Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

öncelikle kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Bende İstanbul Sağlık Bakanlığı Lisans 88 puan.

Shoumenli;

Yanlış yada eksik bilgi sahibisin kardeşim. evet 7000kişi atacak bu yerleşmede, Sende buna göre sıralamaya giriyorum diyorsun ögle hesaplıyorsun ama unuttugun birşey var. 7000 kişi bütün ömss alınan kişi senin sıralaman girdiğin ögrenim düzeyindeki sıralaman. Bilmiyorum ne mezunusun?

centirmen;

Merhaba centirmen,

söylediğiniz gibiyse eğer, sınav sonuçları açıklandığında acaba neden KATILAN SAYISI :47000 ve SIRALAMA : 6279 olarak görünüyor :(

77puan alarak ortaöğretim düzeyinde 6279. olmuş olamam ;)

Shoumenli;

aynen öyle o 47000 içinde 6279. olmussun o 47000 den de ataması yapılan sanırım 3000 kısı felandı yarısı imam hatıp kadrosuydu zaten bos kaldı o yuzden atanamadın benm gıbı :)

sonuçlar açıklanmış

ya bn 80 puan almıştım ama yerleşemedim acaba eylüldeki atamada yerleşebilirmiyim yada tercih yenileme yapabilirmiyim bilen biri varsa yardımcı olabilirmi lütfennn....:)

haklısın arkadaşım.. tercih rehberinin yarısı imam müezzin kadrosuydu :( diğerlerininde yarısı sertifika falan istiyordu zaten :) neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun... başarılar.

Shoumenli;

aynen ögle görünecek ordaki 47bin kişi lise düzeyinde sınava giren kişi sayısı ömss tüm girenlerin sayısı değil. Lise kendi içinde sıralama yapıldı önlisans kendi içinde lise kendi içinde. liseden 47bin kişi baş vurdu ve 3059 kontenjan vardı sen 6279 sıradasın.

10020121017
1
ÖMSSP1 - 94,57677
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (ANTALYA / MERKEZ - )

Kadro Kodu
Tercih Sırası
Yerleştirme Puanı
Kurum Adı
Kadro Unvanı

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

bursa buski'ye yerleştim lisans-işletme puanım 79,74..darısı atanamayanların başına..

Atanan arkadaşları tebrik ediyorum. 82 küsür puanla atanamadım. Hayırlısı olsun.

herhangi bir kadroya yerleşemediniz.

Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

puanın yüksekmiş de..... demek ki lise mezunları 90 üstü almalıymış:mad:

Afyonkarahisar Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına V.H.K.İ olarak yerleştim. Allah atanamayan kardeşlerimize en kısa sürede hayırlı bir kapı açar İnşallah. Atanan arkadaşlarada hayırlı uğurlu olsun.

xxxman;

kardeşim çok ama çok sevindim... hayırlı uğurlu olsun yerin yurdun... bizim hanımda tarım bakanlığı karabüğü kazandı.

efekt hayırlı olsun .cengiz bey tatlısını bekliyormuş:)

tşkler zübeyde hanım, aklımızda cengiz agabey ancak cebini kaybettim. bana özel mesajla bildirirsen sevinirim cengiz abinin cebini.

karakuvvetleri telefonu açmıyor bilgi alamıyorum biz bilmıyoruz diyorlar 15 günlük başvuru süresi bayramda tatile girecek zor olacak ulaşan birileri var mı

Ben de lise düzeyinden atanamayanlardanım. :)

Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

teşekkür ederim dondü Allah razı olsun duanı eksik etme cuma günü nasipse evrakları vercez. bi aksilik çıkmaz inş.

Üst Alt