Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caqla1907 açıklanmaz bence bugun ama üniversite tercihleridnen önce açıklanır bence

inşallah ama arkadaş kesin konuşuyor gerçi ama bende aynı durumda beklemedeyim...

Valla ben 3 agustosa kadar bekleyebiliyorum eger o gunde acıklanmazsa mecburen kiralık eve cıkmam lazım en az 2 bin lira masraf edicem 3 gun sonra acıklanır ve atanmıs olursam cok gücüme gider paraya mı yanayım yoksa yorgunlugumamı birde herkese mahcup düşeceksin puanım çok şükür iyi yoksa beklemem zaten. İnsallah herkes için hayırlısı olur.

İçimde bir kıpırtı var arkadaş bugün açıklanacakmış diyince heyecanlandım yaaa

apocan adam tarihi bırak saat bile veriyor :) içindeki kıpırtıya dur de sonra sinirden uyuyamazsın bugun açıklanmazsa :)

Eziyet tabiki ama sıkıntıya luzum yok ben atanamıycam nede olsa :D 79 puanla memur olunursa varya şaşırırım :)

Mesele iş değil zaten istanbuldan kaçış için iyi bi bahane...

Apocan sana diyorum ama bende heyecanlandım :) Uyuyalım gidip zaman hızlı geçer ikinci atamayı bekleyin yazısını görmek için duyduğumz heyecana bak :)

Elimizde olmayan bir sebeb ben zaten işteyim ;) çalışıyorum ama şartları vs. devlet kurumu hem maaş dan hemde çalışma şartları daha iyi düşünüyorum.

Esasen benim kendi işime bakarsan şartları daha iyi değil ama yıllardır istanbul dışında herhangi bi köye yerleşip bi çiftlik kurma hayalim var bi şekilde gidemedim ama bu şekilde bi yere atanırsam mecburen gidicem gittiğim yerde hangi ilçedeysem en yakın köyünede yerleşicem :) Asıl amacım bu.... İstanbul çok lanet bi şehir...

istanbuldan kurtulucam diye sakaryadan yer bile aldım ama yine gidemedim her seferidne bişey çıkıyor zaten ben neye elimi atsam kurur bugunde memuriyeti kurutucam herhalde :)

Belkide tekrar tekrar başarısız olmaktan korkuyorum.... Bilemiyorum...

Deneme Tahtasına Döndük Zaten.... Neyse Konuya Dönelim... Yokmu ösym nin bi telefon numarası arayıp sorsakda beklemesek... belki biri bilgilendirir 10 gün sora 3 gün sora vs diye...

Ben doğma büyüme İstanbulluyum sen bıraksan o bırakmıyor, o bıraksa sen bırakmıyorsun...

Benim gibi ani rahatsızlıklar geçiriyorsan İSTANBUL bulunmaz bir cennet her sokağında hastane hemen acil' e git köyde olsa yetişemezsin, yollarda muaf olursun bu yüzden istanbulu çok seviyorum tutunacak dal' ım benim...

her neyse Atanmaya odaklanalım Pembe hayaller kuralım, ;)

Aradım çağla hanım telefon çalmaya bile tenezzul etmeden meşgule gidiyor bu durumda fi tarihini beklemek durumundayız )

Pembe Nasıl bi renk apocan uzun zamandır kendisini hayatımda pek görmüyorumda :)

dün abi tanıdığım ile konuştum onun da bakanlıkta tanıdığı var odan alıyormuş bilgileri tercihler yayımlanmadan öncede şu tarihte çıkıcak dedi ve çıkmıştı yine dün ki telefon konuşmamız da temmuz 10 veya 15 ine doğru kurraların çekilme olasılığı varmış ..

meşgul olduğunu biliyorsan bari meşgul de :) hevesle aradım yüzüme kesildi çalmadan :):):):)

Yüreğineyaz : Negüzel özetlemişsin...Dam düşenin halini damdan düşen anlar...Ateş düştüğü yeri yakıyor....Ama en harlı ateler bile biraz kor biraz köz biraz kül olup kaybolup gidiyor aclarda böyle kaybolup gidiyor....

Ama O Ateş Sönene kadar kül olupta savuruluncaya kadar ,yakmaya kavurmay devam ediyor......

umocuk;

Ağustos demek istedin sanırım :) Arkadaşlar bu sürecin herseferinde uzadığını hepimiz çok iyi biliyoruz sınavdı,sonuçtu,tercihti hepsinin arası 1 ay sürdü ben inanmıyorum bayrama kadar açıklanacağına, en az yine bir ay yani bayramdan sonraki hafta hepimiz için hakkımıza hayırlısı inşallah.

başka bir forumda bu 2 numara paylaşılmış. klavuzu yayınlayan birimin numarası oldugu söyleniyor.

0312 298 85 40 / 41

Gül sen gül... çağla...

Birininde ağzı bal yesin lise 75 80 gibi kapanır diyor 79 la kurtardım ösym ye duyurulur :)

carocan en azından yüzüme kesilmedi çaldı ama cevap veren yok :D buna şükür :D

btl;

ay konusunda yanlış yazmısım sanırım :) evet ağustos ayı içinde demem ilazım dı :)

bukadar kasmayın arkadaşlar inanın atamalar yapıldıktan sonra bu mesajları okuıduğunuzda biraz tebessüm edim gülümseyeceksiniz :)

Buda yüzüme kesildi çağla...

[h=6]Bir çocuk yumruklar göğün yüzünü
Yıldızlar birer birer dökülür güzel
Sesim yokluğumdan daha mı ağır
Ufkumu karartan bıçaksa güzel

Ya konuş bir kalbi ayağa kaldır
Alda yırt yahut ta boş suretimi
Vallahi gücenmem,billahi küsmem
Yeter ki sus deme,ölürüm susmam

Namlu görmüş ceylan gibi
Şahlanan küheylan gibi
Kükredim bir arslan gibi
Susmadım,susamam,susmam ben

Yüzülse de bu derim
İp olsa da kaderim
Yine seviyorum derim

Korkuyorum Gülüm, Gülüm
Kıyacaklar sana gülüm
Ben ölümden korksa idim
Burada olur muydum gülüm?

Dışarılar zemheri ne durursun gülüm
Rüzgarlara vurulursun,kurursun gülüm

Sığınacak bir rüyam da yoktur yalnızım
Eline düşmüşüm kör vakitlerin
Ve sokaklar tenha,ben ben silahsızım
Göğsü tekmelenmiş bir çocuktu her yan

Ya konuş bir kalbi ayağa kaldır
Alda yırt yahut ta boş suretimi
Vallahi gücenmem,billahi küsmem
Yeter ki sus deme,ölürüm susmam

Namlu görmüş ceylan gibi
Şahlanan küheylan gibi
Kükredim bir arslan gibi

Yüzülse de bu derim
İp olsa da kaderim
Yine seviyorum derim
Susmadım,susamam,susmam ben[/h]

Osman Öztunç

Kalender Şah Hemşerim güzel kardeşim özelde yazmak istedim ama kapalı sanırım nedir sıkıntı elimden bişey gelirmi...

Kalender şah, canım kardeşim dedigine katılıyorum yanıyoruz ama elden de bir şey gelmiyor.. Ama şunuda ekliyeyim belkim faydası olur..
Vilayetin birinde bir hoca varmış. hoca kıbleye döndügünde , tekbiri getirdiginde kıblegah tarafı açılıyor, cemaat kabedeymiş gibi kabeyi görüyor ve oradaymış gibi namaz kılıyor.. Hocanınn bu büyük mucizesi çevre illere , derken ülkelere yayılmış. Ziyaretçı akınları başlamış.. derken irandan da bir grup gelmiş.. Cemmat toplanmış namaz vakti,, hoca allahu ekber demiş , bir şey yok, bir daha yok... derken 4. seferde namazını kılmış.. ziyarete gelenlerde bir uğultu.. ya biz buraya o büyük mucizeyi görmeye geldik .. hani mucize..
hoca biraz utangac , biraz mahcup bir şekilde.. kusura bakmayın o dediğiniz mucize kayboldu.. sebebini anlatayım. hoca ,Benim karım bana çok zülm ederdi , bende o zülüm karşısında sabrederdim , rabbım o sabır karşılıgında bana bu lütfü verdi.. karım bu sabah vefat etti .. O lütüfta kayboldu... Sabırlı ol sabrın sonu daima selametttir.. hayırlı cumalar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt