Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de 81 puan aldım. Ortaöğretim düzeyinde, ikinci atamalarda şansım ne olur?

:D millet engelli hakları derken birileri hala hükümet yalakalığında siyaset peşinde ayrı frekanstan okuyor sanırım. Herkesin hakkında hayırlısı olsun ....

bu engelli milletini memnun edemezsin örnek 1000 lira alsalar niye 2000 lira almıyoruz derler %3 kontenjan vardır niye %10 yapılmıyor derler bak bak bir de %10 diyorlar %5 te değil adamlar 40 yıldır uygulanmayan yasayı uyguluyor engelli alımı yapıyor bunlar daha fazlasını istiyor çünkü bu dönemde istemek serbest herkes özgür sıkıysa geçmiş dönemde isteselerdi ya isteyemezler çünkü darbeyle yönetiliyorlardı kafalarından dipçik eksik değildi şimdi adamlar yasaları uyguluyor az bi aksaklık oldumu vay efendim hükümet şöyle hükümet böyle yazıklar olsun

:D yahu biri bunu durdursun çok pis koşuyor ne içtin sen sağlam türk ne içtiysen bizede yollada bizde coşalım senin gibi kardeşim siyaseti bırak artık yeter babacım neden ucu bu kadar dokunuyor sana yahu partizanca konuşmalarından millet usandı artık anla be güzel kardeşim milletin yorumunu hükümet destekleyici biri olarak okuyup yorumlarsan böyle onlar bunu yapmış bunlar bunu yapmışla kalır bunun ötesine yorumların geçmez artık birde engelli olarak düşünde eksiklilkleri toparlayalım madem güzel şeyler yapıyorlar kanaatindesin eksikliklerinide raporla gerekli yerlere bildir bunu yap daha faydalı olursun bir zahmet madem sen bu hükümet partisini destekliyosun saygı ve muhabbetle...

ucu bana ne dokunacak size dokunuyor ki hükümetin yaptıklarından rahatsızsınız ben sadece yapılan icraatları görmezden gelmenizden rahatsızım yoksa engelliler için kim ne yaparsa yanındayım mesela Şafak PAVEY engelli bir milletvekili chp li ama onun milletvekili olması beni mutlu ediyor eksiklerin bildirilmesi ile ilgili bazı girişimlerim oldu devam da ediyorum onun için engelliler için kim ne yaparsa desteklerim

Arkadaşım eğer engellilerle ilgili eksiklik var ise bu herkese dokunur tamammı olayı beyninde sadece siyasal olarak yorumlayıp burada yazıya dökersen bu huzursuzluk verir ben burada biliyorum ve konuşuyorum bir çok arkadaşım hükümet taraftarı iken sadece engellilere karşı yapılan eksiklikleri toparlamaya çalışırken avaz avaz bağıran partizanlık yapan bir tek sensin Allah aşkına yeter ya son söylediğin söz gibi artık sende eksiklikleri rapor haline getirdiğini söyledin yazdığını söyledin buna devam edelim daha faydalı olcaktır siyaset kuru gürültü yaratır özellikle böyle forumlarda hiç fayda sağlamaz fayda sağlayacak tek şey akıllı mantıklı düşünerek birlik olup eksileri dile getirmek...

s.aleykum.arkadaşlar engellilerin tum haklarını dört dörtlük yaşamadığımız hepinizin malumu.bir çok eksiklik hata ve hatta tuhaflık mevcut.ama unutmayalım uzum yemek baska bağcıyı dövmek baska.unutmamakta fayda var ıstanbulda ve turkıyede engellıler koordinasyon merkezını suan ıktıdarda olan partı bas.kanı sayın basbakanın beledıye baskanlıgı donemınde gerceklestırdı.daha oncesınde boyle bır bırım bıle yoktu.ne hakkı ne hukuku elını sallayan engellı statusunde degerlendırılıp emeklı etmeler,bırcok haktan yararlandırılmalar.tabıkı yapılanlar yeterlı degıl tabıkı engellıler olarak daha ıyılerını hak edıyoruz.ama yapılan uygulanan herseyın uzerıne kalem cekmek bıze yakısmaz.yanlısı tenkıt edelım duzeltılmelerı ıcın muracatlarımızı yapalım.ben sıyası olarak degıl dısarıdan gozlemledıgımı yazdım sızlere kımsenın savunucusu veya taraftarı degılım.ama adıl olmakta sevıyelı elestırmekte ve hakkımız olanı usulune uygun bır dıllle dıllendırıp ıstemekte fayda goruyorum.

meister78
hay ağzına sağlık kardeşim ya biz bunu anlatmaya çalışıyoruz adamlar partizan diyorlar senin de dediğin gibi amaçları üzüm yemek değil bağcıyı dövmek yapılan onca icraatı gözleri görmüyor bir yerde eksik var hemen eleştiri tamam biz de eleştiriyoruz ama tek suçlu hükümetmiş gibi hükümeti suçluyorlar sadece ve bir de emeklilik ve 2022 maaşlarıyla ilgili senin de dediğin gibi haksız yere emekli olup maaş alanlar var bu alanda yapılan yeniliklere bile kulp takıp mağdur olduk diyenler var yazık çok yazık

ne bagcılıkla alakam var ne de "bagım" var;burada vatandaş olarak bize verilen sözler var.sözlerin tutulmadıgını ifade etmek sizin yaranızsa eger gocunmanız da sakınca görmuyorum,baskalarının agzından cıkan sözlerin savunucusu siz olmak zorunda degilsiniz,dolayısıyla baskalarının yalanlarını da örtmek zorunda degilsiniz. ha eger böyle hissediyorsanız, sizdeki bu yoklugu ben tamamlayamam.eger istediginiz buysa sevgili partilerinizi tek tek buraya yazın, akşama kadar birbirinizi pohpohlayın ve güllük gülastanlık hayatlarınızla neşe saçın.hatta sizinle aynı fikirde olanlara rastladıgınızda yüzünüzde çiçekler açsın, söylediginiz şeylerin ne kadar dogru oldugu kanısına bir kez daha vararak içinizi rahatlatın. rusell bosuna dememiş düşmanlarımızın ortak olusu bize sıkı dostluklar kurdurur diye. ben ise verilen sözler tutulmadıgında en azından beni ilgilendiren kısmını burada yazacagım hayatım sizin kadar da gulluk gulustanlık olmadıgı içinde kusura bakmayın.ben alttan alınacak bir hayat yasamıyorum yaşayanlar burada parti savunuculuguna devam edip ne kadar iyi birşey yaptıklarını birbirlerine anlatarak aralarında sanal destanlar yazabilirler kolay gelsin.

sağlam türk engellilerin değilde hükümetin sözcüsü. bundan sonra yazdıklarını takmayın. başka başlıklarda da hükümet yanlılığı açıkça görülüyor. mantığın bittiği nokta....

Veysel katılıyorum kardeşim.... Bizler ortada olan bir konu hakkında yorum yazarken insanlar konuları siyasi partizanlık yaparak dağıtma düşüncesinde ve bu durum hiç bir fayda sağlamaz bunun farkına varmayıp gereksiz yorumlara hala devam ediyorlar...

Şimdi onun gibi bende yapılan adilikleri yazmaya başlıyacağım az kaldı ama konuyu bulandırma niyetinde değilim süreç içerisinde beni bilenler biliyor bu yüzden asla gölge düşürmem bu durumuma saygı ve muhabbetle...

sağlam türk;
sonuna kadar katılıyorum sana

yener
eyvallah kardeş
veydel
o kadar mantıklıysan düşün bakalım bundan 10 yıl önce engellilerle ilgili çalışmalar nasıldı şimdi nasıl ne noktada diğer konularda tamam pek desteklemiyorum ama engelliler konuunda yaptığı yatırımı benim diyen inkar edemez
forneks
sana soruyorum eğer bunlar değilde bir başkası olsaydı sesini aynen böyle yükseltebilecekmiydin hayır çünkü diğerleri döneminde özgürlük namına hiçbirşey yoktu sesini yükselttin mi kafana dipçiği yerdin geçmişte bunun örnekleri var
bio sen de ne diyeceksen de bu kadar nankör olunmaz ki kardeşim 1971 yılında çıkan engelli alımını bundan önce herkes sümen altı yaptı bunlar alım yapmaya başladı az adam aldılar veya geç aldılar diye demediğinizi bırakmadınız ben kimsenin sözcülüğünü yapmıyorum sadece yapılan iyilikleri ve icraatları hasıraltı edenlere kızıyorum

sağlam türk;

saglam türk hocam,senin gibi insanları gordugumde aklıma gelen tek şey yasadıgımız bu hayatı bile hakketmedigimiz,hakikatten çok bile yapmıslar.

sağlam türk sadece şunu sormak istiyorum sana 52 puanla atanan imam hatipliler nerde biz burada 80 puanları konuşuyoruz ve sınav yapılırken kimse bize sizi kpss gibi sınıfladıracaz demedi yancılıgı bırak dürüst ol biraz ( kusura bakmayın arkadaşlar eli ayağı gözü görmeyen ebe nasıl olacak bunu bana mantık içerisinde cevabını verebilir misin boş kalan kontaj neden hala acılmadı bunu da acıkla ) ..

insanların ağzına bir parmak bal çalıp küpü götürenlere engellilerle ilgileniyo denmesi partizancılık ötesi bişeydir o zaman adama bundan öncekilerde bu fırsat olsaydı hiçbir engelli işsiz kalmaz denirdi.ne kadar kötü bir durumki pkk ile kardeş olan birilerinden her gün şehit haberi gelen ama normalmiş gibi karşılayan türklüğü adamdan saymıyan kurtuluş savaşında dedelerimizin hatta evliyaların ermişlerimizin vede hatta peygamber efendimizin savaşarak uğruna milyonlarca şehit vererk koruduğumuz topraklarımızı kendi ve yandaşlarının cebini doldurarak satan insanlardan medet umuyor ve yandaşlarının sözlerine kafa yoruyoruz elhamdülillah kanımızın son damlasına kadar müslüman türküz işsiz kalırız aç kalırız ama partizancılık yapanlara eyvallah demeyiz hak haklınındır güçlünün değil gün olur devran döner keser döner sap döner....

Taner ben gazi çocuğuyum hislerime tercüman oldun kardeşim DUA ile....

Bazı arkdaslar tartısmaya hemen yer arıyor...Arkadaslar lutfen konunun dısına cıkmadan yorum yapın.Bizde bir seyler anlayalım durumumzdan.

5423 kişilik acılan kadroda durumum ne olabilir sizce...lutfen yorumlarınızı meerak ediyorum arkadslar.

sadece bulunduğunuz yerdeki kadroları yazmak şansınızı düşürecektir

Tercihlerimizi malesef istedıgımız her yere yapamayız bılıyorsunuz....
Istanbul
ankara
şanlıurfa
tercihlerim olacak,acaba bu puan ıle sansım ne olur.

besalti20;

kadroların durumuna bağlı 5 bin alım yapılacak diyorlar bunun kaçı orta öğretim kaçı ön lisans kaçı lisans ama tahminimle 80 ler atanacak bu tercihlerde

belasti20 kardeş bence tercihe bağlı akıllı ve stratejik tercih yapın ben kayseri milli eğitime 89 la atndım ama bazı arkadaşlarım 90 ve üzeriyle atanamayanlar oldu bundan önceki tercihlerde 85 e kadar alan yerler oldu puannınız 85 üzeri ise dahakırsal yerleri tercih edin

Sen bu puanla mutlaka ilk 1000'in içindesindir,2000 gibi bir ortaöğretim mezunu alınacak olur ise,ve sende tutup en baba kadro ve illere tercihlerinde yer vermez isen,% olarak söylüyorum % 99 oranında bir şansın var.

çoğu kadro lisans ve ön lisans olur normal kpss de öyle olmuştu

bencede zannetmıyorum cogu kadronun lisans,on lisans olacagını...Cunkı lise daha cok.

İlk alımlardaki gibi dagılım olur; lise- lisans-ön lisans . Ayrıca 86 küsür puanla acaba yerleşirmiyim diyorken bazıları 80 e kesin diyor şaşırmamak elde değil .

yahu arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın 80 puan altı zor atanır tabi tercih yeride önemli

80 puan altı,ustu bence degıl...kım ne derse desın bence dogru tercıhhhhhhhhhh

5430a bence birde boş kalan kadroları da ekleyin arkadaşlar. yoksa sadece lisanstan 1130 civarı bi boşluk vardı. kurumlar şöyle bir 1000 kişi daha lisans isterlerse o zaman 2130 yapar ki kalan sayı kura,o.öğrtm ve önlisns için çok az bir sayı olur. tahminimce bu 5430 boş kadrolara ek olarak verilmiştir. bak demedi demeyin....

Üst Alt