Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok sık sık bakıyorum herkes tahmin ediyor ne zaman açıklanacak diye diye ..)
bende tahmin ettiğimi paylaşıyorum bildiğim kadarı ile ölmeden sonuçlar açıklanacaktır sanırım :)

Amin cenhan amin lakin yarın açıklamak zorunda..

bence iğer sınavlarda 4 ila 10 gün içerisinde açıklamış bizim sınavımız neden 10 gnü geçsinki bize garezleri nedir...

Diyorlarki kura ile olanlar olacak başbakan gelecek butona basacak... herif butona dokuncak diye vallaha dokuz doğurdu millet...

haklısın erdalakbay
bizler T.C özürlü vatandaşları olarak öncelik hakkına sahibiz fakat T.C öncelik hakkı ancak ve ancak bu kadar olur ...

gul2011;

Gül İşallah Bir yıllık koca Bir Maroton .Benim için eğer atanırsak ...Atamalar Bayram sonu olursa daha iyi olur oruç ve bazı manevi sıkıntılarım da biraz daha rahatlamış olur...

Kalender,
herkesin sorunları mevcut, zaten atamalar bayram sonrasından önce olmaz
bana kalsa yarın başla deseler başlarım bir yıllık değil kaç yıllık maraton bilseniz...
neyse hakkımızda ne hayırlıysa Rabbim onu versin
saygılar...

Yüce rabbim bütün herkesin bu mübarek ayda gönlündekini versin sabırla beklemekten başka bir durum söz konusu değil arkadaşlar yapılan bir çok haksızlık mevcut ama yakındır açıklanması . Hakkımızda hayırlısı olsun..

Arkadaşlar sizden ricam inşallah yerleşenler kaç puanla nereyi kaçıncı tercihte atanmış...
bu konu ile ilgili bir yer açılırsa forumda;yerleştirmelerde haksızlıkların varlığından haberdar oluruz en azından... inşallah yoktur...

Geç olsun güç olmasın demek geliyor içimden.
Gerçi açıklanınca Rabbim hayırlısını versin inşallah ama çok hayal kırıklığına uğrayacaz gibime geliyor...
bnm devlete zerre kadar güvenim yok.... :(

Devlet resmi siteden ağustosta diyor hala yarın diyen var, ilginç.. Sonuçlar açıklandıktan sonra her kurum isteyecekleri belgeleri sitelerinden duyurur( genelde bir kaç gün içinde) sonra belli bir süre verilir başvurular için, sonra komisyon, komisyon kararının açıklanması vs... sonuçlar açıklandıktan bir hafta sonra işe başlamayı beklemeyin, en az bir kaç hafta sürer, ömss sürecini düşünürsek bir ayı bile geçebilir.

Bazı arkadaşlar ÖSYM yi aramış ve oradaki memurlar Ağustosun 10 diye söylemişler,

Benim kendi yorumum ise şu olacak:

2,5 Milyon KPSS tercihini 7 günde açıklayan ÖSYM; nasıl oluyor da 60 Bin ÖMSS tercihini 10 gün geçmesine rağmen açıklamıyor!

bugün bi haber beklemiyorum, olursa süpriz olur; ama şu 29 kehaneti tutar mı tutar :p her ne kadar bugün 30'u olsa da.. çünkü 29'u pazara denk geldi ;)
cuma'dan önce bişeyler olursa şaşırmam çünkü 3 ağustostsa LYS tercih süresi doluyor... hadi hayırlısı olsun

[FONT=Verdana]Artık boşuna aramayın 5 dakika önce aradım 1 hafta 10 güne açıklanır dedi . kendinizi önümüzdeki hafta 7 ağustos ve 10 ağustos arasına şartlayın belkide bir gece yarısı sürprizi :)[/FONT]

aslında zaman geçiyor ve farkına varmadan o güne yaklaşıyoruz bilmesek te hangi gün olduğunu hakıkımızda herşeyin hayırlısı olmasını diliyorum ve tekrar söylüyorum az önce bi kuruma gittim hiç bir düzenleme yok tekerlekli sandalyeli arkadaşlarımız için bence bu konuları göz önüne getirelim ve irdeleyelim nasıl çözüme kavuştururuz diye ..

bende artık sabrımın son demindeyim, cuma diye bi umutla haftayı zor geçirdim , kpss gibi olur diye, ardından pazarı bekledim bi umutla şimdide bugunu bekledim yine hüsran tabi =) benimde herşeyim şuanda sonuçların açıklanmasına endexli, sitede dönen 10 agustos muhabbetide inşallah dogru değildir, beklemek gerçekten yoruyor adamı =) inşallah buraya mutlu mutlu yerleştim yazarız hep beraber

ÖSYM kurumunun kadro eksikliğinden olsa gerek işlemler kamlumbağa misali sürüyor. Keşke ÖSYM kurumunu da ÖMSS tercihlerinde alım olsaydı :D

123456789 - ÖSYM - MEMUR / ANKARA Tüm İlçeler - Derece 7 - Kontenjan 299 - 1001-2001-3001-4001
123456789 - ÖSYM - VHKİ / ANKARA Tüm İlçeler - Derece 7 - Kontenjan 149 - 1001-2001-3001-4001

Şimdiye açıklanmış olurdu kadrolar dolsaydı :D

peki bu tercihleri yaparken yanda yazan dereceler ne anlama geliyor ?

arkadaşlar açıklanmış olabilirmi ösym aday işlemleri sayfasına giremiyorum . şu an

umut fukaranın ekmeği...
yok arkadaşım ben girdim az önce...

bende baktım şimdi kpss ile ilgili tercih seçenekleri gelmiş ama bizimki ile ilgili bi durum hala yok sağlık olsun onunda geleceği bi gün vardır elbet :)

Bugün saat 11.22 itibariyle ösym telefon görüşmem şu şekildedir.
Ömss tercihlerini açıklama süresi ile ilgili herhangi bir makamdan açıklama net şekilde yapılmamıştır size herhangi bir bilgi verildi mi ne zaman hangi tarihte yayınlanacağı hususunda diye sordum.
Görevli bayan bu konu ile ilgili 10 ağustosa doğru açıklanacağı ancak net kesin bir bilgide verilmediği bu konu ile çok yoğun mesai yaptıklarını söyledi.
2. soru olarak peki 3 ağustos öncesi bir açıklama olmaz mı biliyorsunuz üniversiteye gidecek arkadaşların tercihleri var ve aramızda engelli üniversiteye gidecek olanlarda var böyle bir durum söz konusu olamaz mı gündeme getirilmedi mi toplantılarınızda veya size gelen bilgilerde diye sordum. 10 ağustosa göre çalışma yaptıklarını şuan böyle bir durumun söz konusu olmadığını yalnız bu konu ile ilgili olarak çok yoğun mesai yaptıklarını söylediler.
Saygılar.

Diğer atama sonuçları en geç 10 gün içinde açıklanmış tus,dus,kpss1,3,4. ( açıklanma sürecine haftasonu günleri de dahil )
Engelli birey, sınav başvuru ve tercih süresince gördüğü ikinci sınıf insan muamelesini yine atamaların sonuç açıklanma sürecinde görmemeli, yaşamamalı... ÖMSS sonuçları bugün açıklanır umarım.

saçmalık.yerleştirme sonuçları belliyse açıklasınlar.neyi bekliyorlar ki ? tetris kullandıklarını iddia ederken işi şakaya vurmuştum ama şimdi harbiden tetristen de ilkel bişey kullandıklarını hatta kağıt kalemle yerleştirmeye çalıştıklarını sanmaya başladım...
ya da süper zeka birinin sonuçları ramazan bayramına denk getirerek muhteşem ötesi inanılmaz amazing bir plan yaptığını düşündüğünü zannediyorum.bize 2 bayram kutlatmaya çalışıyorlarsa gidip wc de gazete okusunlar...

goku;

bu yıllardan beri olan bişi değilmi zaten bayram öncesi emekli maaşı yatacak yada bayram öncesi emeklilere zam memurlara zam buda bizim için uygulanan versyonu bayram sonrası engelliler mesaie başlayacak gibisinden haberlerde siyaset propagandası yapmak için .. bu hep böyle olmuştur ..

Dün gece rüyamda aksakallı bi dede... isterdim ki.
- bügun ömss tercih sonuçları acıklanacak'. . desin. . ama nerdeeeeeeeeee :p

' Geç olsun güç olmasın, hepimizin hakkında hayırlısı :eek: ösym aday işlemleri F5'Le ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt