Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'ye tahminen kaç kişi başvurur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EHN1905;
inşallah öyledir ama bu verilere bakarsak tr de 8milyon8yüzbin engelli var bu rakam a göre 200-250 bin başvuru normal sayılabilir kanaatindeyim

kim ne derse desin lisans mezunları en şanslı olanları,lise mezunları kusura bakmasın ama maalesef öyle,haksızda değiller,özürlü halleriyle lisans okuyabilmişlerse bence avantajli olmalarıda normal.

sadece kütahyadan 200 e yakın kişi başvurmuş her ilden bu şekilde başvurular olsa hesap edin işte :)

bugün yarın açıklama gelir, başvuru sayısı 50 bini geçmez. yazılanlara bakınca kimsenin sınava hazırlanmadığını düşünmeye başladım çünkü herkes başvuru sayısını merak ediyor.

Atamalara gelince eşitlik ilkesinden yola çıkarsak kura: 5 bin +lise: 5 bin + önlisans: 5 bin + lisans 5 bin.= 20 bin. bence akla yatkın..

bir suru kuru lafla doldurmuslar yıne şizofren sozlerle süslemısler gırmıcem dıyom bu konuya ılla gırıyom calişin abi kac kişi girerse girsin çalişan kazancak

Kura 5 Bin Kişi çok hocam dirsek çürütüp mürekep yalayan kişilere, kura ile işe girecek sınav dahi yok ben engelli halimle ön lisans bitireyim ve lisans yolunda ilerleyip üstüne birde ömss'ye gireyim kura ile iş bulsun olmaz 2500 Kişiden fazlası haksızlık olur 37 Bin liseliden söz ediliyor 6200 ön lisans 4 bin lisans bunların hakkına tecavüz olur 2500 Kura 7000 Bin orta öğretim 5 ön lisans 5 lisans olabilir fakat lisans 4 bin kişi olduğundan 500 kişi 500 kişi orta öğretim ve ön lisanslara pay edilmeli hatta eleminasyon sistemi illaki olmalı mesela 4 Bin lisansa 4 bin atama değil 3500 yapılmalıki sınavın espirisi olsun..

Bence herkes işe girsin onda yana kaygım yok , ben zaten 28 yaşında işsiz bir genç olarak 1 ekmeğin 4/3 dağatan birisi olarak bu güne dek pek bir şey kazanamadım.. diğe konuya gelirsek 100de olrak baz alırsak %80 orta öğretim lise lisasn ve önlisans mezunları bu sınava katılacak kura %20 veya %25 ilgilendirecak bencede en vicdani şekilde pay edilmeli oranlar her ne olursa olsunn burada sahte rapor alan bile hak yiyecek bence atama yapıldığında atama yapılan kurum tarafından yeni bir sağlık kurulu raporu talep etmeli..

o rakamlar resmimi bilemeyeceğim bir arkadaşımız ösym tlf açmış bu rakamları vermişler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt