Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet bu kehanetin sahibi ilk olarak özkancey rumuzlu arkadaştır :D

tercih sonuçları

merhaba arkadaşlar tercih sonuçları ne zaman açıklanır acaba?

ferdi;
nokta atışı yapmışın :) hadi bakalım senin kehanette tutacakmı :)

Ömss Herkese Birşeyler getirdi Birşeyler götürdü ÖMSS sürecimde Hiç farkına varmadan ailem dağılma noktasına geldi ...Şimdi ise dağıldı......Ailemden çok ömss İLE İLGİLENDİM .....Hayatta herşey okdar kısa sürede değişiyorki peşine yetişmek mümkün değil .....Dikkat edinde herşey çok daha iyi olsun derken daha da Kötü olmasın...............Benim ömss den tek Beklentim Ailem İÇİNDİ.....Bu gün ailem yok....
Bu Son .....................SON MESAJIM Allaha Emenet Olun................

kalender-şah;
bu ne demek oluyor ? nasıl dağılma noktası yani ?

ihbra süreleri ve özel sektörde çalışanlar için nasıl olacagını bilmiyoruz ama en iyisi atandıktan sonraki şeylerin bu kadar stresli olmayacagı

ne demek şimdi bu

aman guzel kardesım sakın ola kendıne yada baskasına bır sey yapayım deme allahın ıznıyle ve yardımıyla ölümden baska herseye cözüm bulunur.bazı seylerı zamana bırak sıkıntıların en ıyı ılacı zamandır.allahımın ıznıyle sen de bır ıse yerlesırsın ınsallah ve aileni tekrar toparlarsın canım kardesım sakın yanlıs bır sey yapmaya kalkma bızler senın kardeslerın abılerın ablaların olarak senın yanınnızdayız.dertlerını bızlerele paylasırsan bızlerde elımızden gelenı yaparız.allaha emanet ol.

Kalender Şah, İnşallah Okuyorsundur... Senin yapmaya çalıştıgını ailende biliyor.. Dagılmaya gelince sabırlı ol ve şunu hiç bir zaman unutma, sakin kafadan azcık düşünün iki tarafta... Atacak ilk adımı o atsın demeyin .. sen at ilk adım senden oldun .. ondan bekleme.. Rabbım Bu mübarek günde sizi tekarr bir araya toplamayı nasip etsin..
sabırlı ol.. rabbım En güzelini nasip etsin..

kalender şah
herşerde bi hayır vadır allah hayırlara vesile etsin sadece sakin ol derdi allah vermişse dermanını da verir

şuan yapman gereken bulunduğun durumu gözden geçirmek ve bu durumda yapılabilecek olumlu şeyleri yapmaktır keskin sirkenin zarırı küpüne
alllah sabır versinn.....

Ne kadar karamsar yazılar yazıyorsunuz. Allah sizlere sabır vermemiş mi anlamadım. ÖSYM 'nin sitesinde okudum az önce 25 Temmuzda açıklanmasını bekliyorlarmış. az tercih olduğu için değerlendirmeler kısa sürecekmiş. E bir sabredin ya...

ösymnin sitesinde ömss ile ilgili hiçbirsey yazmıyor !

ya bırakın şöyle saçma siteleri reklam pesinde kosar böyleleri itibar etmeyin

kardeş o site ösym sitesi değil, resmi hiç değil. sitenin adı: eokulegitim. com
birileri kendi tahminini yazarak sitenin tıklanma oranını arttırmaya çalışıyor. başka şeylerde de yaparlar bunu hep AÖF olsun AÇık lise olsun bişey yazarlarki google da arama yapılınca kendi siteleri çıksın ;) bu tarz yerlere tıklarken dikkat edin, virüs de olabiliyor. google a yazarak arama yapmak yerine direk osym.gov. tr den takip etmemiz her zaman en güvenilir olanıdır. selamlar

yaw ben de doğruluğunu onaylamadım ki;rotinda yazmış 25 temmuz'da açıklanacakmış diye,ben de size kaynak gösteriverdim,güvenilir olup olmadığı konusunda yorum yapmadım.zaten bu kadar erken mümkün değil benim kanımca da....

şuanda herkesin nereye atandığı belli zaten ama iş açıklamkta :)
yaw ben de doğruluğunu onaylamadım ki;rotinda yazmış 25 temmuz'da açıklanacakmış diye,ben de size kaynak gösteriverdim,güvenilir olup olmadığı konusunda yorum yapmadım.zaten bu kadar erken mümkün değil benim kanımca da....

rotinda;

OSYM'den tanıdık biride syledi,bu haftada acıklanabilir dedi..sasırdım valla.

rotinda;

ÖSYM nin neresinde yazıyor o yazı ? Ben bulamadım.?Link verebilirmisin
Saygılar

Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü | Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı | (Güncel) 2012-ÖMSS/KURA İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Süreci Başladı
KURAYA GİRECEK ADAYLARIN DİKKATİNE!!!!

KURA İLE YERLEŞTİRİLMESİ YAPILACAK ADAYLAR DA TERCİH YAPACAKLARDIR:

• Adaylar tercihlerini 11-20 Temmuz 2012 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri 20 Temmuz 2012 gecesi, saat 23.59’da sona erecektir.
  • ÖSYM’nin www.osym.gov.tr internet adresine giriniz ve “TERCİHLER” alanından ÖMSS/Kura Tercih işlemleri alanına erişiniz.
  • Buradaki ilgili alana T.C. Kimlik Numaranızı ve daha önce verilmiş olan şifrenizi giriniz.
  • ÖMSS/KURA Tercih Kılavuzunda Tablo 1’de yer alan İLKÖĞRETİM/ORTAOKUL/İLKOKUL MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADROLARI (2012-ÖMSS/KURA TERCİH KILAVUZU) Aranan Nitelikleri” gösteren sütunlardaki koşulları dikkatle inceleyerek ve size uygun tercihleri belirleyiniz.
  • Kılavuzda düzenlenen “Başvurma Genel ve Özel Şartları”nı mutlaka okuyunuz ve tercihlerinizi yaparken bu uyarıları da göz önünde tutunuz.
  • Tercihlerinizi 15’i geçmemek üzere istek sırasına göre yazınız. Bu sıralamada kadronun size uygunluğunu göz önünde bulundurunuz.

NOT: ÖMSS ve KURA ile yerleştirme sonuçları Ağustos ayı içerisinde açıklanacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt