Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

kura işlemi bittimi yaa kura salonunda tanıdığı olan vermı bir haber yokmu

kurra sonuçlarını hala belli olmadı sanırım ve ben şunu anlamadım sınava girenleri bakacağı yer bellide bizim gibi kurraların nereden sonuçları öğrenecekleri belli oldumu belli oldu ise gidelim çöreklenelim oraya :)
:):):):)

Telefonla aradım ve diyorki bayan. Gün icerdinde kura sonuçları siteye eklenecek ve siteyi takip ediniz diyor.

72 puanla atanamadım. İkinci atamada 467. kişiyim.

:confused:

ikinci atamada 467 kişiyim artık hayırlısı bakalım ?
ama umut faln klamadı demkki torpli olan gidiyor

Ne yapabilirim klasik olmamadı icin. Hey allahım ya. Söyleneni aynen yazdım keyfin bilir

nasıl yani bende 70 atanamadım şansım varmı

72, tekniker... atanamadım sadece antalya yazmıştım, sağlık olsun...

Ataması açıklanan arkadaşları tebrik ederim.İnşallah gittikleri yerde güzel bir ortamda çalışmaya başlarlar vede düşledikleri hayat çizgisini yakalarlar.

kajmeran;

Aynen 81 puanla bende atanamadım :(

yaa kardeşim ben 2041 kişiyim 1574 önlisans tandı çıkar bulursun

Atanamayanlara ne olucak şimdi ? Diğer sınavımı beklicez ?

hakkım zehir zıkkım olsun :mad::mad::mad::mad: bişe demiyorum yine hangi amca oğulları dayı oğulları girdi.... bu arada anlının akıyla atanan arkadşlara tebrikler

ben şizofreni hastasıyım olmayan sesler duyuyorum ömss ile anbar memurluğuna yerleştirildim acaba yapabilir miyim

Lise mezunuyum

Gida ve Tarim Bakanliqi Veri hazirlama ve kontrol isletmeni Zonquldak tum ilceler

inşallah yaparsın kendine olan güvenini sakın sakın kaybetme kardeşim

adamlar 92 den başlayarak yerleştirmiş zaten ösym kimseye kolay kolay ekmek yedirmez sisteme yüklediler 90 veya üstü puan atanacak şekilde öyle yani..

20020125497
5
ÖMSSP2 - 81,00390
TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
MEMUR (ANKARA / TÜM İLÇELER - )

Kadro Kodu
Tercih Sırası
Yerleştirme Puanı
Kurum Adı
Kadro Unvanı

ben önlisans kamu yönetimiyle 78 puanla sinop'a atandım 2. atamada bu puanlar 70'e kadar iner haberiniz olsun ümidinizi kesmeyin.

memurlar netden baktım adam yazmış 77 lise urfa hastaneler ataması yapılmış. nasıl oluyor demeyin. olunca oluyor.

LİSE düzeyi 8.70 le atnamadım lise düzeyi kadrolar hep mahvoldu....dinayetin felen diretmesi kadroları ziyan etti....LİSE DÜZEYİ KAÇ KİŞİ ATANIYOR BİLGİS OLAN VARMI...

ömss de kim kaç puanla atandı nezaman belli olur...

Ortaöğretim mezunuyum 77 puan aldım..

47000 kişiden 6279. oldum ama malesef tercihlerimde full trakya yazdığım halde yerleştirmem yapılmadı....

Bu sınavda bilmediğimiz birşeyler mi var acaba.. 7700 küsür kişi alınacaktı... 7700 kişi içinde sondan 1400.yüm ama nedense yerleşemedim bende????

Atananlara hayırlı olsun.

ÖMSS sınavı yapılmış olmak için yapıldı!

Benyerleşemedım, kazananlara hayırlı ve uğurlu olsun ...

Üst Alt