Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

94,8 lise ankara tarım bakanlığı darısı diğer arkadaşların başına ama bu atamada 90 altı zor girende malum kadrolardan gircek puan sorun değil onlar için 85-90 arası atanamayan çok olcak :(

kuraaa nolduuuu beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

beylerrrrr kuraaaaaaaa ne olduuuu

kuraaadan haberı olan yazsınnn

seçilen arkadaşları tebrik ederim. Allah utandırmasın arkadaşlar.

kurra sonuçlarını nereden öğreneceğiz onu merak ediyorum ben

İ

Her zamanki gibi herhangibir kadroya yerleştirilemediniz zaten bu kelimeyi o kadar çok gördümki arTık ezberledim inşallah bi dahaki sefere yerleşen arkadaşlara hayırlı olsun allah (cc) HERKESİN gönlÜnE GÖRE versin amin..

ortaöğrenim bölümünden puanım 69 idi yerleşemedim hakkımızda hayırlısı olur inşallah :(

Hata oluştu.
Hata Detayı:
Seçilen sınava ait aday kaydı yoktur. Sınav seçiminizi kontrol ediniz.

Böyle Diyor Anlamadım?

Yapılan tercıhlere atanan kısılerın puanlarını nasıl ogreneceğiz??

Bılgısı olan paylaşsın

galiba kurraya geçmediler bendede hata oluştu diyor hayırlısı olsun bakalım ne olur

Kazanan arkadaşlarım Allah Hakkınızda Hayırlı eder inşallah.Hepinizi yürekten tebrik ederim. Kaybeden arkadaşlarım da inşallah diğer atamalarda olur. İnşallah insanların umutlarıyla oynayıp da kadroları şişiren insanları da Allah bildiği gibi yapar. Puanım 82 küsürdü. Lise mezunu. Sıralama 3001. Yerleşemedim. Hayırlısı olur inşallah.

atanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum çalışma hayatlarında başarılar diliyorum
atanamayan tüm arkadaşlarada RABBİM den en hayırlısını diliyorum inşALLAH eylül ayında atanırsınız inşALLAH '' OLDUĞU KADAR OLMADIĞI KADER''

Arkadaşım 80 puanla bile atanamayanların olduğunu söyledikten sonra 74 puanla bu sonucu görmem kimseyi şaşırtmasada beni ziyadesiyle üzmüştür

HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ.

Kazanan Arkadaşları tebrik ediyoruz, kazanamayanlarıda morellerini bozmasınlar İşallah bir daha ki sefere yerleşirler,

kura yı bekleyenleride yani benim gibi onlarada sabır versin Yüce rabbim..

puanım 82 lise mezunu ama olmadı hayırlısı Allahtan...

HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ.

ADAYLARA SONUÇ BELGESİ GÖNDERİLMEYECEKTİR.

kurra sonuçlarını hala belli olmadı sanırım ve ben şunu anlamadım sınava girenleri bakacağı yer bellide bizim gibi kurraların nereden sonuçları öğrenecekleri belli oldumu belli oldu ise gidelim çöreklenelim oraya :)

Üst Alt