ne bagcılıkla alakam var ne de "bagım" var;burada vatandaş olarak bize verilen sözler var.sözlerin tutulmadıgını ifade etmek sizin yaranızsa eger gocunmanız da sakınca görmuyorum,baskalarının agzından cıkan sözlerin savunucusu siz olmak zorunda degilsiniz,dolayısıyla baskalarının yalanlarını da örtmek zorunda degilsiniz. ha eger böyle hissediyorsanız, sizdeki bu yoklugu ben tamamlayamam.eger istediginiz buysa sevgili partilerinizi tek tek buraya yazın, akşama kadar birbirinizi pohpohlayın ve güllük gülastanlık hayatlarınızla neşe saçın.hatta sizinle aynı fikirde olanlara rastladıgınızda yüzünüzde çiçekler açsın, söylediginiz şeylerin ne kadar dogru oldugu kanısına bir kez daha vararak içinizi rahatlatın. rusell bosuna dememiş düşmanlarımızın ortak olusu bize sıkı dostluklar kurdurur diye. ben ise verilen sözler tutulmadıgında en azından beni ilgilendiren kısmını burada yazacagım hayatım sizin kadar da gulluk gulustanlık olmadıgı içinde kusura bakmayın.ben alttan alınacak bir hayat yasamıyorum yaşayanlar burada parti savunuculuguna devam edip ne kadar iyi birşey yaptıklarını birbirlerine anlatarak aralarında sanal destanlar yazabilirler kolay gelsin.