Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖMSS TERCİH SONUÇLARI NEDEN AÇIKLANMADI? İŞTE EN MANTIKLI CEVABI...
Bilindiği üzere, ÖMSS'ye girerek puan alıp tercih yapanlar ile ilkokul/ortaokul/ilköğretim mezunları sınava girmeden kura ile atanmak üzere aynı tarihte (20 Temmuz) tercihlerini ÖSYM'ye bildirdiler. ÖSYM için puan ile atanacak olanların işlemi çok basit. Bir kaç günde bu atamalar belirlenebilir. Kaldıki şuan bu atamalar belirlenmiş de olabilir. Ancak şurası önemlidir ki, ÜLKEMİZDE İLK DEFA KURA İLE KAMU PERSONELİ ATAMASI İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. Bu kura işlemi halka açık ve noter huzurunda yapıldığı taktirde inandırıcılığını koruyacağı için, kura işleminin basın toplantısı ile Bakanlar veya Başbakan öncülüğünde yapılması planlanıyor olabilir. Bunu organize etmek zaman alacağı için ve ÖMSS ile atananların hepsinin sonucunu aynı gün açıklamak daha doğru olacağı için ÖMSS tercih sonuçlarının açıklanması ileri bir tarihte yapılabilir...
(SADECE MANTIKSAL BİR TAHMİNDİR) SAYGILARIMLA...

hani ay 27 Temmuz saat 19.37 açıklama göremedim ben bende 1 Ağustos diye biliyorum umarım hepimiz için en hayırlısı olur...

golden_heart;
Şimdi kardesim sana saygım var ve severim ama su omss sınavına girmiş bilgili bir insansin ve benim orada osym tüzel ama isler oyle yürümüyor o yüzden doğan görünümlü sahin gibi oda bağımsız görünümlü bağımlı demek istediğimi sende anlamadıysan bana fındık kadar aklın var diyen nasıl anlasın. Ayrıca bir yerde de yazdım 3 Ağustos'a kadar açıklanmazsa benim için büyük maddi zarar olacak e bana akılsız diyen fert acaba ne amac güttü merak ettim oda engelli saygı duy derdim kendime ama ne gerek var birakta oda saygısızlık görsün değil mi neyse kardesim isterseniz anayasa kitabını buraya yazın 40 günden fazla bir sürede kılavuz yayımlayan kuruma tüzel diyende o kurumun kölesi olmuştur.

leonalori;
Öncelikle sen burada kaç günlük adamsın ve egitimin birikimin tecrüben ne kac kisiye yardim etmissin kac kisinin problemine cozum bulmussun veya ortak olmussun isine geldigi zaman yaz yoksa sireye bile girme bumu senin karakterin Yasin 40 olsa ne yazar basın 4 kalmış ki burada hakaret ediyorsun ki burası bir engelli sitesi anlaşılan bir yerde bir sıkıntın var umarım bu sıkıntı kafanda değildir. Bana ettigin hakaret için Allah tuttuğum orucun sevabı kadar sana sevap versin belki utanırsın .. Daha önce adını yazmadığın o golden kardeşine yazdığım cevabı oku anlarsın artık beyin ölçümü nasıl yapılır ben zaten bağımsız deyip illa 4/10 gün icinde açıklanacak diyenlere kızarsak yazdım sen çok akillisin ya bana ne zaman açıklandığı belli olmaz sana mü soracaklar diyorsun şimdi o fındık kadar akıl kimde ? Yok yok sende olamaz yani inşallah olmaz. Sen böyle devam et Allah yolunu açık etsin.Birde bu forumda moda olmaya başladı konu açanlar suçlu ve hakaret yiyor kardesim konu kötüyse yazma yazarasanda oyle değil bence de ve geç zorla yorum yaz diyen var mi bu sitede ? Biz sınav zamanı burada birbirimize yardım etmek için yirtinirken kimse yoktu o adamlar şimdi hakaret ediyorlar sanki vahi gelmiş sen atanacaksin diye sabirsizlaniyor. Allah yardım etsin o acizlere.

Artık açıklanma zamanı uzatılmasın.Çünkü bakıyorum boş yere insalar birbirleriyle tartışıp üzülüyorlar ve sinir yapıyorlar.Kısaca artık millet birbirine düşecek.

Tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı gibi Basit bir konu hakkında kendiniz aranızda bile anlaşamıyorken diğer tüm insanların engelli bireylerin sorunlarını yada düşüncelerini anlamasını beklemekle sanırım çok büyük bir hata ediyorsunuz

Yani kimse yanlış anlayıp üzerine alınmasın ama ciddi anlamda sinirlerimiz gerilmiş durumda genel olarak.Of diyene pöf diyoruz.Burada hepimiz bilinçli insanlarız ve suda sebepler yüzünden kalp kırmaya değmez arkadaşlar.Saygılarımla..

biz türk üz sıcak kanlıyız öyle hemen ateş alırız bi sakin olamayız bize yakışmaz :) öyle veya böyle açıklanacak bu sonuçlar bende merak la bekliyorum sizlerin de beklediği gibi hepimizin hakkında hayırlı olması aslında düşünüyorum da bekeleme kısmı en kolayı atandıktan sonra bizleri neler bekliyor onları düşünmek lazım hadi ben hafifi engelliyim o nedenle nerede olsa yaparım ama düşünsenize daha ağır engelli arkadaşlarımız için giriş ve çıkışı tuvaletleri uygun olmayan insanları yobaz ve önyargılı olan bi kuruma atanacak olursa o zaman ne olucak böyle bi durum da sanırım bir çok isftifa görücez inşallah böyle bişi olmaz ..

Hemen ateş aldığımız içinde bazen sıkıntıya düşüyoruz:) Her neyse evet önemli olan atamalar gerçekleştirildikten sonra kurumların engelli çalışanlara çalışma hayatını kolaylaştırıcı etkinliklerde bulunması gerekiyor.Dediğin gibi yoksa ne yapıtı işten zevk alır nede çalışmayı ister.Ama maalesef'ki ülkemizde birçok kurum ve kuruluş işleri yokuşa sürmekte üzerlerine yoktur...

kesinlikle şu an ki işimden dolayı kurumlar ile haşır neşirim devamlı ve gerçekçi olmak olazım bir çok değil hemen hemen hiç bir kurum tekerlekli sandalye için uygun değil hatta geçenlerde eylem olmuştu izmirde ve bir çok ilde devlet kurumlarının engellilere uygun hale getirilmesi için ..

erhans;

bu site engellilerin kendi aralarında bilgi paylaşımında bulunabileceği ve engelliler hakkında ulaşılabilecek bilgilerin paylaşılabileceği bi portal dır. Bizler aradık ve ösym ile konuştuk adamlar bilmiyoruz diyor engelliler.biz yönetiminin ne yapmasını bekliyorsunuz? anlamadım bakan şahini mi arasınlar :)

İkinci atamaya kaldık :) neyse aynı işimizde çalışmaya devam :) memurlar a girdim o ne öle 90 alan hizmetli seçmiş bize sıra gelene kadar ohoo neyse ben artık tercih sonucu beklemiyom :) sonucu aldım ben size hayırlı beklemeler...

işkura kayıtlı olan var mı ?
geçen sms geldi bir işe seçilmişim ama ömss sonuçları açıklanmadan napacam ne edecem bilemedim.

ibrahimozturk88;

Sen değil miydin OSYM bağımsız diyenleri göreyim diyen. Şimdi de lafı oraya buraya çarpıt. Herkes kendi bildiğini yaşar. Selametle

Hala mecazi anlamda söylediğimi anlamak mı istemiyorsun yoksa senin de beynin benim ki gibi fındık kadar mı ?

goku;

o iş ille mülakat için seçilmişsinizdir işe alınmak için o nedenle ciddite almayın şidmilik ömss den sonra o sms leri değerlendirirsiniz ..

Arkadaşlar formda Yeniden Yazmaya kararı ,gördüm ki form da yazmak yada yazmamak , Bu sadece Kendime verdiğim Bir ceza.....

Nazım Hikmetin dediği gibi

Dosların Arasındayım, güneşin sofrasındayım ......

Bence 04.08.2012 tarihinde yani ÖSYM tercihlerinin bittiği günden bir gün sonra açıklanacak tabi bu sadece bir tahmin...​

Açıklansında önümüze bakalım ....Benim hayatım açıklanacak sonuca kitli....İşallah atanırım ....işallah bu formda yorum yazanların hepsi atanır .... şahsıma Daha dayanacak gücüm kamadı.....Atanamazsam bittim .....Dualarımızı birbirmizden eksik etmeyelim...

ŞU AN ATAMADAN MADDİ BİR BEKLENTİM YOK .... Sıkıntım Manevi...yeni bir şehir yeni bir hayat ...en çokta artvini istiyorum ALLAH Biliyorya çağrıyor beni...

Kalender,
güzel dua ve dileklerine amin diyorum
ben de artık beklemekten sıkıldım, senin gibi, bakalım hakkımızda hayırlısı, bayramdan sonra işe başlasak ne güzel olurdu
inşallah herkes için ne hayırlıysa o olur

arkadaşlar atamalar ne zaman belli olur yeni bilgi edinen var mı?

Ağustosun 3 gibi açıklanır diye düşünüyorum bu sadece kendi fikrim herhangi bir belgeye kaynağı yoktur....

Arkadaslar , Aldıgım bilgilerden dolayı 27 temmuz tarihinde kesin açıklanacak demiştim ama yanılmısım. Herkes Adına özür diliyorum.

KARBEYAZ09;

O gün bir takım sorunlar çıktığı için yetişmemiş olabilir.Yarın kesin açıklanacağını düşünüyorum.Ağustos içinde evrakları verip Eylül'de iş başı yaparız.

lise bitirecek durumda olupta bitiremeyenler var arkadaşlar onu8n içişn iş uzayabilir ağustosta açıklanır ama

buraklk;
açıklandığı tarihten 1 hafta içinde işe başlamak zorundasın eylül flan değil yani arkadaşım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt