Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de 81 puan aldım. Ortaöğretim düzeyinde, ikinci atamalarda şansım ne olur?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Arkadaslar 81.56 ortaogretım duzeyınde ömssde aldım..sızce ıkıncı atamalarda sansım ne olur...?

Valla kardeş bende 82,112 aldım bende aynı şeyi düşünüyorum ama ben bu konuda fikir sormak taraftarı değilim neden mi

benim her sözden etkilenen bi yapım var birisi kesin atanırsın diyor diğeri yok atanamazsın 82 ye gelmeyebilir diyor böyle oluncada ben kendimi daha kötü hissediyorum devamlı olumlu şeyler duymak istiyor insan bazen de olumsuz yanıtlar alınca moralim bozuluyor en iyisi yaptığım tek şey şu an ALLAH a dua etmek ve beklemek inşallah herkez hayırlısı ile gönlündeki işe biran önce kavuşur RABBİMİN izniyle (içinde sende) :)

aynen oyle kardes haklısın.rabbım sanada banada herkesede emegıne gore nasıp etsın ıns

arkadaşlar. olaya puan olarak bakmamakta yarar var ne mezunu oldugunuz ve hangi ünvanlarda kadro açmalarının önemi büyük. 82 puan almışsın ama önünde kaç kişi var oda önemli. ilk atamada ne kadarı atandı oda önemli....

ömss

bende 88 küsür aldım lise atanamadım ama tercihte önemli tercih ettğim yerler 91 den başlamış ben hep iyi yerleri tercih etmiştim memurdu hepsi
benden düşük puanlılar başka şehirlere memur olarak atanmış rize zonguldak 86 dan almış şehire göre değişiyo demek ki

inş atanırsın lise mezunu gene fazla alırlar fazla tercih edilmeyen yerleri yaz inş olur

inşallah allah emeklerıne gore nasip eder...Rabbım hepımıze nasip etsın ne diyim..

bizim aldıgımız puanlarla ılgılı Daha ayrıntılı acıklama yapacak kımse yokmudur ya..

Neoplis kardeş ben ilk atamadan önce 3170. Sıradaydım liseden bildiğim kadarıyla 2500 kişi atadılar ilk atamada hadi bunun 500-600 tanesi 82 puandan düşük olsun hesabıma göre şuan ilk 1000 de yada 1000 küsürlerdeyim diye düşünüyorum tabi tahmini olarak ama hayırlısı

besalti20 kardeş yarın dünya engelliler günü belki yarın bi açıklama gelir. Yarını bekleyelim.

Yasin kardeş..Sıralama ıle ılgılı dusuncende Son derece haklısın bencede oyle..Bende senın gıbı dusunuyorum puanım 81.56 Sıralamam 3455 idi..Hayırlısı dur bakalım haber olur belkıde.

bu kura ile ilgili hiç bir duyum vesair paylaşım görmüyorum kura usulü konusunda hiçkimse bir fikir bilgi paylaşmıyor sınava girenlermi var bu sitede yokmu hiç kuradan bilgi verecekler :( bir benmi varım ya kura ile atanmayı bekleyen :)

Yasin işallah atanırsın puanın fena değil taban puanda senin puanına yakın ....fakat ömss de genel bir bakış açısıyla durum vahim : Artık yorum yazmıyorum fakat bu başlığa da duyarsız kalamadım eski başlıklarda buduruma deyinmiştik onlardan iki farklı alıntıyla cevap vereyim ..........Benim Puanım 80 puan üstü İlk atama yapılırken 3900 lerdeydim Bugün İse İlk 2000 Bin' lerdeyim 80 puan üstüde 2500 kişi kadar ....
ömss de Yeni Bir Kadro Açılmayıp ilk atamadan Kalan kadrolar doldurulmak istenirse .... 870 kişi Kadar Hiç Atma yapılamamış boş kadro var .... Atanıpta Çeşitli mazeretlerle boş kalan en az 300 tane kadro olur ..... kpss İle de yapılan Atmaları Göz Önüne alırsak şu anki ilk 2 Bin Kişilik sıralamadan kpss ile 200-300 kişi atanırsa , 1100 kişilik bir alım da ilk ikibin kişi arasından atama Olur ....
Buda Nitekim ek bir atamada Taban Puanı 81 Li PUANLARLA sınırlar.........Lise Düzeyi, Yeni istenilecek Sertifikalar Dahil(Bilgisayar Sertifikası vb sertifiklar ) taban puan 80'li puanlarda kalır oda zor ......
81 li puanı 20/30 puan kırar kırmaz(80.70 lere felan Düşer düşmez ) ....
80 ila 85 Puan arası Lise Düzeyi en az Bin kişi daha yanlış tercih ve başka sebeplerden açıkta kalır .....
80 puan altı Bir atama nerdeyse mehtemel dışı.... ....ALLAH cc Nasip ederde işallah yine 7- 8 bin kişilik 2, bir atama yapılırda içerisinden 3 bin kişi kadar yine lise mezunu memur alınırda...... Atama puanları 80 puana kadar düşer ve nerdeyse 80 puana kadar da atanmayan kalmaz .... ozaman ömss de taban puan 80 Altı puanları da görür.....80 puan altı arkadaşlarda atanma şansı bulur ... bu matamatiksel bir hesap ve matamatik yalan söylemez ...Hepiniz ALLAH'a Emanet olun ...duvalarınızı önce kendiniz ve yanısıra benim ve hepimizin iyiliği için eksik etmeyin ....

kardeş atanırsın rahat ol bu atamalarda da gidebilirdin ama nasip çünkü kırıkkale ve bolu mem 81 punla kapattılar bu atamalarda biraz daha dikkatli tercih yaparsan muhakkak atanırsın Allah yardımcın olsun

arkadaşlar tercihte ilk sırayı kendi ilinize mi veriyorsunuz yoksa fark etmez mi diyorsunuz ben kendi ilimi düşünüyorum sonra yakın illeri hatay meb hizmetli 84 indi

Arkadaslar bende 80.38 aldim onceki siralamam 4154 tu simdi 2500 lerdeyim 2. atamalarda sans varmi? yardimci olurmusunuz

arkadaşlar lise düzeyi için konuşuyorum ...lise düzeyinde ortalama 80 puan üstü atanmayı bekleyen 2500 kişi var .....İkinci kapsamlı bir atama yapılırda ....İlk atamadaki gibi lise düzeyinde 3 Bin 500 lü sayılarda da bir alım yapılırsa 80 puan üstü atanmayan nerdeyse kalmaz ve taban puan da 75 leri zorlar .... fakat ek atama yapılarak 1. atamadan kalan boş kadrolar dolurulma yoluna gidilirse işte ozaman sıkıntı ..... taban puan 81 li puanlarda kalır ve 80 ila 85 puan arası yine en az bin 500 lü arakmlarda kişi açıkta kalır .... İşallah İlk atamadaki gibi 3 bin üzrei adetlerde bir alım yapılır......

derbodo Benim inancım ve görüşüm Bu ömss hükmünü bitirmeden 2013 de 80 puan ve üstü atanmayan kalmaz ama nekadar sürede onu bilemeyiz ....2013 de ocak gibi yapılacak atama bunu göstercek ömss de kanun gereği aynı yıl içinde iki atama yapılamadığından sanırsam ocak ayında yada daha sonraki atama yapılacak aylardaki engelli memur sayısı yüksek olacaktır ve 80 puan üstü atanmayanımız kalmaz............

Arkadaşlar burda güzin abla veya haydar dümenne sorulan sorular gibi sormayın 80 olusa atanırmıyım o olursa kalırmıyım kendinizi onaylatmayın nasıl birlik oluruz devlet büyüklerinin verdiği kadro sözlerinin takipcisi olalım

Selma Bıyıklı Adabaş - Engellilerin iş sahibi olması için kısa süre içinde yeni adım

Selma Bıyıklı Adabaş - Engellilerin iş sahibi olması için kısa süre içinde yeni adımların atılması planlanıyor.
2013 başında 2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) sonucuna göre ek yerleştirme yapılacak, engellinin ya da ailesinin iş yeri açabilmesi için rehberlik hizmeti sunulacak, zihinsel ya da ruh sağlığı engeli olanlar sivil toplum örgütlerinin projeleriyle açılacak ''korumalı iş yeri''nde istihdam edilecek.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Aylin Çiftçi, engellilerin istihdamına yönelik yeni projelerle ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulundu.
2012 Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) sonucuna göre bu yıl 6 bin kişinin atamasının yapıldığını hatırlatan Çiftçi, aynı sınava göre 2013 başında ikinci bir atama yapılacağını bildirdi...

Yorum Kalender ŞAH :Arkadaşlar : Esas sorun şuki hala 2012 ömss puanlarına göre kaç kişilik bir alım yapılacağı açıklık ve netlik kazanmadı .... 1. atamadan kalan kadrolarmı dolacak yoksa 2. yeni bir atamamı yapılacak...Bu açıklık kazanmalı ...
2. sorun ve en önelisi sounda şu deniyor ki ömss ile aynı yıl içinde iki defa alım yapılamıyor doğrudur .... fakat ömss ile aynı yıl içinde ikinci bir alım yapılamıyıpta 2013 ocak ayından sonra yapılacağı söylenen atama da 2012 yılından kalan ömss deki boş kadrolara ek yerleştirmeye gidilirse 2012 ömss hükmünü yitirmiş olur ....

Kaynak: MemurlarNet

Allah cc Hepimizin ; ÖMSS sürecinde Yardımcısı olsun

kalender sah kardesim Allah senden razi olsun insallah kisa zamanda atanirsin, atanma sevincini burda beraber kutlariz Allah gonlundekini yasatsin.

iktidar bu ömss de azırlıksız yakalandı bence. ALLAH RAZI OLSUN BAŞBAKANIMIZ. bu konuda hassasiyetmizi biliyor ama taliat verdigi kişiler beceriksiz . ömss yi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. alımlar konusu maliyetin bütçesinden bagımsılaştırıldı aslında sorun yok ama adam gibi bir atama yapıp kadroları doldurmuyrlar. bunda bazı kurumların engelli almak istememesininde etkisi var.

derbedo ALLAH cc senin de atanmanı nasip etsin....ilk atamada puana göre bir atama yapılsaydı ........ sertifaka ve yeterlilk belgeleri daha düzenli ve tertipli istenip düz memur kadroları açılsaydı ve düşük puanlara yertine hak eden puanlar işe alınsaydı sorun kalmazdı ......onca boş kadrolar oluşmayacak bir atama sisteminde 80 puan üzeri atanmayan nadir kişi kalırdı .... ve şu an 80 puan üzeri atanırmı tartışması yerine 70 li puanlar atanacakmı onu tartışırdık ....

iktidarın hazırlıksız falan yakalandığı yok. koskoca bir hükümet 60 bin kişilik bir sınavı nasıl olur da yüzüne bulaştırır? açın artık gözünüzü adamlar seçim malzemesi olarak kullanıyorlar bizleri. başbakanın a dediğini b demeye kimin gücü yeter ki? yapmayın allah aşkına. osmanlıda padişaha kim karşı gelmiş ki burda erdoğana kim gelsin.....

helal sana veydel kardes aynen oyle
bunlar sadece turubun sow yapiyorlar ama maymun gozunu acana kadar yukunu alan aldi!

erdem kardeş vallahi böylelerini gördükçe gelecekten yana hiç bir ümidim kalmıyor. her şey medya ağzıyla. düşünebilen insan sayısı oldukça az, değerlendirme yok, öngörü yok.... tv ne yazıp çizerse gerçek gerisi yalan... neymiş başbakan çok hassasmış, yok takipçisiymiş. yaw bu zamana kadar ne takibiymiş allah aşkına. başbakan bir sözüyle dizileri bitirtiyor, heykelleri yıktırıyor, emrindeki bakana mı iş yaptıramayacak. komik vallahi komik.... neoplis kardeş kusura bakma ama düşüncelerim bunlar....

arkadaşlar öncelikle inşallah hepiniz atnırsız. ben de sizin gibi ÖMSS ye girdim kayseri milli eğitim hizmetli yazdım ikinci tercihimdi ve elhamdurulluh atandım ama hizmetlilik yapmıyorum memurluk yapıyorum. kurumunuz karar veriyor sizin girişgenliğinize ve ihtiyaca göre şuan bilgisay başındaki bir memur olarak yazıyorum canı gönülden diyorum inşallah hepiniz atanırsınız ve memur olarak meil atarsınız isteyen herkese yardımcı olurum Allah yardımcınız olsun..

lodos kardes Allah sendende razi olsun,bu sefer guneyden bereketli esmeye basladin. senin yeni isindede basarilar dilerim

VALLA'hi arkadaşlar onu suçlamak bunu sulamak artık kifayetsiz .....işallah 2, Bir alım olur yine 7 bin kişilik felan bir alım olur lise düzeyi 80 pun atanmayan kalmaz...

ALLAH RAZI OLSUN BAŞBAKANIMIZ. bu konuda hassasiyetmizi biliyor ama taliat verdigi kişiler beceriksiz .

Senin gibileri olduğu sürece şuanda bu foruma yazan arkadaşlarımız daha çok yıkılacak daha çok hayal kırıklığı yaşacaklardır.Senin gibilerin zihniyeti yüzünden bu ülke bu duruma düştü o gözündeki güneş gözlüğünü çıkarda önünü görmeni tavsiye ederim.Amacım polemik yada burada tartışmak değil sadece böyle yazılan yazıları görünce kendimi kaybediyorum aslında yazacağım çok şey vardaaaaaaa

Allah yardımcınız olsun atanmayı kazanmayı bekleyen tüm arkadaşlara canı gönülden dualar ediyorum inş böyle adaletsiz bir ülkede sizlerinde işiniz olur.İşe girdiğinizdede nereden geldiğinizi unutmayın dostlar elinizden ne gibi imkanlar yardımlar geliyorsa etrafınıza yardımcı olun İNSAN olun...

benim sıralamamda 4400 lerde ...ben hepimiz için dua ediyorm çlışpta emeğinin karşılığını bkleynlere yani hepimize nasp eder inşallh ... bu atamada bnde atanırım umarım ..birde bişi sorcam ?müsadenizle ...benm bilgisayr sertifikam vr birde daktilo sertifikası alsam nasl olur ?tercih yaaprken fydası olr mu ?

Üst Alt