Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bu kadar sıkıntı ve strese kapılmayın..
özürlüler T.C vatandaşı olarak öncelik hakkına sahiptir...
ancak T.C öncelikleri ancak bu kadar oluyor malesef...
sabır ve şükür ben diyorumki açıklandığı gün taş yağsın başlarına o ösym çalışanlarının :D

bi açıklattıramadınız şu sonuçları arkadaşlar yahu :)) aşk olsun size... :p

bende torpili bulan arkadaşlara başarılar hayırlı işler:D

vallahi iş özürlülere geldiği zaman süreç duruyor işlemiyor .......

Açıklanacağı yok ...Akıbetiz neyse görek te ona göre hareket edek.

Milletin başına ne geldiysen hep meraktan geliyor neden bu kadar çok merak ediyorsunuz anlamıyorum..Madem bu kadar sitres yapacaktınız arkadaşlar ne diye girdiniz girmeseydiniz kimse zorla gelin girin demedi ki..Yapacak bişey yok kendimizi yırtsakta bulalıma girsekte elden bir şey gelmiyecek mecbur sabredip beklicez durduk yere durmadan strese girmnin alemi yok...

zorla girin demediler ama olması gereken gibide yapmadılar içinize siniyormu bu rezalet bi tıkla sisteme işlcek bir günlük iş normalde oldu bugun 11 gün... diyolarki kurada var varsa var kardeşim... lise önlisans kurayı beklemek zorundamı başvuru tarihleri farklıydı açıklanma tarihleri neden farklı olmasın boşuna ümitlenenler var daha önemlisi üniversite tercihleri var kimin umurunda...

zorla girin demediler ama olması gereken gibide yapmadılar içinize siniyormu bu rezalet bi tıkla sisteme işlcek bir günlük iş normalde oldu bugun 11 gün... diyolarki kurada var varsa var kardeşim... lise önlisans kurayı beklemek zorundamı başvuru tarihleri farklıydı açıklanma tarihleri neden farklı olmasın boşuna ümitlenenler var daha önemlisi üniversite tercihleri var kimin umurunda...
Tam da düşündüklerimi söyledin kesinlikle katılıyorum..

işte sorunda orada senin bunları yapman kimin umrunda,var mı bir acıklaması başkası tarafından bak kendin diyorsun kimsenin umrunda değil diye o zaman ne gerek var kendimizi paralamaya..Sen üniversite tercihlerini yapmasan ömms sonuçlarını vermeyen buna mı üzülcek hiç sanmıyorum.Ben boş yere kendimizi paraladığımızı ve girdiysek bu sanava yapacak bir şey olmadığını mecbur bekliyecez diyorum gerisi kendini bilene kalmış.

üniversite tercihi yapacak olan arkadaşlarda sanırım şöyle bir sıkıntı var " atamamın yapıldığı il ile üniversiteyi kazandığım il farklı olursa ne yapacağım ? " bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar rahat olsunlar...çünkü üniversiteyi kazandığınız şehire eğitim konusundan dolayı tayininizi kısa sürede yaptırabiliyorsunuz...bununda örnekleri var...bilginiz olsun...

Ömss Tecihleri Açıklanmayalı 12 gün oldu.... Sizin derdinize bak...Eskiden SN Bakan Tarihler Tam tumasada açılama yapardı şimdi ondan da
ses seda yok.....

Keşke tercih kılavuna gün verdikleri gibi gün verseler.....

sabır dostlar sabır yapcak birşey yok Allah istediğimiz yeri kazanmamızı nasip etsin.

ömer arkadaş sabret ve kendimizi aslında kötüsüne de hazırlamamız lazım yani atanamama durumunuda göz önünde bulundurmanız gerekli ..

yaa torpili olan girecek benim gibiler dışarda kalacak adalet mi bu

tosun paşa sakin ol ne bu hayattan bıkmıssın ne oldu öyle bir konusuyorsun sanki girinlerin hepsi torpilli diğer arkadaşlara da haksızlık oluyor bu dediğin ama sabret sabrının sonunda mutlu olacaksın rahat ol.

Tosun paşa arkadaşım ne torpili ya. bi dur bakalım sanki 99 almışsında 60-70 alanlar atanmış sen açıkta kalmışsın...ayrıca tercihlere göre yeri gelecek 60-70 alan gözden kaçan biyere yerleşen olacak ama 90 la bütün tercihini ankara yapan biri yerleşemeyecek belkide...

tamam sustum hatta bekleyim ne olacak sabır taşı olan catlar

Bunların tarih filan vereceği yok. Soranlara atamaları bekliyorum dedikçe 5 ay oldu hala bitmedimi diyorlar. Sınav 29 nisan. tercihlerin açıklanması 29 haziran. Tercihler 20 temmuz. yerleştirmeler ağustosun sonunda açıklanır. eylül'de komisyon olur. Ekimde kazananlar hayırlısıyla işlerini kavuşur. Bunlar bizi strese sokmaya meraklı sanırım. Ne yapıyor bu ÖSYM denen kurum hiç anlamıyorum. Anlamadımda
işte ben de bu yüzden sinir oluyorum, biz sınava nisanda girdik kpss eylülde olcak, arada 5 ay var, benm arkadaşım kpssye girecek ve sistemi biliyor 1 ayda sonuçlar açıklanır 1 ay da tercihler ben 3. ay iş başı yaparım diyor ama biz hiçbirşey bilmeden "sabrederek" bugunlere geldik hala bekliyoruz ne kadar beleyeceğimiiz de bilmiyoruz atanamasak da bilseydik bari... 10 Ağustos demek, yerleştirme tercihlerinden 3 hafta sonra demek ve biz kuraları bekliyoruz
onlar da elbette ki kardeşlerimiz ve inşallah atanırlar ama bizim sınav 29 Nisan'da iken onların başvurusu 25 Mayıs'ta idi... yani 4 hafta sonra... öncesindeki harıl harıl ders çalışma uğraşlarını, kurslara gitmeleri, soru çözmeleri vs. saymıyorum bile...
ama tercih sonuçları aynı olsun diye biz de bekliyoruz kpss sonuçları 1 haftada açıklanırken bizimkisi 3 hafta?!
engellilerin ne kadar öncelikli olduğu bu şekilde bariz ortada...
Allahtan dileğim herkesin hakkında hayırlısı neyse onun olması... üniversite tercih edecekler de ikinci tercihleri beklesinler, naçizane çözüm önerim bu... başka yapacak bir şey yok, inşallah atanırız da uni. okuyacak arkadaşlar da en azından bulundukları yerde okuma şanslarını arttırabilirler bu şekilde...
saygılar...

yarın açıklanacakmış gibi bir his var içimde, hayırlısı olur inşallah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt