİKKATİNE!!!!

KURA İLE YERLEŞTİRİLMESİ YAPILACAK ADAYLAR DA TERCİH YAPACAKLARDIR:

• Adaylar tercihlerini 11-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri 20 Temmuz 2012 gecesi, saat 23.59’da sona erecektir.

• ÖSYM’nin www.osym.gov.tr internet adresine giriniz ve “TERCİHLER” alanından ÖMSS/Kura Tercih işlemleri alanına erişiniz.

• Buradaki ilgili alana T.C. Kimlik Numaranızı ve daha önce verilmiş olan şifrenizi giriniz.

• ÖMSS/KURA Tercih Kılavuzunda Tablo 1’de yer alan İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADROLARI (2012-ÖMSS/KURA TERCİH KILAVUZU) Aranan Nitelikleri” gösteren sütunlardaki koşulları dikkatle inceleyerek ve size uygun tercihleri belirleyiniz.

• Kılavuzda düzenlenen “Başvurma Genel ve Özel Şartları”nı mutlaka okuyunuz ve tercihlerinizi yaparken bu uyarıları da göz önünde tutunuz.

• Tercihlerinizi 15’i geçmemek üzere istek sırasına göre yazınız. Bu sıralamada kadronun size uygunluğunu göz önünde bulundurunuz.

NOT: ÖMSS ve KURA ile yerleştirme sonuçları Ağustos ayı içerisinde açıklanacaktır.
kırmızıyla yazılan not az önce aile ve sosyal politikalar bakanlığının sitesine baktım kaldırılmış ağustos ayı içerisinde açıklanacaktır ibaresi. yarın açıklanma ihtimali olmasından ötürü yarın bence açıklanabilir inancım kuvvetli acıklanacagı yönünde sabırla yarını bekliyoruz bakalım ne olacak.

destan6638;

arkadaşım kusura bakma ama ben o meb atamalarında kimlerin nasıl atandığınıda çok iyi biliyorum... yok siesta yaparmışda filan falanmış...torpilin çok iyi olduğu için siesta yapıyordun sanırım...veya sınav öncesi sınav sorularını sana peşkeş çektiler o yüzden keyfin yerindeydi galiba...ben kpss atamalarında 90 ve üzeri alan arkadaşların atanamadığını ama 30 ve 40 arası alanların atandığını gören ve bilen biriyim...buradan ukala bir şekilde yazı yazmışsın...insanların sınavlara ne hallerde, hangi imkansızlıklarla, ne kötü şartlarda girdiklerini bilmiyorsun burada altın kuru keyfin yerinde ağzından salyalar saçarak mesaj yazıyorsun...sen böyle yazarken utanman lazım...kpss tarzı sınavlarda kimin kaç puan aldığının önemi mutlaka vardır ama bir yere kadardır...kimsenin tercih etmediği bir yeri 30 puanlı bir aday tercih ederse atanır...bu da sana kapak olsun...

bu sınavda 55 ile atanan bile olabilir ki.

şimdi siz 15 tane tercih yaptınız. siz 90 olan yarışmıyorunuz. sizinle birlikte o 15 tercihi yapmış insanlarla yarışıyorsunuz.

şimdi öyle bir yer buldun 55 ile bir tek sen yazdın. o zaman sen atanırsın.

Neden bende yarın acıklanır diyorum. ağustos ayında acıklanacak demedi bakan, ağustos için yerleştirmeleri yaparız dedi. burada yorum hatası olmasın

Arkadaşlara Dostlara selm olsun özelikle:
Golden hart Forumcu gursa yüreğine yaz forumda genel hiç bir konuya yorum yazmıyorum Ama günler sonra öylesine dışardan forma bakıyım derken güzel dilekleri,SALİH NİYETLERİNİZİ GÖRÜNCE DUYGULANDIM İNANINKİ FORMDA BİR AİLE GİBİYİZ BELKİ HİÇ YÜZ YÜZE GELMEYECEK SAMİMİ VE BÜYÜK BİR AİLEYİZ...Bizler Engelliler Bizz ailesiyiz... var olun saolun ....SÖZLERİMİ ŞU GÜZEL VECİZEYLE BİTİRİYim...

İnsan akıbetinin Efendisi değildir,hiçbir zamanda olmayacaktır.İnsanın Aklı onu daima bilinmeyen ve ön görülmeyen yeni şeyler vöğrenmeye ve yaşamaya götürecektir.......

friedrich a. von.hayek

carocann;

Aga kpss nin mantığı budur zaten 1 yeri yazdıysan kaç kişi kadro varsa en yüksek puanı alandan en düşüğe sıralanır!

Arkadaşlar Bugun 15:30-17:00 Arasında Açıklanacak.. Daha erken saatlerde de açıklanabilir. Bugun Belli oluyor. Ağustos diyenler neyin kafasını yasıyorsunuz. Umarım Herkesin istediği olur hersey..

27 Temmuz'da yerleştirme sonucu açıklanacak. saat 15:30 - 17:00 arasında
burda yazmıstım..

nerden biliyosun bugun açıklanacagını o kadar kesin konusuyosun.

yerleştirmeyi tetriste mi yapıyorlar merak ettim valla.bilgisayar kullansaydılar taş çatlasa yarım saate bitmesi lazımdı ve aynı gün açıklamaları lazımdı.demekki tetris kullanıyorlar...

kalender ŞAH;

Selam sana Güzel kardeşim, Biliyormusun güzel şeyleri bizler klavye aracılıgıla ilettik ama ona layık olan sen ve senin kocaman yüregindir..
bu arad yeniliklere daima açık olunmalı ama bazen geçmişide anmamak olmaz.. geçmiştekilerle beraber gelecek daha güzel olur... İnşallah içimizdeki gibi bir hayat seni bekler..
Şimdi canım kardeşim diyeceksi nki bu yüreginle yaz ne biliyor...
O zaman sana nasrettin hocadan bir fikra..
bir gün hoca dama çıkar , etrafa bakarken dengesini kaybeder , damdan aşagı düşer, komşuları hemen fırlar, aman hocam nereniz ağrıyor, aman hoca sana nasıl yardım edelim, uğultusu içinde hoca, millete aval aval bakar. Döner komşularına derki .. sizler bana en iyisimi damdan düşen birisini bulun , o bilir benım neremin ağrıdığını...

Yanı derdi derde düşene soracan... Kal sağlıcakla..

destan6638
ben sadece o tarihlerde ilgi sitedeki bilgiyi paylaştım. Yalan bilgi vermiş değilim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt