Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanlış yada eksik bilgi sahibisin kardeşim. evet 7000kişi atacak bu yerleşmede, Sende buna göre sıralamaya giriyorum diyorsun ögle hesaplıyorsun ama unuttugun birşey var. 7000 kişi bütün ömss alınan kişi senin sıralaman girdiğin ögrenim düzeyindeki sıralaman. Bilmiyorum ne mezunusun?
aynen öyle o 47000 içinde 6279. olmussun o 47000 den de ataması yapılan sanırım 3000 kısı felandı yarısı imam hatıp kadrosuydu zaten bos kaldı o yuzden atanamadın benm gıbı
ya bn 80 puan almıştım ama yerleşemedim acaba eylüldeki atamada yerleşebilirmiyim yada tercih yenileme yapabilirmiyim bilen biri varsa yardımcı olabilirmi lütfennn....
haklısın arkadaşım.. tercih rehberinin yarısı imam müezzin kadrosuydu diğerlerininde yarısı sertifika falan istiyordu zaten neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun... başarılar.
aynen ögle görünecek ordaki 47bin kişi lise düzeyinde sınava giren kişi sayısı ömss tüm girenlerin sayısı değil. Lise kendi içinde sıralama yapıldı önlisans kendi içinde lise kendi içinde. liseden 47bin kişi baş vurdu ve 3059 kontenjan vardı sen 6279 sıradasın.
Afyonkarahisar Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına V.H.K.İ olarak yerleştim. Allah atanamayan kardeşlerimize en kısa sürede hayırlı bir kapı açar İnşallah. Atanan arkadaşlarada hayırlı uğurlu olsun.
karakuvvetleri telefonu açmıyor bilgi alamıyorum biz bilmıyoruz diyorlar 15 günlük başvuru süresi bayramda tatile girecek zor olacak ulaşan birileri var mı